Topic pro začínající DJs (ČTĚTE AŽ PAK SE PTEJTE)
Re: Topic pro začínající DJs (ČTĚTE AŽ PAK SE PTEJTE)
S VDJ ti neporadim, nejvic zkusenosti mam s traktorem. Verim, ze s trochou trpelivosti na to prijdes
.

oká děkuju moc za radu :ú sem rád že mi tu aspon někdo radí
zítra na to mrknu..ted už jdu spát

Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo
Tak jsem tu z dalším dotazem..prodávám konzolku a už mám obědnaný mix pult DJX 750 ..a potřebuju poradit estli to pujde napojit do pc přes USB a nebo přes 5.1 zvukovku
Komentáře že ten mix je blbej číst nechcu..od toho je kdyžtak záruka na vrácení penez... a at zkusim goolit mi psát nemusite..zkoušel jsem to tak týden a nic
proto se ptám Vás odborníků 

nemusis googlit, staci se podivat na obrazky, na zadnym jsem nevidel usb port, tj pres usb to napojit nepujde, do pc pres zvukovku ti to samozrejme zapojit pujde jako kazdej mix
oká děkuju moc za radu a mohl bych se eště zeptat někdo mi říká že 4.1 zvukna stačí..ale mám takovej pocit že pokud chcu hrát z 2x CD playeru tak stačit nebude...Jak to tedy je ?
Edit : už jsem na to přišel..POkud chci ze dvou stačí mi 4.1..pokud ze 3 tak 6.1 atd atd..Takže koupím 7.1 a budu mít pokoj
ale jak ted koukám do VDJ tak tam je pouze možnost 3 kanálového mixpultu..ale co já si vystačím s dvouma playerama 
Edit : už jsem na to přišel..POkud chci ze dvou stačí mi 4.1..pokud ze 3 tak 6.1 atd atd..Takže koupím 7.1 a budu mít pokoj

Trochu som nepochopil, čo chceš urobiť. Mixpult chceš prepojiť so zvukovkou a cd playere zapojiť do mixpultu? Čiže budeš hrať zo 4 kanálov (2×VDJ + 2×CDJ) ?
Alebo chceš hrať systémom DVS? V tom prípade by si potreboval na zvukovke 2 line in vstupy. A tie nemá ani 4.1 ani 6.1 ani 7.1 karta. 4, 6, 7 je počet výstupov.
Alebo chceš hrať systémom DVS? V tom prípade by si potreboval na zvukovke 2 line in vstupy. A tie nemá ani 4.1 ani 6.1 ani 7.1 karta. 4, 6, 7 je počet výstupov.
no asi som to blbo vysvětlil..Chcu hrát z jednoho mixpultu..ale přemýšlel jsem o 4x CDj...ale asi budu hrát jen z Double CD racku protože je pro mě cenově dostupnější a ten základ kterej k tomu potřebuje člověk to má 
A chcu to hrát přes kompl... tzn VirtualDJ + DJX 750 + American Audio DCD-PRO310

A chcu to hrát přes kompl... tzn VirtualDJ + DJX 750 + American Audio DCD-PRO310
No potrebuješ takú zvukovku, ktorá má dva RCA vstupy, aby si mohol pripojiť ten double CD player a tak isto dva RCA výstupy na pripojenie k vstupom mixpultu. A na webe VDJ si stiahneš timecode, kt. vypáliš na CD. http://www.virtualdj.com/products/timec ... meCode.mp3
Dúfam, že som poradil správne.
Dúfam, že som poradil správne.
nestačí náhodou Double CD napojit na mixpult a ten nepojit do PC ?a bude mi ta 4.1 zvukárna stačit nebo ne ? a s tím time code to nějak nechápu..ale na to je zatím čas až budu potřebovat tak bych ti kdyžtak napsal zprávu pokud by to nevadilo 
e eště další doatz.. ked chcem hrát pouze z těch double CD..nevíte o nějakým lepším dvoukanálovým mixákem kterej má aspon trochu stejnou výbaju jako DJX 750 ? tím myslím efektor atd

e eště další doatz.. ked chcem hrát pouze z těch double CD..nevíte o nějakým lepším dvoukanálovým mixákem kterej má aspon trochu stejnou výbaju jako DJX 750 ? tím myslím efektor atd

Predpokladám, že PC (Virtual DJ) chceš mať ako zdroj hudby, v tom prípade to musíš urobiť presne tak ako som napísal. 4.1 zvukovka nestačí, lebo má iba jeden line in vstup, čiže by šlo napojiť iba jeden deck toho double CD.
Ak napojíš ten double player na mixpult a z výstupu mixpultu povedieš kábel na vstup integrovanej zvukovky v PC, je to dobré len na nahrávanie setu.
A ak by si prepojil výstupy integrovanej zvukovky v PC so vstupmi mixpultu podľa tohto návodu http://www.club-music.cz/aktuality/prop ... tacem.html , nemal by si z toho double playeru nič. Mohol by si síce na mixpulte mixovať hudbu z Virtual DJa (fadre + EQ), ale double playerom by nešlo VDJ ovládať. A predpokladám, že práve to je to, čo chceš.
Ak chceš, kľudne napíš PM.
Ak napojíš ten double player na mixpult a z výstupu mixpultu povedieš kábel na vstup integrovanej zvukovky v PC, je to dobré len na nahrávanie setu.
A ak by si prepojil výstupy integrovanej zvukovky v PC so vstupmi mixpultu podľa tohto návodu http://www.club-music.cz/aktuality/prop ... tacem.html , nemal by si z toho double playeru nič. Mohol by si síce na mixpulte mixovať hudbu z Virtual DJa (fadre + EQ), ale double playerom by nešlo VDJ ovládať. A predpokladám, že práve to je to, čo chceš.
Ak chceš, kľudne napíš PM.
oká ted už to chápem..takže hádám že zvuknu 5.1
estli ano tak to bude zatím všechno co budu potřebovat vědět..však já se eště ozvu někdy
a děkuju moc hele 

Musí to byť proste zvukovka, ktoré má dva line in (nesmie to byť mic in). Väčšina klasických integrovaných 5.1 alebo 7.1 zvukoviek má iba jeden line in. Skôr sa pozri po niečom takomto http://www.club-music.cz/dj/zvukove-kar ... u46xl.html .
Ohľadom druhého dotazu: v tej cenovej relácii ako DJX750 asi Numark X6, Behringer NOX 404 alebo potom drahší Reloop IQ2+. Ale nemal som ani jeden z nich v rukách, takže nech Ti radšej poradia ľudia, čo ich majú "ošahané".
Ohľadom druhého dotazu: v tej cenovej relácii ako DJX750 asi Numark X6, Behringer NOX 404 alebo potom drahší Reloop IQ2+. Ale nemal som ani jeden z nich v rukách, takže nech Ti radšej poradia ľudia, čo ich majú "ošahané".
pokud chceš hrát z DVS, tak si kup Reloop IQ2+ (pokud se nepletu má v sobě 4x4 zvukovku pro DVS, ale nevim jistě), nebo nějakou extérní low cost zvukárnu.
Reloop IQ2+ žádnou zvukárnu pro DVS nemá.
no akože sry ale nemám momentálně ted 3000 ma zvukovku a mix zároven
takže na DJX 750 kašlu a koupím něco jinýho co má podporu USB
třeba MC-E3 USB ..četl jsem na to celkem pohodový názory takže to snad nebude nejhorší