Este vysvetli tuto vetu: "...to klasicke zliepanie skladieb je pre mna rozdiel medzi djom a pustacom..." , lebo aj pustac zliepa (mal by) skladby, v podstate vyhradne cez intro/outro. Ale v principe len pusta rad radom bez nejakej vedy.
DJ podla mna nema len zliepat (zliepat lahsie skladbicky do tempa som naucil aj frajerku za dake 4h treningu), ale ma prejavit nejaku kreativitu, co som uz spominal.
Haverlika som pocul nazivo 2x, nedockal som sa niecoho prevratneho; najma ked som raz jeho monotonnym deephousom zacal zivat, ale inak je plynuly, pocut, ze ma odohrate. Breeth detto, odohrate hodiny bolo pocut, ale inak nic vynimocne. Takych su haaaaaldy. :ugeek2:
DJ samozrejme nema vyuzit vsetky ponukane funkcie naraz a ani ich pouzit nemusi, ak sa nehodia alebo su nepouzitelne :biggrin2:
Velmi dolezite je, co DJ hra, urcite soulful house, ci deephouse DJ nevyuzije to, co electro house/ tektonik/ hardhouse/dnb ci iny DJ
O.i., mozeme si rozobrat, co sa podla teba neda vyuzit?
Napr. ja mam zostavu CDJ400 a DJM600. Playere ponukaju v podstate len zakladne efekty Jet/roll/wah, nevalny efekt scratch a na premixoch pouzitelny REV. Nacastejsie je vyuzitelny loop, len ma problem s tym, ze v 2/3 pripadov mu uteka tempo. V tom su CDJ 800 a vyssie verzie lepsie, ze im tempo tak neutecie.
CDJ1000 ma vyborny hotcue. Nevyuzitelne? + ma vinyl stop

Uz sme pouzili vsetko, co ma player k dispozicii
Mix - DJM 600 ma v zasade len korekcie a efektovy panel, kde najcastejsie je vyuzity 'filter', 'flanger', 'echo' a 'delay'. Zvysok sa vsak da tiez kreativne pouzit. Uz taka 800ka ma oblubeny 'roll' a ovela lepsie fungujuci parametricky ' filter'. Zvysok su skor efekty do poctu, lebo ich zvuk neoslni.
Avsak s DJM2000 je uz ina zabava. Vdaka tomu, ze ma paralelne efekty, mozes zapojit spolu korekcie, instantFX, sluckove filtre a aj parametricky frequency mix a mas zvuk, ze sa ti ani nesnivalo

Zaroven zvuk efektov nie je nepouzitelne kurvitko (ako najcastejsie vidam na Numarkoch), ale robi to, co ma. Uz to chce len rychle prsty a v tej spleti moznosti nezabudnut, co sa stlacalo :biggrin2: