prosím už dost! smíchy jsem si tu poprskal notebook z těch tvých chytrých blábolůKenny Dixx píše: pokud si dá člověk na akci 2-3 piva nebo 1 či 2 sklenky vína je to mnohem zdravější než si párkrát za večer zahulit![]()
![]()

prosím už dost! smíchy jsem si tu poprskal notebook z těch tvých chytrých blábolůKenny Dixx píše: pokud si dá člověk na akci 2-3 piva nebo 1 či 2 sklenky vína je to mnohem zdravější než si párkrát za večer zahulit![]()
![]()
Tj musim souhlasit ze to mam hozeny podobneSagus píše:Hehe tak aby som nebol uplne OT - pre mna je pocuvanie (a hranie) hudby v poslednej dobe jediny padny dovod, preco sa zhulit.
Bastardo píše:Už sem se ptal moc lidí proč hulí,většina říká pro zábavu,pro ten pocit!Copak se nedokážete bavit aniž byste byly zhulení nebo vožralý??Hulení a hraní k sobě moc nejde,možná na jungle,drum'n base nebo ňákej hardcore atd.............Myslim si že člověka co hraje by mělo to hrení bavit tak proč se ještě zhulit??Na výsledku je to znát,obvykle to stojí za hovno!
naprosty souhlas, sice znam lidi kteri kdyz se zhuli tak hrajou fakt lip jak normalne, ale ja sem pravej opak.. jak se zkurim tak fakt nevim jak a co a cely to pak stoji za pekny hofnoczechmike píše:a sklidem muzu rict ze zhulit se a pak hrat je nejvetsi chujovina ..
nejen to ze zapominas cos uz hral a co ne ale celkovej set stoji za totalni hovno ..
matlas se v tom nejses presnej ses spomalenej atd co dal ti mam vysvetlovat
Kenny Dixx píše:to tě asi zklamu ale na TV nekoukám, snad jen když sleduju Tour De France nebo Simpsonovi
pro mě má větší význam kvalitní literatura, ale tobě takové věci nic neříkaj viď