Topic pro začínající DJs (ČTĚTE AŽ PAK SE PTEJTE)
Re: Topic pro začínající DJs (ČTĚTE AŽ PAK SE PTEJTE)
Je pravda, že čím víc techniky, tím větší šance, že se něco podělá, ale v dnešní době možnosti reklamací to neřeším. Podělat se může cokoliv a kdykoliv, prostě technika Přijdě mi, že čím víc se snažíš, aby se to nepoškodilo a dáváš na to pozor, tím je to horší. Naopak kdo s tím zachází jak s pytlem brambor tak mu to funguje Nicméně si říkal, že ta zvukovka se dá použít i na normální poslech, že kvalita je mnohem lepší, takže to má i další využítí, když je externí. Asi půjdo do varianty 2. Doufám, že budou mít vše v jednom shopu, abych nemusel lítat po celý Praze Nějaké doporučení, kde to objednat?
Btw. "Skrečovat" se nechystám, to není můj šálek čaje.
Btw. "Skrečovat" se nechystám, to není můj šálek čaje.
Moc diki za tento uvod, ale měl bych takovej menší dotaz.
Chtěl by si pořídít nějakej ten mixák (na domácí hraní něco jako Reloop RMX-30 BlackFire edition) a potřeboval bych vědět, když mám doma virtual dj tak jesti bych ho k tomu mohl připojit, když tam neni USB výstup.Nebobych musel koupit ňákej ten CDplayer.
Jen pro info, zatim se se snažil hrat na tomto(American Audio QD6 a bylo u toho Numark CDN 22 MK V ( CDN-22, CDN22)) sice to nebyla zadna diskoteka, ale snad se ajo to pocita.
A taky bych potřeboval vědět jestli by se k tomu mixaku daly připojit repraky 5.1 od geniusu.
Předem diki za odpovědi.
Greni
Chtěl by si pořídít nějakej ten mixák (na domácí hraní něco jako Reloop RMX-30 BlackFire edition) a potřeboval bych vědět, když mám doma virtual dj tak jesti bych ho k tomu mohl připojit, když tam neni USB výstup.Nebobych musel koupit ňákej ten CDplayer.
Jen pro info, zatim se se snažil hrat na tomto(American Audio QD6 a bylo u toho Numark CDN 22 MK V ( CDN-22, CDN22)) sice to nebyla zadna diskoteka, ale snad se ajo to pocita.
A taky bych potřeboval vědět jestli by se k tomu mixaku daly připojit repraky 5.1 od geniusu.
Předem diki za odpovědi.
Greni
Reloop beatmix, Citronic HP-300 Pro, Virtual DJ LE/beatmix, Traktor 2
Všechno se dá připojit, v ''úvodu'' je popsaný připojení PC a mixákuGreni píše:Moc diki za tento uvod, ale měl bych takovej menší dotaz.
Předem diki za odpovědi.
Greni
Jo už jsem stihl prolézt dost věcí z tohoto fóra...Teď se jenom rozhodnout co koupitCrissC píše:Všechno se dá připojit, v ''úvodu'' je popsaný připojení PC a mixákuGreni píše:Moc diki za tento uvod, ale měl bych takovej menší dotaz.
Předem diki za odpovědi.
Greni
Reloop beatmix, Citronic HP-300 Pro, Virtual DJ LE/beatmix, Traktor 2
Mám možnost koupit Reloop DJ2 controler edition se zvukovkou Esi Maya 44 za 6000 komplet. Mám raději vzít samotný kontroler bez zvukovky a koupit Audio 2 dj od NI?
no bylo by to kvalitnější, ale pro nováčka by bylo nejlepší koupit Interface edition
Koukal jsem na obsahu a hledal jsem jestli je tu nějaké téma, co by se zabývalo mluvením a různýma kecama při akci. je tu něco takového??
-
Mám ten pocit, že nic takovýho tu není. Zkus kdyžtak založit nový topic, třeba se chytne (pokud ne, tak ti ho max. smažou admini )
-
zdar chci se zeptat na pojem double drop, muzete nekdo vysvetlit?
no jestli vis co je v tracku drop tak double drop je proste jen dvojitej drop - tze ti vyvrcholej oba tracky v mixu najednou (oba mas pusteny).
no a pak taky anglani slangove double dropem myslej hodit do sebe dve ecka najednou ale predpokladam zes mel na mysli spis ten prvni vyznam
no a pak taky anglani slangove double dropem myslej hodit do sebe dve ecka najednou ale predpokladam zes mel na mysli spis ten prvni vyznam
hoši dotaz..jde nějak na midi kontroleru BCD 3000 aby Jag wheel fungoval tak jako u CDJ prehravacu ? nevim jak to mám popsat ale když mrknu na nějaký vidka na Youtube tak tam borci třeba dají funkci loop a pomoci Jogwhelu to zkracují tím pádem se to opakuje mín a rychlejc..snad víte co tím myslím :ugeek2:
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo
Vsechno jde, kdyz vis jak na to. Zavisi to na softu. Napr. u Traktoru pres modifikatory nastavis ruzne funkce pro jogy. Na zbytek se zeptej googla, nemam cas to tu vysvetlovat.
tak sem přišel na to že ve VDJ to funguje ale pouze pri CDJ skinu..což mi ale nevadí....ale potřebuju vědět co je to za funkci abych to mohl namapovat na jogy..prosim stačí jen jedno slovíčko pod čím to najdu a budu spokojenej
a eště něco..Jogy stejne nepoužívám protože sou blbě namapovaný v maperu takže mi jsou stejně k ničemu takže bych tu funkci mohl nahradit přímo na ně