Pioneer cdj 2000 nexus
Pioneer cdj 2000 nexus
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200
Re: Pioneer cdj 2000 nexus
Já ti nevím... obrázek 5měsíců starý čoveče a vidím to jen na ctrl+c a ctrl+v ... uvidíme uvidíme
No mezi nama, me jiz nekolikrat napadlo, ze nekdo casem prijde s embeded zarizem, kde bude naportovanej traktor nebo serato. To je ale hudba vzdalene budoucnosti...
Podle popisu predpokladam, ze by ten nexus mel jen prebirat veci (waveform, info o tracku apod.) z traktora pomoci HIDu, takze k tomu bude stale zapotreby notas s traktorem .
Uvidime, co z toho nakonec vyleze ...
Podle popisu predpokladam, ze by ten nexus mel jen prebirat veci (waveform, info o tracku apod.) z traktora pomoci HIDu, takze k tomu bude stale zapotreby notas s traktorem .
Uvidime, co z toho nakonec vyleze ...
-
Já myslim, že pokud něco podobného přijde... tak to bude asi jen nějaká FW změna. Asi by nějakej advance HID byl fajn, ale jinak myslim, že to neni moc reálné...
-
kdyz si ten obrazek z linku problizite vidi jak je tam premalovane tlacitko LINK a hlavne je krasne videt jak je prubeh tracku z traktoru krasne vlozenej
jinak pocitam stim ze pioneer predvede jako vzdy neco spesn a jestli to ma podtitul nexus tak bych videl ze to bude jeste upravene k nexusu mixu.
A jinak si myslim ze je celkem zbytecne cpat zobrazeni tracku z traktoru primo na dipslay.Kcemu by pak byl notes s traktorem ?:)Zbytecne velke prenosne HDD a odpadlo by tim asi i prehlednost jako na PC.
Kazdopadne se tesim s cim prijdou bude mazec zas.
A jesti to budou delat jako u mixu co jinej mix jine funkce tak to bude mela:).
Jo jeste bych mozna doplnil ze pioneer zabuduje WIFI coz je hodne realne
jinak pocitam stim ze pioneer predvede jako vzdy neco spesn a jestli to ma podtitul nexus tak bych videl ze to bude jeste upravene k nexusu mixu.
A jinak si myslim ze je celkem zbytecne cpat zobrazeni tracku z traktoru primo na dipslay.Kcemu by pak byl notes s traktorem ?:)Zbytecne velke prenosne HDD a odpadlo by tim asi i prehlednost jako na PC.
Kazdopadne se tesim s cim prijdou bude mazec zas.
A jesti to budou delat jako u mixu co jinej mix jine funkce tak to bude mela:).
Jo jeste bych mozna doplnil ze pioneer zabuduje WIFI coz je hodne realne
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
-
na wifi jim sere bílej tesák......
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
-
Nevim... nevěřil jsem tomu, že vůbec nějaké CDJ 2k vyjde. Teď když je to 100% jsem zvědavej, co to bude.
Na nástupce CDJ 2k je ještě brzo. Tím by si Pio sám podřezával větev. A pokud to má být jen CDJ 2K s nějakým rozšířeným HID režimem pro hračičky, asi se to bude současným majitelům CDJ 2k dost blbě vysvětlovat, že to nešlo jen FW updatem. Nevim, no...
Na nástupce CDJ 2k je ještě brzo. Tím by si Pio sám podřezával větev. A pokud to má být jen CDJ 2K s nějakým rozšířeným HID režimem pro hračičky, asi se to bude současným majitelům CDJ 2k dost blbě vysvětlovat, že to nešlo jen FW updatem. Nevim, no...
-
Pokud bude CDJ 2k nexus opravdu reálným nástupcem CDJ 2k...
... "poslední" funkce, které zbývají ze současné technologie k importu (když vynechám video) jsou
- BPM sync
- dotykový display
- wifi
- ještě lepší HID
Myslim, že dotykový display, wifi ani ten vymakanější HID nejsou to "wauu", co by dělalo novým model novým modelem.
Takže se trochu obávám, že nás možná čeká ve středu další historický milník. Den, kdy se stane BPM sync standardem pro všechny hlavní směry DJingu.
Vím, že to jednou přijít muselo... a ruku na srdce, od CDJ 2k to už stejně není velký rozdíl. Ale stejně... čekal jsem, že to bude až tak v roce 2015+, ne letos .
... "poslední" funkce, které zbývají ze současné technologie k importu (když vynechám video) jsou
- BPM sync
- dotykový display
- wifi
- ještě lepší HID
Myslim, že dotykový display, wifi ani ten vymakanější HID nejsou to "wauu", co by dělalo novým model novým modelem.
Takže se trochu obávám, že nás možná čeká ve středu další historický milník. Den, kdy se stane BPM sync standardem pro všechny hlavní směry DJingu.
Vím, že to jednou přijít muselo... a ruku na srdce, od CDJ 2k to už stejně není velký rozdíl. Ale stejně... čekal jsem, že to bude až tak v roce 2015+, ne letos .
-
-
je to tady. co na to říkáte ? http://pioneerdj.com/english/pressrelea ... t=20120906 Za sebe říkám že mě serou ..... Pioneer CDJ2000 na prodeej
Pioneer DJM800 CDJ2000 EFX500 Sennheiser HD25
konečne nebudete ochudobnený o SYNC a nemusíte závidieť konzolistom alebo tým čo idú cez midi a soft
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
-
Hmm... obavy se naplnily. Je to tady. Konec celé jedné éry je fuč .
Od teď se beat sync stává standardem pro profesionální práci DJe. Celá debata zda ano/ne je už lichá. Beat sync už nyní nepatří mezi věci, které musí DJ ke své práci umět.
Za sebe zůstávám na CDJ 2000. Ještě 3 roky budu všem vykládat, jak nový Nexus nechci, "protože to jsem si už mohl rovnou koupit konzoli". A pak podlehnu a koupim nástupce.
Nicméně musim říct, že mi je z toho trochu smutno. Je to zvláštní stát na konci jedné éry, která zásadně ovlivňovala vaší práci tolik let .
Od teď se beat sync stává standardem pro profesionální práci DJe. Celá debata zda ano/ne je už lichá. Beat sync už nyní nepatří mezi věci, které musí DJ ke své práci umět.
Za sebe zůstávám na CDJ 2000. Ještě 3 roky budu všem vykládat, jak nový Nexus nechci, "protože to jsem si už mohl rovnou koupit konzoli". A pak podlehnu a koupim nástupce.
Nicméně musim říct, že mi je z toho trochu smutno. Je to zvláštní stát na konci jedné éry, která zásadně ovlivňovala vaší práci tolik let .
No joo.. je zo všechno v pr...i, co dodat.