To je úsměvnýdjaltec píše:Já jsem rozhodně pro Denon.
Pioneer, co to je ? Předražená krabice, co za ty peníze umí s prominutím prdlajs. Jo, hraje se na ně fakt krásně, ale nevydrží nic (nemluvím o CDJ-100, zlatý mašiny). Kupovat litry, to je sebevražda, jako jo, do klubu určitě koupit, ale na domácí hraní ? Zbytečná práce s tim, měnit každou chvíli PLAY/CUE tlačítka, čistit to, blablabla.
Po zkušenosti s Denonem DN-S3700 bych si žádnej Pioneer už rozhodně nekoupil. Co umí Pioneer v porovnání s Denonem ? Jak jsou na tom převodníky s kvalitou zvuku ? Promiňte, to nejde srovnávat, to je jak srovnávat DJM-800 s allen heathem XONE:92, prostě po zvukový stránce je to úplně jiná třída. Sice pravda že hodně lidí prostě odradí u Denonu ten motorickej jog, ale když si na to člověk zvykne tak je to fakt peckamožná by bylo lepší počkat na konec roku s čim pánové s denonu přijdou, každopádně držim palce, a Denon je pro mě oproti Pincku jasná volba.

Třeba názor, že mít CDJ 1000 na doma je sebevražda, protože každou chvíli musíš měnit CUE. Lol.
Kamaráde... CDJ 1000 jsem měl 9 let. Celejch 9 let fungovalo bez jediného problému. Po 6ti letech jsem měnil CUE (protože ho používám fakt hodně). Po 9ti letech prodané za 42% kupní ceny den po uveřejnění inzerátu. Třeba DN-S3500 jsem měl 3 roky. Používal jsem je mnohem méně (zvláště proto, že na 1/2 akcí jsem stále bral staré CDJ 1k). CUE jsem na obou playerech měnil po 14ti měsících (na jednom odešlo a na druhém preventivně, protože začínalo taky už blbnout). Po 8mi měsících jsem u větších akcí přestal používat režim točících talířů, protože po zahřátí se nekontrolovaně zvyšovala rychlost. Prodány po 3 letech za 31% kupní ceny, až po 4 měsících nabízení a inzerování.
Koupit si player od Denonu je teda fakt super kšeft

A jestli nemáš za sebou 10 let používání TOP produktů Pioneeru a zároveň minimálně 3-4 roky s TOP produktama od Denonu, tak se k tomu prosím už ani nevyjadřuj.... protože o tom víš kulové

Tady si každej druhej koupí nějakou ****, protože na lepší nemá pěníze. A pak chodí po nejrůznějších fórech a všem usilovně vysvětluje, že ta ***** za 1/2-1/3 ceny je vlastně mnohem lepší, než to jejich. Za pár let došetří a najedou přijde procitnutí. Tyhle fanoušky fakt miluju. I já mam Denon rád, třeba pulty v kategorii okolo 20tis (a méně) dělají fakt výborné.