TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem
Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem
jak mam prosim namapovat kill low, high atd.. na traktoru 1.2.7 aby fungovalo s reloop mixage??
add in-mixer-kill low/middle/high ... LEARN a zmáčkni tlačítko, které chceš aby killovalo daný pásmo - nevím jak to je na mixage, zda má na EQ možnost stlačení celého potenciometru... pokud ne budeš muset najít jiný způsob kam si to namapuješ
nebo se nauč bez toho kilování a jen EQ potenciometry to je druhá cesta 

No mixak nema stlacujici potaky..jako ted jsem udelal kill na klavesnice ale je to na prd ..neslo by nak nastavit na konzole mapovani
šlo by to nastavit, akorát je potřeba se rozmyslet kam to chceš dát .. zbytečný příspěvek tohle, když máš namapované na klávesnici tak to samé dej na kontrolér - pokud máš málo možností na kontroléru tak to je hold smůla a musíš máknout na modifierech podle všeho - ty jsou popsané také v tématu
-
Ahoj, nejsem si uplně jistej, jestli to patří do mapování, ale zkusím to: mám Traktor Kontrol S2 a k němu original Traktor PRO a jde mi o "skoky" filtru. Když s ním kroutím, přechod není plynulej, ale hupsne vždy jakoby o kus. Nevíte, jak udělat, aby to bylo plynulý?
Díky moc, Bress
Díky moc, Bress
máš na mysli tu rezervu, která je u začátku otáčení na filtrových poťákách nebo co přesně?? u toho středu (počáteční hodnoty) je trochu mezera, která je v sw integrovaná
-
Ne, mezeru ne, spíš to, že při otáčení to skáče vždycky třeba o 8 %, což je slyšet jako celkem velkej skok, a o míň to nejde (nebo neumim).
svůj mapping předpokládám máš že??
a) při tom navolení u tlačítka dáš learn a potočíš "filtrem" + navolíš, aby to byl "fader" a dáš direct
b) místo vlastnosti fader dáš encoder a navolíš ten typ s "3HF" nebo tak nějak je tam ta 3ka napsaná a navolíš si citlivost (default je 100%)
S2 jde hodně lehce mapovat a v 2.6.0+ můžeš tovární mapping přepsat svojím, což je fajne
a) při tom navolení u tlačítka dáš learn a potočíš "filtrem" + navolíš, aby to byl "fader" a dáš direct
b) místo vlastnosti fader dáš encoder a navolíš ten typ s "3HF" nebo tak nějak je tam ta 3ka napsaná a navolíš si citlivost (default je 100%)
S2 jde hodně lehce mapovat a v 2.6.0+ můžeš tovární mapping přepsat svojím, což je fajne
-
Sorry, já mám mapping od výrobce, naprosto mi vyhovuje, až na ten zpropadenej filtr
Budu se to teda muset naučit? (Z toho, co jsi mi napsal, nejsem moc chytrej, ale až dorazim domu, zazálohuju nastavení, zkusim to a třeba mi to nějak zapadne.)

Budu se to teda muset naučit? (Z toho, co jsi mi napsal, nejsem moc chytrej, ale až dorazim domu, zazálohuju nastavení, zkusim to a třeba mi to nějak zapadne.)
-
Mám Traktor PRO, je to 2.6.0+?
Mrkni na to takto - otevři si service center, ve kterém máš svůj účet a stahni si aktualizace: jednak ovladače k S2ce a jednak traktoru 2.6.+, který tam budeš mít v nabídce pokud ho ještě nemáš... v něm je to mapování už jednoduché oproti starším verzím a i lajk si s tím poradí 
Tam pak si dáš zálohu veškerého nastavení a zkusíš potom citlivost filterů, popř pokud to bude pořád problémové tak přemapuješ

Tam pak si dáš zálohu veškerého nastavení a zkusíš potom citlivost filterů, popř pokud to bude pořád problémové tak přemapuješ
-
Tak filtr jsem vyřešil, ale pro změnu mi přestal jít signál do sluchátek (emotikon zmaru)
)

-
Tak nakonec funguje všechno 
Akorát by se mi líbilo hnát ten signál z kontroleru do repráků ještě přes zvukovku, protože ta má o čuc lepší zvuk, ale to už asi pak neni možný kontrolovat kanály zvlášť na sluchátkách (CUE), co?

Akorát by se mi líbilo hnát ten signál z kontroleru do repráků ještě přes zvukovku, protože ta má o čuc lepší zvuk, ale to už asi pak neni možný kontrolovat kanály zvlášť na sluchátkách (CUE), co?
navolíš si interní mixing, audio settings navolíš zvukovku Traktor S2, výstupy : hlavní do repráků = master1,2 ; sluchátka = monitor 1,2 a pojede ti to tak jak má
-
Jasně , takhle to jede správně – přes zvukovku v kontroleru, měl jsem na mysli hnát to ještě přes další externí zvukovku (Komplete Audio 6) a až pak do repráků. S bejvalou (zvukovkou) M-Audio Audiophile to tak šlo, včetně možnosti kontroly CUE ve sluchátkách zapíchlejch v kontroleru. S touhle novou to nějak nejde...
Konszpici, díky moc za trpělivost, fakt
Konszpici, díky moc za trpělivost, fakt