Topic pro začínající DJs (ČTĚTE AŽ PAK SE PTEJTE)

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Odpovědět
pieter23

Re: Topic pro začínající DJs (ČTĚTE AŽ PAK SE PTEJTE)

Příspěvek od pieter23 »

našel sem tu dost zajímavejch videí např.jak najít první beat atd.akorád všechno v angličtině,dá se něco najít v češtině?,díky

ladas479

Příspěvek od ladas479 »

Zdravím. Našel by se zde DJ, který by za rozumnou cenu dovedl udělat z 6,5 minutové skladby čtyřminutovou? Hudební terminologií - radio edit. Také hledám osobu, která by mi levně převedla dvě mp3 do midi. Mohu si dovolit tak 600 za skladbu. děkuji.
black.and.blue@seznam.cz

djmario

Příspěvek od djmario »

Ahoj mě se to libí i když technika jde dopředu jedna rada když kupujete použitý neznamená rozbitý

Yashikø

Příspěvek od Yashikø »

Ahojte jsem Jasmína a je mi teprve 12 let a strašně moc moc ráda bych se stala stejně tak dobrou dj jako je Skrillex, a nevím od kolika let bych se měla trosku podrobnejic začít zajmat o djing? mam trosku takovej plan ze půjdu studovat VŠ do Ameriky no a tam si potom vyhlídnu nějaký dj kurz a když už budu docela zkušená dj tak bych se mohla někde poptat po větších barech atd. Já vím tohle zni jako jedna velká blbost ale je to můj největší životní sen. A rada bych si vyslisela vás názor jestli to není nějak moc :palec+: :?

Grent

Příspěvek od Grent »

možno to bude zniet ako blbost ale treba vediet hrat na nejake hudobne nastroje ako DJ ? :D

Omac

Příspěvek od Omac »

Zdravím, je mnoho nadšených, s muzikou koketujících , co by rádi znali poměrně pestrou historii vývoje DJingu , produkce , techniky a vůbec všeho co se této problematiky týče .. je vůbec možné pojmout a v nějakém videu či sérii ukázat , poradit začínajícím ???Fundovaně ukázat ,co pak takový koníček a později třeba i práce obnáší ,práce která vás bude nezkutečně bavit a při troše štěstí i možná dobře živit ... Je tu někdo takový ?????
Myslím že takzvané zamrzlé pouštěče tady nikdo školit nechce. Ale bylo by fajn schopným a snaživým ukázat , co aktuální technika umožňuje .. nenechat je znovu objevovat dříve už poznané. Bylo by fajn zařídit ucházející studio a pak už nechat dotyčného tvořit :)

mircilian

Příspěvek od mircilian »

Zdravím,
tak jsem to jako nováček pročetl a dobrý. Jen už je to asi 12 let co ten uvod někdo psal tak by to možná stálo za refresh.
Některé odkazy už nejsou fukční a technika už je dnes taky jinde tak by možná stálo zmínit modely které aktuálně jsou na trhu.
Není to kritika, spíše jen nějaká forma zpětné vazby. I tak díky za to že tohle všechno můžu číst. Jsou tu pořád užitečné věci.
M.

Odpovědět