TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Electtry
Příspěvky: 2
Registrován: 11 črc 2012 19:32

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Electtry » 13 črc 2012 08:30

Tak díky za rady a pomoc už jsem to trozchodil, jen mám trochu problém s efekty které mi v traktoru nějak nechodí (myslím ta sada čtyř efektů v těch stříbrných rámečcích nad každým deckem) :x Poradí někdo??

THX

Stay.ONE
Příspěvky: 187
Registrován: 16 led 2012 17:43

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Stay.ONE » 13 črc 2012 11:13

No a co ti na tom nechodí ?? Máš v Traktoru zvolený efektový banky ? To je ta jednička a dvojka pod Filtrem v mixer sekci
2x Traktor Kontrol X1 / Traktor Audio 10 / Traktor Pro 2.6.8 || Fuckin' Hipster Techno

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 13 črc 2012 23:53

Přesně tak... podivej se zda na obrazovce vidíš vedle EQ 4 takove tlačitkaa a zapinani efektu na příslušný deck. všechny ( 1,2,3,4) si zapni aby svítili a pak zkus zapnout efekt. Tam bude podle všeho problem.

R3sidento
Příspěvky: 56
Registrován: 22 dub 2010 17:16

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od R3sidento » 15 črc 2012 11:47

Stačí hledat,...

./viewtopic.php?f=15&t=7971&hilit=polopatick%C3%BD

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od stopo » 07 zář 2012 12:33

vie niekto poradit ci sa vobec da dako namapovat aby na ndx 900 svietili tie ledky okolo taniera aj ked je pouzity ako midi kontroler a este jedna vec ako namapovat na ndx 900 efekty kamarat sa ma to pytal a netusim ako mu pomoct tak sa spytam aspon tu

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 09 zář 2012 17:21

Stopo promiň že píšu až teď - náročný víkend...

Svítící ledky kolem talíe nevím nevím zda budeš schopný namapovat - to je poovolené/zakázané pomocí firmwaru, ale ve verzi 2.5.x zkus dát cokoliv na ADD OUT a dej "LEARN" a potoč s jogem... pokud ti to vyhodí nějakou aktivitu tak je možné, že to pujde namapovat.

Jak namapovat efekty na ndx:

Asi má na mysli efekty z traktora ovládat tím faderem co vidím na obrázku ndx 900 pomocí midi.
Ať se ti kamarád rozepíše co by s tím chtěl umět udělat, protože je tam jeden fader a tlačítko + dle mě pohybovací výběrové tlačítko na efekty, které by možná také šlo využít, pokud funguje v midi režimu.

Namapovat by to na ten fader šlo, ovšem ne nějak podrobně.. jen nastavený efekt a dry/wet nic víc skoro - bohužel málo prvků

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 09 zář 2012 17:25

Jo a ještě si neodpustím utrousit poznámku, že na reloop contour jsem zatím zdárně zprovoznil SLIP mode, který je známý u pioneer playerů (cdj 900 + teď nexus 2000) - v traktoru lze dosáhnout stejného efektu za pomocí velkého přemýšlení a konečného namapování na ovládací tlačítka... stačí:

* 1tlačítko na nějakém kontroléru pro zap/vyp slip modu
* 1jog kolo pro scratch ( :-D )
* alespoň 4 tlačítka pro zapnutí loopu - zde je to individuální, kolik velikostí loopů se nastaví, tolik je potřeba tlačítek

Momentálně to jdu přemapovat na s4ku a doufejme, že se mi podaří dosáhnout stejné ekeftivnosti, jako u pioneer cdj slip modu, ovšem bude to hodně obtížné ještě :-)

stopo
Příspěvky: 315
Registrován: 27 lis 2010 11:53

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od stopo » 10 zář 2012 11:37

presne tak lebo mu v traktore absolutne nejdu cez to ndx-ko chce to na ten fader a tou packou prepinat medzi efektami a tym kolieskom v lavo ovladat parametre efektov

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 04 lis 2012 12:54

Kdybyste narazili na nějaké problémy v Traktor 2.6 a mapování v něm tak se ptejte...

deejay32
Příspěvky: 6
Registrován: 10 čer 2009 17:41

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od deejay32 » 15 lis 2012 16:58

Ok :-) mám DDJ ERGO...všechno jede jak má ale netuším jakým způsobem to řadí písničky ve složce :-( na notebooky jsem kliknul myší a měl to hezky podle abecedy TRAKTOR 2...jde nějak namapovat nějaký tlačítko tak aby mi to srovnala v průzkumníku Traktora songy podle abecedy? Dík Notebook je celý schovaný pod Ergem a dobře se to ovládá přímo z něj...ale chce to aby to jelo podle abecedy..jinak hledat ve složce kde je třeba 500 songů prostě nejde.

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 18 lis 2012 01:21

traktor ty čísla co vidíš v těch playlistech apod. řadí asi podle pořadí importování

deejay32
Příspěvky: 6
Registrován: 10 čer 2009 17:41

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od deejay32 » 19 lis 2012 19:58

Chvilku jsem si hrál ale bez ůspěchu.....dal jsem do složky jen 3 songy a v průzkumníku Traktora našel...zase číslováno podle něj a ne podle abecedy :-( Editoval jsem to v něm..zadával čísla ale nic :-( Ergo je přizpůsobené mít notebook pod sebou ale bez řazení podle abecedy to je všechno k ničemu.Kdyby jsi náhodou na něco přišel,budu rád když dáš vědět.Díky Milan

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 20 lis 2012 10:02

jak to myslíš že to nemáš seřazené podle abecedy?? klikni si na sloupec title nebo artist a máš to seřazené dle abecedy podle umělce/názvu tracků

deejay32
Příspěvky: 6
Registrován: 10 čer 2009 17:41

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od deejay32 » 21 lis 2012 21:47

Nejsem Lama :-) tohle vím :-) ale mám Macbook Air13 a ten se celý vejde pod Ergo takže kouká jen display...proto jsem se ptal jestli nejde namapovat nějaký tlačítko aby mi to rovnal podle abecey.....není příliš praktický přejíždět mezi složkama a pokaždý vytahovat notes abych kliknul myší a srovnal si to podle abecedy.Jediný co funguje je že přepisuju názvy opačně...Artist je název písničky a Title je jméno interpreta...pak to Traktor má podle abecedy.Ale přepisovat to je docela záhul :-(

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 22 lis 2012 10:20

proč to přepisuješ? jednou klikneš v playlistech na seřazení podle abecedy "title / artist" a ve všech favoritech to máš seřazené... teda aspoň mě to zostane vždy podle toho co nakliknu po celou dobu

Odpovědět