Zdravím Vás,
také jsem se stal jedním z těch, co by rádi trochu zkusili jak to ten DJ vlastně hraje. Delší dobu upravuju písničky přes různé programy, ale je to opravdu ve fázi "malého" upravování. Zkoušel jsem různé hudební programy jako je Virtual DJ, Traktor, apod. ale začalo se mi zdát, že tomu něco chybí, přeci jen ovládat to jen myší není moc komfortní. Prošel jsem si tady mnoho diskuzí (abych věděl jestli můžu založit téma nebo napsat do existujícího - tímto zdravím moderátory

) a celkem mě zaujalo, když tady někdo (nic ve zlém) píše nováčkovi, aby si pořídíl techniku pro začátek třeba i za 8 tisíc korun. Dle mého názoru pro začátek stačí úplně v pohodě nějaký Midi kontroler, na kterém má k dispozici to co normálně viděl jen na obrazovce a může si zároveň pustit do sluchátek připravovanej song, apod. Myslím si, že kupovat si kontrolér bez zvukovky do začátku je nesmysl, přeci jen jde o to "okusit ten pocit" jak to vlasně funguje apod. Pokud se tomu bude chtít věnovat dál, tak si koupí lepší mašinku, extrení zvukovku apod... Nicméně také jako začátečník jsem tady procházel mnoho témat (
TÍMTO DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ SE SNAŽÍ PORADIT, protože často tady někdo žádá o radu, ale když mu řeknou svůj názor tak se mu to nelíbí, protože se neshoduje s jeho ) a zjistil trochu jak se věci mají. Poté na youtube kouknul ja dané kousky "fungují v reálu" a tak jsem se rozhodl. Koupím si pro začátek Hercules DJ Console MK2 buď z bazaru (cena kolem 2000 - 2800) nebo nový ze zahraničí z netu (cca 3600 kč)...v ČR se prodává od 5600 + ... Dle mého názor pro "osahání" je to velice dostačující. Nechci si koupit zařízení za 10 000, abych pak zjistil, že to není co jsem si představoval.
Uf, to jsem se rozepsal

Pokud máte někdo připomínku, klidně pište, od toho tady to fórum je :ugeek2: