TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 09:05

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od jalcin » 01 pro 2012 11:08

jak mam prosim namapovat kill low, high atd.. na traktoru 1.2.7 aby fungovalo s reloop mixage??

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 01 pro 2012 12:02

add in-mixer-kill low/middle/high ... LEARN a zmáčkni tlačítko, které chceš aby killovalo daný pásmo - nevím jak to je na mixage, zda má na EQ možnost stlačení celého potenciometru... pokud ne budeš muset najít jiný způsob kam si to namapuješ :-) nebo se nauč bez toho kilování a jen EQ potenciometry to je druhá cesta :-D

jalcin
Příspěvky: 42
Registrován: 25 lis 2012 09:05

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od jalcin » 01 pro 2012 14:13

No mixak nema stlacujici potaky..jako ted jsem udelal kill na klavesnice ale je to na prd ..neslo by nak nastavit na konzole mapovani

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 02 pro 2012 00:34

šlo by to nastavit, akorát je potřeba se rozmyslet kam to chceš dát .. zbytečný příspěvek tohle, když máš namapované na klávesnici tak to samé dej na kontrolér - pokud máš málo možností na kontroléru tak to je hold smůla a musíš máknout na modifierech podle všeho - ty jsou popsané také v tématu

Bressan_Utti
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2012 12:47

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Bressan_Utti » 04 pro 2012 13:02

Ahoj, nejsem si uplně jistej, jestli to patří do mapování, ale zkusím to: mám Traktor Kontrol S2 a k němu original Traktor PRO a jde mi o "skoky" filtru. Když s ním kroutím, přechod není plynulej, ale hupsne vždy jakoby o kus. Nevíte, jak udělat, aby to bylo plynulý?

Díky moc, Bress

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 05 pro 2012 15:37

máš na mysli tu rezervu, která je u začátku otáčení na filtrových poťákách nebo co přesně?? u toho středu (počáteční hodnoty) je trochu mezera, která je v sw integrovaná

Bressan_Utti
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2012 12:47

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Bressan_Utti » 07 pro 2012 09:55

Ne, mezeru ne, spíš to, že při otáčení to skáče vždycky třeba o 8 %, což je slyšet jako celkem velkej skok, a o míň to nejde (nebo neumim).

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 07 pro 2012 16:25

svůj mapping předpokládám máš že??

a) při tom navolení u tlačítka dáš learn a potočíš "filtrem" + navolíš, aby to byl "fader" a dáš direct

b) místo vlastnosti fader dáš encoder a navolíš ten typ s "3HF" nebo tak nějak je tam ta 3ka napsaná a navolíš si citlivost (default je 100%)

S2 jde hodně lehce mapovat a v 2.6.0+ můžeš tovární mapping přepsat svojím, což je fajne

Bressan_Utti
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2012 12:47

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Bressan_Utti » 07 pro 2012 16:36

Sorry, já mám mapping od výrobce, naprosto mi vyhovuje, až na ten zpropadenej filtr :)
Budu se to teda muset naučit? (Z toho, co jsi mi napsal, nejsem moc chytrej, ale až dorazim domu, zazálohuju nastavení, zkusim to a třeba mi to nějak zapadne.)

Bressan_Utti
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2012 12:47

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Bressan_Utti » 07 pro 2012 16:37

Mám Traktor PRO, je to 2.6.0+?

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 08 pro 2012 13:58

Mrkni na to takto - otevři si service center, ve kterém máš svůj účet a stahni si aktualizace: jednak ovladače k S2ce a jednak traktoru 2.6.+, který tam budeš mít v nabídce pokud ho ještě nemáš... v něm je to mapování už jednoduché oproti starším verzím a i lajk si s tím poradí :-)

Tam pak si dáš zálohu veškerého nastavení a zkusíš potom citlivost filterů, popř pokud to bude pořád problémové tak přemapuješ

Bressan_Utti
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2012 12:47

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Bressan_Utti » 10 pro 2012 21:01

Tak filtr jsem vyřešil, ale pro změnu mi přestal jít signál do sluchátek (emotikon zmaru) :))

Bressan_Utti
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2012 12:47

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Bressan_Utti » 11 pro 2012 13:01

Tak nakonec funguje všechno :)
Akorát by se mi líbilo hnát ten signál z kontroleru do repráků ještě přes zvukovku, protože ta má o čuc lepší zvuk, ale to už asi pak neni možný kontrolovat kanály zvlášť na sluchátkách (CUE), co?

konszpic
Příspěvky: 447
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od konszpic » 11 pro 2012 17:31

navolíš si interní mixing, audio settings navolíš zvukovku Traktor S2, výstupy : hlavní do repráků = master1,2 ; sluchátka = monitor 1,2 a pojede ti to tak jak má

Bressan_Utti
Příspěvky: 7
Registrován: 04 pro 2012 12:47

Re: TRAKTOR MAPPING - vse ohledne toho sem

Příspěvek od Bressan_Utti » 13 pro 2012 12:20

Jasně , takhle to jede správně – přes zvukovku v kontroleru, měl jsem na mysli hnát to ještě přes další externí zvukovku (Komplete Audio 6) a až pak do repráků. S bejvalou (zvukovkou) M-Audio Audiophile to tak šlo, včetně možnosti kontroly CUE ve sluchátkách zapíchlejch v kontroleru. S touhle novou to nějak nejde...

Konszpici, díky moc za trpělivost, fakt :)

Odpovědět