Pri všetkej úcte k Tebe Azu, napíš mi ktoré funkcie na Denon prehrávačoch sú nepoužiteľné...??? DN S3700 je v prvom rade Multimedia player! Prehrávanie CD nosičov je v tomto modely iba ako doplnok. Priorita je USB, MIDI a tzv Hybrid Režim. Áno, ten display je v porovnaní s CDJ 900 kou menší, Ale úprimne si všetci čo kydáte na Denon odpovedzte aký display by bol ideálny...!? Podľa mnohých DJs by sa "ideálny" display na player určite nezmestil, lebo by bol určite väčší ako samotný prehrávač Podpora točiaceho sa taniera je problémom spoločností vyvíjajúcich DJský Software a nie problémom hadrware. No aj v tomto sa Azu mýli, pretože hneď dva software (VDJ7, RMP) plne podporujú rotujúci tanier v Midi režime s minimálnou latenciou! Mám to osobne vyskúšané Live na akcii. Aby som zas nebol nekritický, tak áno, je škoda že Denon nenechal v 3700kách tzv. S-Link s modelu DN HS5500, prostredníctvom ktorého je možné zdieľať hudbu z jedného cez USB pripojeného zdroja (Usb HDD, Usb klúč, a pod.)Azu píše:Víš proč je má přelepený? Právě protože se ten talíř sám pootáčí i když na něj jen dejchneš a tak by se mu to soustavně rozjíždělo a nemá to co společného s nějakým rachotem.
Denony maj na venek mnoho funkcní jenž jsou všechny nepoužitlený.
DN-S3700 je úplně obyčejnej předraženej přehrávač s efektama nic jiného. Všechny ostatní zajímavé funkce jako je třeba MIDI, grafické zobrazení průběhu skaldby, ... jsou totiž tady úplně na hovno nepoužitelný = Točící talíř v MIDI nefunguje v žádném programu, wave křivka je zobrazena jen pokud jsou skladby předem analyzovány jejich programem jinak ne, nelze připojit jeden externí HDD a brát z něj muziku pro oba přehrávače, takže USB je zde také na hovno. Díky točícímu talíře je to pěkně těžký. Malý displej na kterém se nedá rozumně listovat v MP3, takže MP3 také na hovno jen z nouze, takže zbývá jen to jediné a to je Audio CD. Nějaká kvalita zvuku tyhle všechny nedostatky jistě nevyváží
A ešte jedna poznámka že stačí vánok a tanier sa pohne ak je vypnutá rotácia. Je to nezmysel. Osobne mám všetky single modely Denon players a ani jeden sa takto neprejavoval, a to ani v prípade keď som hral na stagei, pod ktorým bolo 2 KW v basoch akustický tlak bol na úrovni cca 123 db (odmerané profesionálnou firmou kvôli hygienickým predpisom). Problém o ktorom okrem iných aj Azu písal sa vyskytol iba na modely DN S3700 pretože tento model má (nie ťažký tanier ako si mylne niektorí myslia), ale ľahký (duralový) tanier a preto je na basové vibrácie oveľa citlivejší než predchádzajúce modely od Denon. no tento problém bol už odstránený novým firmwareom a funguje to 100%tne. Odskúšal som to v jednom klube kde je len v basoch takmer 5 KW a testoval som to tak, že som pustil dve 8 minútové rovnaké skladby súčasne, vypol som rotáciu a počúval som fázovanie. Indikátory na Mixpulte prekračovali + 5 db nad nulou (bežne sa tam hráva ak indikátor na mixe kolíše okolo 0 db. Išlo to ako hodinky spolu a presne.