Pioneer cdj 2000 nexus
Re: Pioneer cdj 2000 nexus
myslel som si, že cenzura funguje len na stránke vodcovskej politickej strany....bohužial, funguje aj tu ....sarkastická poznámka asi nevonia niektorému z adminov .... darmo, ego poniektorých majiteľov CDJ2000 nedovoľuje takéto príspevky ....tak nech sa Vám to točí na tom statickom tanieri aj so zapnutým SYNC
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
-
- Moderátor
Co se stalo? Já jsem nic nemazal. Poslední komu jsem smazal post, byl nějaký ňouma, který včera umístil totožný dotaz do více kategorií.
Ostatní moderatory prosím o toleranci. Na sarkastickém vyjadřování neshledávám nic špatného. Mažte prosím příspěvky jen skutečných exotů a doublelistů.
Ostatní moderatory prosím o toleranci. Na sarkastickém vyjadřování neshledávám nic špatného. Mažte prosím příspěvky jen skutečných exotů a doublelistů.
pioneer tymto poukazal ze vrchol djingu je synch.
priklanam sa k nazorom ze tymto krokom si spravil viacej zle, pretoze zariadeni zo synch je mnoho , za zlomok ceny a kompaktnejsich co ovpyvni vela kupujucich.
a ked bude chciet ktosi velky system tak si kupi gramce + dvs, spravi mu to vecsiu radost.
priklanam sa k nazorom ze tymto krokom si spravil viacej zle, pretoze zariadeni zo synch je mnoho , za zlomok ceny a kompaktnejsich co ovpyvni vela kupujucich.
a ked bude chciet ktosi velky system tak si kupi gramce + dvs, spravi mu to vecsiu radost.
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
- Dj Tesadela
taky zacinam premyslet nad konzolkou asi jako vsichni.......za tu dehonestaci dj to pioneru patri,maj co chtely
2*aa flex 100,reloop rmx 30 blackfire,reloop rh 2350,skytec
no pravda je taka ze mnoho ludi co mali cdj 2000ky ich teraz predava a ide kupovat cdj 2000nexus.
inzeraty su plne cdj 2000, akurat ze ja chcem kupit cdj 900 a to nepredava nikto
nemyslim si, ze si tymto nejako pioneer odlakal privrzencov a neverim ani tomu, ze niekto kto hral na cdj 2000 si teraz kupi konzolu.
inzeraty su plne cdj 2000, akurat ze ja chcem kupit cdj 900 a to nepredava nikto

nemyslim si, ze si tymto nejako pioneer odlakal privrzencov a neverim ani tomu, ze niekto kto hral na cdj 2000 si teraz kupi konzolu.
CDJ-2000 nexus, DJM-900 nexus, HDJ-2000
-
To já si právě úplně nemyslim... třeba já bych si po CDJ 2k určitě koupil jeho nástupce. Když už má mít sync (a já vždycky využívám techniku na 100%), hodně zauvažuju, zda potřebuju tak velkej a těžkej player s velkejma jog, když tady budou menší a levnější řešení.peto píše:no pravda je taka ze mnoho ludi co mali cdj 2000ky ich teraz predava a ide kupovat cdj 2000nexus.
inzeraty su plne cdj 2000, akurat ze ja chcem kupit cdj 900 a to nepredava nikto![]()
peto:
ja som si chcel spravit radost a casom kupit cdj 900, no po vydani nexusa tak urcite nespravim.
ked pioneer preferuju za vrchol dj-ingu pouzivanie synch, tak budem hladat alternativu kde je synch.a na toho nexusa nemam,
moznost je pockat kym pioneer vyda celu serie prehravacou zo synch, alebo prejst ku konkurenci.
alebo hladat tam kde to uz davno je §
ja som si chcel spravit radost a casom kupit cdj 900, no po vydani nexusa tak urcite nespravim.
ked pioneer preferuju za vrchol dj-ingu pouzivanie synch, tak budem hladat alternativu kde je synch.a na toho nexusa nemam,
moznost je pockat kym pioneer vyda celu serie prehravacou zo synch, alebo prejst ku konkurenci.
alebo hladat tam kde to uz davno je §
johmny
wtf??? ked Pio spravi playere zo SYNC tak tie bez su akoze shity? Naco zrazu potrebujes SYNC ked si ho predtym nepotreboval? Ja fakt nechapem co je toto za logiku.
wtf??? ked Pio spravi playere zo SYNC tak tie bez su akoze shity? Naco zrazu potrebujes SYNC ked si ho predtym nepotreboval? Ja fakt nechapem co je toto za logiku.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
- Dj Tesadela
tam jde o to,ze sync ti usetri cas a to vic ti ho zbude na ruzne"vychytavky"....treba hrat na 4 playery:-):-):-)
Skus mixovat dnb cez SYNC ze ci budes mat cas na vychytavky 

- Dj Tesadela
jako nahrazka se mi libi toto:http://www.shop4djs.com/pioneer-5/pione ... black.html
Neviem čo je na tom sync také úžasné. predpokladám,že kvalitní dji to aj tak nebudú používať, max nejaký synáčik bohatých rodičov,čo dostane pajáce pod stromček,ale aj tak sync ešte neznamená,že sa z neho stane kvalitný dj. aby sme boli v obraze, sync neodsudzujem,pokiaľ sa využíva s rozumom,ale povedzme si pravdu,ten kto má cash na 4 nexusy sa tomu venuje už dlhšiu dobu,tým pádom by si aj mal vedieť manuálne zladiť tie 4 tracky. keď niekto hraje extended verzie z 2 prehrávačov a silou-mocou ku tomu potrebuje sync,tak je v mojich očiach obyčajný úbožiak-looser. samozrejme, možno sú ľudia,čo sa beatmatching učia aj roky,no nemajú to v ušiach/rukách,ale majú skvelý výber trackov,vedia kedy čo pustiť,atď,len ten beatmatching pokulháva, pre nich je to možnosť ako sa stať lepším djom. no ja som sa s takým človekom ešte nestretol,ale možno niekde existuje.
Su machry ktori mixuju zo 4roch playerov nejako takto:
http://www.youtube.com/watch?v=-cO4do7E ... plpp_video
Zatial som nepostrehol, ze by k tomu potrebovali SYNC ... takze DJ Tesadela "Your argument is invalid"
SYNC ta vie naozaj dost pomylit, ono ti to ukazuje ze beat sedi, pritom ked sa zapocuvas tak to tak celkom nesedi, potom si si neni isty ci mas verit sluchu alebo pocitacu PLUS na lamany beat je Sync fakt nepouzitelny (aspon co som to davnejsie testoval).
Osobne by som sa len cisto na Sync nevedel spoliehat, ani pri rovnom beate. Takze mi to pride ako zbytocne tlacitko na tych novych Pio.
http://www.youtube.com/watch?v=-cO4do7E ... plpp_video
Zatial som nepostrehol, ze by k tomu potrebovali SYNC ... takze DJ Tesadela "Your argument is invalid"
SYNC ta vie naozaj dost pomylit, ono ti to ukazuje ze beat sedi, pritom ked sa zapocuvas tak to tak celkom nesedi, potom si si neni isty ci mas verit sluchu alebo pocitacu PLUS na lamany beat je Sync fakt nepouzitelny (aspon co som to davnejsie testoval).
Osobne by som sa len cisto na Sync nevedel spoliehat, ani pri rovnom beate. Takze mi to pride ako zbytocne tlacitko na tych novych Pio.
makuli :je to uplne ina generacia, naco potrebujes usb ked si ho predtym nepouzival ??
a pokial to spravne chapem je to synchronizacia na beat, nie na song, takze dorovnat si to musis tak ci tak,za urcitych okolnosti to o dost ulachci pracu.neni to nustnost , ale moznost.
a pokial to spravne chapem je to synchronizacia na beat, nie na song, takze dorovnat si to musis tak ci tak,za urcitych okolnosti to o dost ulachci pracu.neni to nustnost , ale moznost.
matuli!!!! nie makuli
OK kup si teda konzolu, pozivaj Sync tvoja vec. Len stale mi to pride take ze Pionier nieco vydal, je to zrazu standard tak to musim mat aj ja. Vsak pred nexusom tu bolo uz desiatok konzol zo SYNC, tak preco si ju nekupil predtym ked tvrdis ze ti to dokaze usetrit cas a ulachcit pracu?
Ak dobre chapem, tak teraz ked Pio spravil prehravace zo Sync, tak uz nieje hanba ho pouzivat, takze ho asi bude pouzivat viacej DJ's takze pomaly bude looser ten co nepouziva Sync
Nieee tomuto odmietam verit

OK kup si teda konzolu, pozivaj Sync tvoja vec. Len stale mi to pride take ze Pionier nieco vydal, je to zrazu standard tak to musim mat aj ja. Vsak pred nexusom tu bolo uz desiatok konzol zo SYNC, tak preco si ju nekupil predtym ked tvrdis ze ti to dokaze usetrit cas a ulachcit pracu?
Ak dobre chapem, tak teraz ked Pio spravil prehravace zo Sync, tak uz nieje hanba ho pouzivat, takze ho asi bude pouzivat viacej DJ's takze pomaly bude looser ten co nepouziva Sync

Nieee tomuto odmietam verit