Pioneer vs. Denon

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
Bj_Carda
Vybavení

Re: Pioneer vs. Denon

Příspěvek od Bj_Carda »

Ty woe tak když se ti líbí točící talíř, a nemáš rád plasty, tak si kup gramce. a případně DVS. A nekupuj si CD přehrávač... Mě osobně nikde nic na playerech nedrnční, a plasty mi nevadí protože po přehrávačích neskáču...
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

Kubík

Příspěvek od Kubík »

djshark píše:Na stránkách Denonu si můžeš najít kdo z toho hraje a zjistíš, že slavní umělci už značku Pioneer pomalu opouštějí....
Já nevim, já tam koukal a nikoho z těch lidí neznám ... třeba jsem jen moc omezený.
Jinak myslím, že nejde o umělce, ale o kluby, kde ta technika je. Všude v těch větších jsou Pia pokud se nemýlím.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

4: djshark
A to že DJF má na 5500 přilepeny slipmaty k taliři lepidlem, protože s vyplým režimem točení se skladby rozjížděli do rytmu dunění basů si nám zatajil naschvál? :mrgreen:

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

ToLa píše:4: djshark
A to že DJF má na 5500 přilepeny slipmaty k taliři lepidlem, protože s vyplým režimem točení se skladby rozjížděli do rytmu dunění basů si nám zatajil naschvál? :mrgreen:
LOL :mrgreen:

Tomu říkám kvalitní a dotaženej výrobek :D
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

djshark

Příspěvek od djshark »

Bj_Carda píše:
ToLa píše:4: djshark
LOL :mrgreen:

Tomu říkám kvalitní a dotaženej výrobek :D
Má kvalitní a výkonný zvuk , já vím no:-) Myslím že v tom rachotu by to dělali i pincky :-)

Azu

Příspěvek od Azu »

Víš proč je má přelepený? Právě protože se ten talíř sám pootáčí i když na něj jen dejchneš a tak by se mu to soustavně rozjíždělo a nemá to co společného s nějakým rachotem.

Denony maj na venek mnoho funkcní jenž jsou všechny nepoužitlený.
DN-S3700 je úplně obyčejnej předraženej přehrávač s efektama nic jiného. Všechny ostatní zajímavé funkce jako je třeba MIDI, grafické zobrazení průběhu skaldby, ... jsou totiž tady úplně na hovno nepoužitelný = Točící talíř v MIDI nefunguje v žádném programu, wave křivka je zobrazena jen pokud jsou skladby předem analyzovány jejich programem jinak ne, nelze připojit jeden externí HDD a brát z něj muziku pro oba přehrávače, takže USB je zde také na hovno. Díky točícímu talíře je to pěkně těžký. Malý displej na kterém se nedá rozumně listovat v MP3, takže MP3 také na hovno jen z nouze, takže zbývá jen to jediné a to je Audio CD. Nějaká kvalita zvuku tyhle všechny nedostatky jistě nevyváží
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

VIktor

Příspěvek od VIktor »

Tak a tady je ukázka toho jaký fanatici dokážou lidi být.

Co se týče přehrávačů tak točící jog a gumový tlačítka jsou už tak velký mínus, že není potřeba nic víc dodávat.

Připomínáš mi lidi co maj doma CDJ - 100 a odsuzujou všechny technicky vyspělejší přehrávače, ale to že s nima neudělají ani smyčku jim nevadí.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

djshark píše: Má kvalitní a výkonný zvuk , já vím no:-) Myslím že v tom rachotu by to dělali i pincky :-)
Popiš mě jak vibrace rozhodí rychlost u pioneeru, rád se přiučim.

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

...Na stránkách Denonu si můžeš najít kdo z toho hraje a zjistíš, že slavní umělci už značku Pioneer pomalu opouštějí....

xD Kdo z těch měst jako Tokyo je slavnej? To mi nejak uniklo... U nich mozna, ale to jen proto ze amerika a asie proste Pio moc neakceptuje.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

EVO

Příspěvek od EVO »

nedá mi to se k problematice taky nevyjádřit..
Já teda přes CD nehraju, ale dřív kdyby se mě někdo zeptal, co bych mu doporučil nebo co bych si sám případně koupil, tak bych řek že jedině Denon a pioneeru bych se za ty peníze vysmál!
Dneska ale už jsem trochu skeptickej, protože opravdu těch špatných feedbacků na Denon je prostě až příliš.. :sad2:

Na druhou stranu je fakt, že pokud bych chtěl vyloženě značkovej cd-player a to z tý nižší cenový kategorie, tak než pioneera třeba dvoukilo tak bych určitě sáhnul raději pořád po tom Denonu, 1200. Ten totiž nemá točící talíř a imho mu není co zásadního vytknout, narozdíl právě třeba od pincka 200 apod. Ale jak říkám, je potřeba se opravdu bavit o konkrétních produktech a ty verze s točícím talířem jsou prostě bohužel zrejmě opravdu nepovedený, resp. spíš NEDOMYŠLENÝ. :evil:

Rosi

Příspěvek od Rosi »

Tak porovnávat "neměřitelné a slychem téměř neslyšitelné" rozdíly ve zvukové kvalitě přehrávačů Denon a Pioneer lze tak možná v oblasti domácího audia na kvalitou odpovídajícím zařízení.

Není nic debilnějšího, než se rozplývat nad tím, jak má Denon propracované AD převodníky, menší zkreslení v řádech tisícin procenta atd. Potom to celé s plnou parádou zapojit do zvukového řetězce poskládaného z výrobký omnitronic, behringer apod .... V ten moment je celej zvuk v hajzlu, ale to si už málokdo uvědomí :D . Hlavně, že mám přehrávače Denon a zvukově lepší než Pioneer. Tomu říkám argument .....
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200

djshark

Příspěvek od djshark »

Rosi píše:Tak porovnávat "neměřitelné a slychem téměř neslyšitelné" rozdíly ve zvukové kvalitě přehrávačů Denon a Pioneer lze tak možná v oblasti domácího audia na kvalitou odpovídajícím zařízení.

Není nic debilnějšího, než se rozplývat nad tím, jak má Denon propracované AD převodníky, menší zkreslení v řádech tisícin procenta atd. Potom to celé s plnou parádou zapojit do zvukového řetězce poskládaného z výrobký omnitronic, behringer apod .... V ten moment je celej zvuk v hajzlu, ale to si už málokdo uvědomí :D . Hlavně, že mám přehrávače Denon a zvukově lepší než Pioneer. Tomu říkám argument .....
No dyť :-D

maxo

Příspěvek od maxo »

PIO :) za 2 roky 2x tlacidlo CUE a 1x PLAY ... 2x cistenie optiky a jedna vymena. Servis predrazeny ako aj samotny vyrobok vzhladom co dokaze 800 vky mam na mysli. Dobeh iba tanierom pre mna neprakticke ... teraz DN S 3700 ... Brutalna masina ktora za podstatne nizsiu cenu uz ovlada midi ma pitch bend dobeh vie mixovat medi trackmi na jednom CD ked treba a tanier sa da vypnut. niekedy ked sa hralo na gramach tak sa dobiehalo tanierom a ty ktorym to vadi su kripli a tajne o tom snivaju tak preto si kupia pio 400 kde im robia dojem ledky :)))) kdez to 1000 cka pio to nevie. O mixoch nebudem pisat tam pio zaostava s plechovym zvukom a to nehovorim o tych detskych kratkych sablach ... ved vy sa musite poskladat na to aby sa platilo za reklamu top djs inak to nejde :)))))

Azu

Příspěvek od Azu »

Když je někdo na tlačítka dobytek a musí do toho mlátit jako datel, tak se nesmí divit, že mnu odejdou
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Přesně :mrgreen:
mě na denonu odešli 3x za 3 rok. Na pioneeru ani jednou za rok a půl...
tak a těď to zprůměrujeme a zjistíme, že oba mají tlačítka na hovno :-D

Odpovědět