Tak tak úplně pravda. Pokud chci jakožto výrobci se prosadit i na evropském trhu, tak musím zkrátka udělat výrobek, který bude alespoň ovládáním podobný zvyklostem výrobků na kterých doposavad většina lidí hraje a to bohužel Denon nesplňuje. Výjimkou u které jim to asi docvaklo byl mixák DN-X1600. V přehrávačích nemá Denon v podstatě dnes vůbec co nabídnout a to jen svou blbostí, kdy se snažil propojit dva odlišné světy CD přehrávačů a gramofonů, což byl zcela nesmyslný krok. DJ zastávající hraní z gramců prostě na tyto hybridy nepřejde a raději šáhne po DVS systému pokud chce hrát MP3. Naopak dj hrající z CD zase nechce točící talíř, protože pro ně je to nezvyklé a především v začátku podstatně hůř ovladatelné. Pokud by nadále vyráběli nové klasické modely CD přehrávačů bez otočného talíře, tak by udělali podstatně lépe a ještě lépe pokud by uvedli i nějaký evropský model s negumovejma tlačítkama a lepším rozmístěním ovládacích prvků, které by umožňovalo rychlejší a pohodlnější ovládání, protože on sice Denon má mnoho funkcí, jenže díky komplikovanému ovládání je většina těchto funkcí v reálu nepoužitelnádjshark píše:A je to tady to co mi na tom VADÍ:větaraději šáhnou tady po osvědčeným Pioneerech na kterým hrajou všichni. Jak říká filip: Tenhle národ je prostě stádo ovcí - kam jdou všichni, jdeme taky, protože tam jdou všichni...
Pioneer vs. Denon
Re: Pioneer vs. Denon
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
ToLa píše:Ale co si budeme povídat, v dnešní době pokud mam peníze a chci to nejlepší, tak prostě denon nemá co nabídnout. Jediný výrobce, kdo má co nabídnout je pioneer.
V tomto s tebou nemozem suhlasit......prvy denon som si kupil cca v '93...DCD590....sice to nie je Dj player (v tej dobe stal DN-F2000 okolo 70000,-, double cd vtedy uz s pitch +/- 8%) a ten player mi doteraz sluzi....sice z neho nehravam mega party ale je zalozeny v domacej hifi zostave (po kupe som ho tahal 3 roky po akciach), a musim zaklopat na drevo, len s jednym servisnym zasahom....aj to by som tak nenazval, lebo som po 10rocnej prevadzke precistil optiku....Denon ma co ponuknut, a to je kvalita....mozno si zatazeny na Pioneer, ale treba si uvedomit, ze jediny profi stroj z jeho produkcie bol CDJ-500, potom to uz bola len komercia za ucelom zisku s marketingovou podporou renomovanych CD DJ's (ma to Tiesto, tak je to fasa) a skiny pre DJ's soft.......okrem ineho, videl si v nejakom radiovom studiu Pioneer?....asi nie, ale denon ma playere fuknute asi v kazdom.....a tom to je
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
neviem naco sa tu hadate ci PIO alebo DENON, aj tak si kazdy bude mlet svoje , a kazdy si kupi to co chce, a bude hrat na tom na com chce. je to jedno. tvrdit ze je nieco "najlepsie" na svete, no nedovolil by som si to , takze asi tolko k tomu :geek2:
viem ze toto je v sekcii "diskusia", a ma to byt diskusia, ale stale je to o tom istom, sak si pozorne precitajte forum, pri kazdom porovnavani playerov sa strhne debata o tom ze co je lepsie ci pio, denon, numark atd atd

Já mluvim o dnešní době, ne o roce raz dvanema.dj píše:ToLa píše:Ale co si budeme povídat, v dnešní době pokud mam peníze a chci to nejlepší, tak prostě denon nemá co nabídnout. Jediný výrobce, kdo má co nabídnout je pioneer.
V tomto s tebou nemozem suhlasit......prvy denon som si kupil cca v '93...DCD590....sice to nie je Dj player (v tej dobe stal DN-F2000 okolo 70000,-,

Na pioneer opravdu zatížen nejsem, měl jsme přehrávače od Denonu a Numarku, a žil jsem v představě, že Pioneer nikdy mít nebudu, stejně jako jsem nikdy neměl Nokii, ale tam je výhoda, že tu dneska předeběhli, už všichni, takže tam není potřeb6a jí kupovat

Prostě pokud chci v dnešní době něco spolehlivýho s dotaženýma funkce, ne hromadou polo funkcí, tak dneska si v6 nejvyšší řadě přehrávačů nelze než pio koupit nejde. samozřejmě, když budu chtít přehrávač za 10-20tis, tak je to uplně jedno, tam to neřešim, ale v tom třídě prostě nemá denon co nabídnout, mimo ceny... A vzhledem k tomu, že za dva roky jsem na používaní těchto nedodělků prodělal přes 100 000,- a neměl jsem pořád z čeho hrát, tak už nemam chuť vyhazovat peníze za něco, co nefunguje a když to chceš prodat má to honotu 1/5 pořizivací ceny...
V době denonu DN-S3000 a 5000 nebylo o čem diskutovat, to byla naprostá špička, bohužel u nás v Evropě to nikdo neznal a v ČR jsme byli asi tři co to měli, ale tyto doby jsou dávno pryč....
-
Mám denony DN-S1000 bez mála 3 roky a když Ti je vyfotím (oprašené, otřené hadrem povrchu) tak zjistiš, že jsou úplně jak nové. Hraji na ních skoro každý pátek a sobotu. Jedou jak hodinky stále po těch letech. Tlačítka bych řekl, že až po těch 3 rokách jsou zajeté. Nejdou tak ztuha. Super mašinky. Na všechno pio co jsem kdy hral tak byly dojebané play a cue. Dneska večer budu hrat opět na 800 která bude dojebana a to Ti kluci maji cca rok ty přehravače.ToLa píše:Přesně![]()
mě na denonu odešli 3x za 3 rok. Na pioneeru ani jednou za rok a půl...
tak a těď to zprůměrujeme a zjistíme, že oba mají tlačítka na hovno
Já znám pána co má MBčko a vypadá jak nové. Jezdí s nim pravidelně na nákup. Soused má novou oktávku a má jí dojebanou, že bys nevěřil a to jí má rok starou... jo, jo, taky nulová vypovídající hodnota, nic neříkající o daném výrobku 

-
Myslel jsem to tak, že jsou jak nové, za tu dobu nejsou s něma žádné problémy. Mechanika čte jak má, jsou malinké takže pro někoho může byt obtiž při míchání. Servis si dělám sám, respektive vyčistit si mechaniku zmaknu, laser taky. Pod ruku se mi dostala i stovka a to už dvakrat jedna a ta sama jednou to bylo PLAY a CUE a podruhé to bylo JOG kolo. Když je člověk hovado, potom to taky tak vypada. Na kilech se dobře mícha, řekl bych že o trochu lépe než na těch denonech, ale to je celé.
wow same dobre info,,,
- vsetci maju v niecom pravdu,,,ako tu niekto pisal,,,playere to su nastroje na ktorych makame,,,a vlastne teda na com sa lepsie (asi) hraje,,,
pioneer ,,,denon,,,hmmm
moja prva masina bola, technics SL-DZ 1200ka
krasna masinka,,,moj dojem -perfektny,,,ale po rokoch,,,hmmm
ako sa pisalo ,,,prehravace su dobre ak ta na akcii nesklamu,,,teda rychlost,,priehladnost,,,spolahlivost,,,dobre viditelny display,,,skratka,,
co sa tyka tocenie taniera u sldz1200ky,,,na to som si fakt rychlo zvykol,,,
ked uz utekala skladba,pekne som si zvykol ju tahat tocenim naspet,,,
aj ked som sa chcel rychlo zladit s druhou stranou,,no furt mi bolo lepsie sahat na tanier,,nez na tie gumove tlacitka u denonu
aj na Pioch800 to robim,,,neviem ,,,akosi mi lesie posuvat/vracat track s tanierom,nez sa tam jebat s tlacitkama dopredu,dozadu,,,,
a to som z gramcov nigdy nehrall,,
uz uz som uvazoval ze kupim 3700ku denona,aj ked ten maly display ma sral,,
+(ktovie ako sa tato masinka toci),,ale hovorim ze este pockam,a kupim zatial na cas nieco lacne,,
ked som kupil denona dns1200ku,,,tak parada maly sikovny,,,no na skratch absolutne nie,,,
pekna hracka dobre efekty,,,ale??? hmm,,,
ked som hral na pio800ky,,,taktiez pekny dojem,,, zeby ohureny,,,ani nie,,,ved to skoro nic nema,,,(myslim v efektoch)
no po nejakom case hrania na mojej SLDZ1200ke a DENONE1200ke + pioCDJ800 v baroch,,
som dospel k nazoru co mi viac vyhovuje
rozsudok:
dnesne mixpulty typu djm800 ponukaju pekne vela efektov cize na masinach nam az tak nechybaju,,
technisc SL-DZ1200 a jeho tocenie by som nemenil za nic !
keby nebol pomaly v nacitani mechaniky,cdciek,preskakovanie trackov,tak super stroj,,,
teda ked to porovnam s pio,,ta fakt pomaly,,,jak nacitanie,,,tak,preskakovanie,,,a vlastne vsetko,,
zato jeho hot cue,samplere,a tocenie,,super vec,,,hraje to aj ked vyberam cd,,
denon,,,pekna hracka,,,kopu efektov,,,maly,sikovny,,,ale ten display?,,jak na kalkulacke,,
no fakt,,,clovek v tej tme na akcii,nic nevidi,,,gumove tlacidka pre mna odveci,,,
taktiez oproti pio pomalsi v nacitani cd,,akurat tie efekty,,,ale to je uz na djm800ke davno,,
no a piocdj800,,,nema toho vela,,,ale scratch perfektny,,,rychlost nacitania,ci uz mechanika,cd alebo mrdzi tracky super,,,display,priehladny,,,diagram priebehu skladby,pekny velky,,,clovek ani nepozera na minuty ale na ten diagram,,,
no co dodat,,,
vyrobcovia nigdy nevyrobia idealnu masinu,ale po mojich nie velmi dlhorocnych skusenostiach,,,uz na 100% percent uvazujem o kupe 2x pio1000mk3 +djm800
toho denona som kupil aj tak koly USB co je super,,,ale listovat na tom malom displayi""""""
ta to jaka parada,,,radost zit,,a hrat"""""
ten moj technics si necham uz len koly tomu ze sa toci a teda aj koly imageu ze dobre vyzera,,,
ale keby som mal hrat na dvoch takych,,,tak by ma asi porazilo z tej jeho rychlosti nacitavania cdciek,hlavne ked clovek hraje kratke tracky stylu disco,,,no zato na rap,hip-hop,a pod,,,je pekne sa na tom vysantit,,
na tocenie som si zvykol,,,teda nevidim v tom nevyhodu,,,skor vyhodu
ale pio mi sekol z troch zakladnych veci,,,a to rychlost v nacitani cd,pretoze nehram len trance,house,gde je vsetko pekne dlhe,,ale aj disco,,,a tam to treba mat rychlo dnu,a von,
dalej (jog tanier) ,,
este dobre ze maju porieseny ten scratch aspon s velkym jogom a displeyom v strede,,
aj ked sa netoci,,ale funguje na moj fkus oproti TECH-sldz1200ke taktiez fajn,,,
a potretie,,je velky display + vyrazny diagram priebehu skladby,,,co je pre mna neocenitelne,,
CIZE na zaver,,,
pioneer cdj1000ky + djm800 to isti,,,
ale technisca budem nosit stale koly jeho toceniu a imageu
tot vsio,,,ospravedlnujem sa za chyby I,Y, dlho som bol v UK
- vsetci maju v niecom pravdu,,,ako tu niekto pisal,,,playere to su nastroje na ktorych makame,,,a vlastne teda na com sa lepsie (asi) hraje,,,
pioneer ,,,denon,,,hmmm
moja prva masina bola, technics SL-DZ 1200ka
krasna masinka,,,moj dojem -perfektny,,,ale po rokoch,,,hmmm
ako sa pisalo ,,,prehravace su dobre ak ta na akcii nesklamu,,,teda rychlost,,priehladnost,,,spolahlivost,,,dobre viditelny display,,,skratka,,
co sa tyka tocenie taniera u sldz1200ky,,,na to som si fakt rychlo zvykol,,,
ked uz utekala skladba,pekne som si zvykol ju tahat tocenim naspet,,,
aj ked som sa chcel rychlo zladit s druhou stranou,,no furt mi bolo lepsie sahat na tanier,,nez na tie gumove tlacitka u denonu
aj na Pioch800 to robim,,,neviem ,,,akosi mi lesie posuvat/vracat track s tanierom,nez sa tam jebat s tlacitkama dopredu,dozadu,,,,
a to som z gramcov nigdy nehrall,,
uz uz som uvazoval ze kupim 3700ku denona,aj ked ten maly display ma sral,,
+(ktovie ako sa tato masinka toci),,ale hovorim ze este pockam,a kupim zatial na cas nieco lacne,,
ked som kupil denona dns1200ku,,,tak parada maly sikovny,,,no na skratch absolutne nie,,,
pekna hracka dobre efekty,,,ale??? hmm,,,
ked som hral na pio800ky,,,taktiez pekny dojem,,, zeby ohureny,,,ani nie,,,ved to skoro nic nema,,,(myslim v efektoch)
no po nejakom case hrania na mojej SLDZ1200ke a DENONE1200ke + pioCDJ800 v baroch,,
som dospel k nazoru co mi viac vyhovuje
rozsudok:
dnesne mixpulty typu djm800 ponukaju pekne vela efektov cize na masinach nam az tak nechybaju,,
technisc SL-DZ1200 a jeho tocenie by som nemenil za nic !
keby nebol pomaly v nacitani mechaniky,cdciek,preskakovanie trackov,tak super stroj,,,
teda ked to porovnam s pio,,ta fakt pomaly,,,jak nacitanie,,,tak,preskakovanie,,,a vlastne vsetko,,
zato jeho hot cue,samplere,a tocenie,,super vec,,,hraje to aj ked vyberam cd,,
denon,,,pekna hracka,,,kopu efektov,,,maly,sikovny,,,ale ten display?,,jak na kalkulacke,,
no fakt,,,clovek v tej tme na akcii,nic nevidi,,,gumove tlacidka pre mna odveci,,,
taktiez oproti pio pomalsi v nacitani cd,,akurat tie efekty,,,ale to je uz na djm800ke davno,,
no a piocdj800,,,nema toho vela,,,ale scratch perfektny,,,rychlost nacitania,ci uz mechanika,cd alebo mrdzi tracky super,,,display,priehladny,,,diagram priebehu skladby,pekny velky,,,clovek ani nepozera na minuty ale na ten diagram,,,
no co dodat,,,
vyrobcovia nigdy nevyrobia idealnu masinu,ale po mojich nie velmi dlhorocnych skusenostiach,,,uz na 100% percent uvazujem o kupe 2x pio1000mk3 +djm800
toho denona som kupil aj tak koly USB co je super,,,ale listovat na tom malom displayi""""""
ten moj technics si necham uz len koly tomu ze sa toci a teda aj koly imageu ze dobre vyzera,,,
ale keby som mal hrat na dvoch takych,,,tak by ma asi porazilo z tej jeho rychlosti nacitavania cdciek,hlavne ked clovek hraje kratke tracky stylu disco,,,no zato na rap,hip-hop,a pod,,,je pekne sa na tom vysantit,,
na tocenie som si zvykol,,,teda nevidim v tom nevyhodu,,,skor vyhodu
ale pio mi sekol z troch zakladnych veci,,,a to rychlost v nacitani cd,pretoze nehram len trance,house,gde je vsetko pekne dlhe,,ale aj disco,,,a tam to treba mat rychlo dnu,a von,
dalej (jog tanier) ,,
este dobre ze maju porieseny ten scratch aspon s velkym jogom a displeyom v strede,,
aj ked sa netoci,,ale funguje na moj fkus oproti TECH-sldz1200ke taktiez fajn,,,
a potretie,,je velky display + vyrazny diagram priebehu skladby,,,co je pre mna neocenitelne,,
CIZE na zaver,,,
pioneer cdj1000ky + djm800 to isti,,,
ale technisca budem nosit stale koly jeho toceniu a imageu
tot vsio,,,ospravedlnujem sa za chyby I,Y, dlho som bol v UK
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700
Co se týká displaye u Denona-pokud chceš plně grafický display tak si kup Denon DN-S5500markes píše:wow same dobre info,,,

Tak je to asi o názoru a nikomu nemá cenu něco brát. Je naprostá pravda že Pioneer je předražený a neumí nic víc než kdejaky přehravač za 10tis. Je naprostá pravda že jsem 400ky i 800ky a vždy u jednoho z nich mi něco odešlo u 400ky to byl USB vstup a u 800 laser. Je naprostá pravda že pojem Pioneer je "bohužel" ohromný ale taky je pravda že pojem Pioneer je klišéé!!! Malo kdo si dokaže připustit že nejde ani tak o techniku ale o to kdo co umí.Ja osobně když jsem pozván na akci neřeším z čeho budu hrát , pokud to tedy neni double CD za 3tis.
Ale jestli tam je Numark, Gemini, Pioneer nebo Denon mě je naprosto šumák. A o tom to celkově je nejde o to na co ale jak!!! Nikoho dneska nezajíma a už vubec ne mlade DJ´s že denon byl prukopnik regulovatelných CD playeru v době kdy pioneer dělal autoradia.....že v CR a DE bylo 90% vetších radii vybavenych technikou Denon. Ja osobně nyní vlastním DENON DNS3700 a neříkam že to je to nejlepší co může kdo dostat,ale mě osobně at uz desingem takl přímím nahonem na talíři naprosto vyhovuje. Možná to je vše dane tím že jsem dlouha leta hral z desek ,možná tím že mě pioneer díky té komerční propagaci a zkušenostech nesedl. Nevím.....ale vím že jsou dva roky stare a neni s nimi jediny problem....Ono hrát na takove 1000ky je desne jednoduche.....je to pravda že pokud se k nim dostanu spise se za tím mixem nudim...protoze ovladani a doladeni BPM je nadmíru jednoduche,ale o tom preci DJing není!!! Jsem proste zastancem toho že kdo umí umí a nezaleží na čem. A je každeho věc co mu přiroste pod ruce.U mě to rozhodně Pioneer neni i když mix 600ka neni vubec nic za co by se musela tato firma stydet. Ale stejne tak obdobne mixi RELOP dmx40 , DENON dnx1500 a 1700 jsou na druho stranku levnejsi a mezi nami vubec nejsou po zadu a to ani zvukem ani vybavou.....Díky za nazor

DJ ..styl Elektrohouse + Trance.Tvorba vlastní music a RMXi CZ skladeb
No o kopirovaní nic nevim,ale v jednom se Sharkem souhlasim ....češi to je narod jak prase......Poslouchame kabaty a duchodce (nic proti Kajoj)...to už taky mluví za své myslím:)......A když je něco "radoby" nejlepší tak to musime mít protože jsme co?? protože jsme dobry......ale o tom jestli jste dobrej DJ nebo ne za vas přehrávače nerozhodnou. Asi malo kdo si to pripustí....A prestiž?? Běžte s ní do prdele..hraní není o prestiži ale o dobře namíchané hudbě a tu vam dobry DJ namícha na jakemkoli lepsim playeru kolem 8tis. Me osobne se lepe hraje a vice me to baví na DENON a jsem jeden s tech DJ co by nikdy nepresli z gramcu na CD ....ale udělal jsem to
)) Takže primej nahon a CD u me vedou!!!Tak asi ve zkratce. Serte na znacku a radeji vice venujte spujum:))Každemu co mu vyhovuje.....ale tady platí " neni všechno zlato co se třpití"

DJ ..styl Elektrohouse + Trance.Tvorba vlastní music a RMXi CZ skladeb
Každej to co má doma to hanit většinou nebude. Máš doma Denony? Ok, nic proti. Já hrál taky na vinyly pár roků a mě zase v tomhle ohledu sedne tisícovka od Pio. Ať si každej řiká co chce, ty playery vydrží. Spadly mi na to skleničky, polilo se mi to pitím a za dobu provozu sem měnil akorát u jednoho playeru spínač u CUE (r.v. kusu 2006). Po celou dobu se z toho hrálo o všední dny doma a o víkendy v klubech.
Měl sem pod rukama třeba Reloop RMP-2 a řeknu vám, že bych si to do klubu místo těch tisícovek nevzal. Je to jak kdybych jel do válečný zóny s osobákem. Taky se nic stát nemusí a i když se k tomu budu chovat citlivě a ohleduplně, tak mi to může kdykoliv kdokoliv zničit.
Nějak od f.a.n.y nechápu jak se na tisícovkách mixuje lépe, než na ostatních playerech. Pokud se nemýlím, tak všechny playery mají CUE, PLAY a PITCH CONTROL, ne? Ale i kdyby... nebyla by to náhodou výhoda? Můžeš se pak věnovat lidem, mluvení, organizaci a já nevim čemu všemu ještě. Nebo účelem DJingu je přidělat si ještě víc práce, než s tim musí mít? Docela nechápu tenhle názor.
Jinak tyhle diskuze typu Pio. vs. cokoliv / Technics vs. cokoliv jsou do nekonečna.
Měl sem pod rukama třeba Reloop RMP-2 a řeknu vám, že bych si to do klubu místo těch tisícovek nevzal. Je to jak kdybych jel do válečný zóny s osobákem. Taky se nic stát nemusí a i když se k tomu budu chovat citlivě a ohleduplně, tak mi to může kdykoliv kdokoliv zničit.
Nějak od f.a.n.y nechápu jak se na tisícovkách mixuje lépe, než na ostatních playerech. Pokud se nemýlím, tak všechny playery mají CUE, PLAY a PITCH CONTROL, ne? Ale i kdyby... nebyla by to náhodou výhoda? Můžeš se pak věnovat lidem, mluvení, organizaci a já nevim čemu všemu ještě. Nebo účelem DJingu je přidělat si ještě víc práce, než s tim musí mít? Docela nechápu tenhle názor.
Jinak tyhle diskuze typu Pio. vs. cokoliv / Technics vs. cokoliv jsou do nekonečna.
-

Jinak tyhle diskuze typu Pio. vs. cokoliv / Technics vs. cokoliv

Tak a dost. Pánové kteří poletujete kolem tříd verze Denon a poukazujete/polemizujete nad třídou Pioneer a Technics tak si dobře rozmyslete zda chcete recenzovat na postu playera nebo raděj z řad DJje. Pokud si nebudeme nalhávat,tak firmě Technics můžeme děkovat za třídu gramofonů a fenoménu SL 1200 kterou jsem i já sedlal dlouhá léta. Doba 12" éry pomalu dohasíná a i přes neduhy přehrávačů Technics DZ-1200 věřím že se bude i nadále DJing točit kolem těchto zmiňovaných značek Technics/Pioneer. Pokud jste někdy sedlali Pioneer a je jedno jaké třídy,myslím že by jste už jiné přehrávače nevyhledávali. Technics jak již jsem psal trochu zaklopítl s modelem DZ,ale pokud se od Pioneeru trochu ponaučí,myslím že nadcházející verze bude už jistě vylepšená včetně Vinyl módu (který má Pioneer opravdu propracován lépe).No a co dodat na závěr? Každý DJ ví že nemůže vstoupit do cockpitu s přehrávači i mixem za 30 tisíc v součtu a očekávat od toho kvalitu. A pokud že takoví playeři jsou,tak to si raděj najděte jinou brigádu a neberte jméno DJ pod své křídla které vám ani srdcem nenáleží. DJing je professe a nikoli hobby tak to už pochopte !!!! Všem poctivým DJ v CZ držím tímto palečky a chlapi,jsme rodina tak jí držme co v jednom domě. HALLMASTER DJ [/quote]
Ty si asi také zaspal dobu, od Technicu fungují a budou se vyrábět je gramce, sluchátka a nic jiného, protože zbytek produkce nikdo nekupoval, obzvlášť pak zmiňovaný DZ-1200 byl megapropadák. S tím si tedy dost značně ulítnul.
Jinak Pioneer v těchto dnech vynakládá nemalé prostředky na zvýšení své značky a prodejnosti právě v USA, kde do teď dominuje Denon a jak se zdá podle prvních ohlasů, tak v oblasti CD přehrávačů se jim to asi i bude dařit, protože ohlasy na prezentace Pioneeru a jejich nové přehrávače jsou výborné, ale lidé je začínají i po těch předváděčkách skutečně kupovat.
Jinak Pioneer v těchto dnech vynakládá nemalé prostředky na zvýšení své značky a prodejnosti právě v USA, kde do teď dominuje Denon a jak se zdá podle prvních ohlasů, tak v oblasti CD přehrávačů se jim to asi i bude dařit, protože ohlasy na prezentace Pioneeru a jejich nové přehrávače jsou výborné, ale lidé je začínají i po těch předváděčkách skutečně kupovat.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky