Pioneer vs. Denon

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
voče

Re: Pioneer vs. Denon

Příspěvek od voče »

no právě :)
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

Mal niekdo moznost porovnat Denon DN-S1200 s Pioneer CDJ-350? Ak by mi bola priklepnuta dotacia tak uvazujem nad zostavou 2x DN-1200+DN-X1500K alebo 2xCDJ-350+DJM700, casom k tomu nejaku ojazdenu SL1200ku (ostal mi archiv vynilu z cias velmi davnych :) )....tie playery sa mi zdaju byt cenovo blizsie ako DN-S1200 vs CDJ-400
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

atlon

Příspěvek od atlon »

ja mam kombinaciu 2xDenon DN-S1000+Denon DN-X500, teraz som k tomu dokupil Audio 4 DJ a Traktor, a zatial velka spokojnost ;-)

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

atlon píše:ja mam kombinaciu 2xDenon DN-S1000+Denon DN-X500, teraz som k tomu dokupil Audio 4 DJ a Traktor, a zatial velka spokojnost ;-)

Levican?.....I'm too :wink:
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

atlon

Příspěvek od atlon »

nema.dj píše:
atlon píše:ja mam kombinaciu 2xDenon DN-S1000+Denon DN-X500, teraz som k tomu dokupil Audio 4 DJ a Traktor, a zatial velka spokojnost ;-)

Levican?.....I'm too :wink:

jasne ;-)

tomasssssss

Příspěvek od tomasssssss »

djshark píše:čaute, A co takhle sestava Denon DN-X 1700+Denon DN-S 3700, dík za zkušenosti, názory...Vážně uvažuji o pořízení,. Pro a proti oproti Hračkám pro děti Zn. Piooneer? :-) :D dík za názory rady.... nějak pioneru nevěřím...

DN-S 3700 jo, ale misto DN-X 1700 treba A&H Xone 62 nebo 92,za ty penize lepsi koupe. ;)
2 X Technics 1210mk2, Xone 4D, Traktor Scratch Pro

djshark

Příspěvek od djshark »

Jinak co se týká Pio Tak si každpádně myslím že že Denon je Kvalitnější a lepší.
Pioneer je už tak v prdeli, že museli zkopírovat Denona HS5500 aby vůbec vyrobili model 2000. Navíc v podstatně horší kvalitě zvuku i zpracování než je originál od Denonu.

Azu

Příspěvek od Azu »

:lol: ty si nás tedy ale pobavil
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Rosi

Příspěvek od Rosi »

djshark píše:Jinak co se týká Pio Tak si každpádně myslím že že Denon je Kvalitnější a lepší.
Pioneer je už tak v prdeli, že museli zkopírovat Denona HS5500 aby vůbec vyrobili model 2000. Navíc v podstatně horší kvalitě zvuku i zpracování než je originál od Denonu.
Větší kravinu jsem ještě v životě neslyšel a schválně, že uhádnu, od koho jsi tuto moudrost vzal ??? :lol:
Dej si tu práci a zkus si porovnat Denona a Pioneera v reálu. Udělej si výlet po prodejnách, clubech a zkoušej osobně. Poté tady plácej takový píííčoviny, které jsi od někoho slyšel.
Víš, že jsem Ti nabízel, jakmile budeš mít doma Denony, že dojedu s Pincky a budeme to porovnávat. Toto stále platí.
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200

ToLa

Příspěvek od ToLa »

V době denonu DN-S5000 a DN-S3000 by to bylo na místě, ale od té doby ujel denonu docela vlak.

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

djshark píše:Jinak co se týká Pio Tak si každpádně myslím že že Denon je Kvalitnější a lepší.
Držel si už vůbec někdy nějaký přehrávač od těchto značek v ruce? Nedej bože, aby si na něj hrál? To, co tady píšeš, jsou Filipove názory, které po něm opakuješ. Vole, vyzkoušej si pár playerů od těch značek, hraj na ně pár pátků (pokud teda máš kde) a pak teprv kritizuj a vychvaluj.

djshark

Příspěvek od djshark »

Rosi píše:
Větší kravinu jsem ještě v životě neslyšel a schválně, že uhádnu, od koho jsi tuto moudrost vzal ??? :lol:
Dej si tu práci a zkus si porovnat Denona a Pioneera v reálu. Udělej si výlet po prodejnách, clubech a zkoušej osobně. Poté tady plácej takový píííčoviny, které jsi od někoho slyšel.
Víš, že jsem Ti nabízel, jakmile budeš mít doma Denony, že dojedu s Pincky a budeme to porovnávat. Toto stále platí.

Jo jo, to platí :-)

djshark

Příspěvek od djshark »

djshark píše:
Rosi píše:

Jo jo, to platí :-)
Jinak určitě uhádneš :D Filip in the Fly Mix :D

djshark

Příspěvek od djshark »

Jinak jak tady na DJforu kdysi psal Azu:
V USA a v Kanadě je pro většinu tamních djů Denon něco jako modla a takřka každý tam má něco od Denonu, nebo alespoň v minulosti něčím od Denonu prošla. U nás vede Pioneer a dlouho vést bude.
Tahle značka má velký úspěch v USA, v Evropě to skoro nikdo nekoupí. Lidi tomu nevěřej a nechtěj vyhodit tolik peněz za něco neodzkoušenýho a raději šáhnou tady po osvědčeným Pioneerech na kterým hrajou všichni. To je pak ta druhá věc, že i když je to sebelepší, tak na to nikdo nechce hrát z těch našich rádoby hvězd, takže si to může koupit jen někdo komu nevadí být odlišnej a bude si na tom hrát jen on sám.

A je to tady to co mi na tom VADÍ:věta:(raději šáhnou tady po osvědčeným Pioneerech na kterým hrajou všichni. Jak říká filip: Tenhle národ je prostě stádo ovcí - kam jdou všichni, jdeme taky, protože tam jdou všichni... :?

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Ale co si budeme povídat, v dnešní době pokud mam peníze a chci to nejlepší, tak prostě denon nemá co nabídnout. Jediný výrobce, kdo má co nabídnout je pioneer.

Odpovědět