Hulite pri hrani?
Re: Hulite pri hrani?
4 voče: naprostý souhlas ve všem, není prostě co dodat! Respect!
tohle taky chápu, trošku respektu k techniceAzu píše:Jsou i kluby kde je zákaz kouření čehokoliv a pití čehokoliv na dj pracovišti, takže pokud se chce dj napít, nebo zahulit, musí hezky opustit své pracoviště a před ním uspokojit své potřeby a vrátit se zpět

Mne staci dve az tri pivka do naladicky a pak se mi hraje paradne. Zadny drogy k tomu nepotrebuju 

Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
Taky musim souhlasit s Voče... Osobne si vzdy rad zapalim jointa nez hraju. Urcite zalezi na mnozstvi pozityho thc. Je blbost zhulit se do sracek a pak hrat, ale dobrej prd me vzdy dobre nakopne... A podle reakci lidi na parkete se mi nezda, ze bych to kopal. Ale hlavni je (s travou nebo bez) pobavit lidi a ukazat dobrej vykon, at uz si k nemu nekdo zahuli nebo ne....
Sice jsem příležitostný kuřák,
ale při hraní nehulím ani nekouřím,
a pití dávám dostatečně daleko od techniky a zásuvek.
Občas hraji zčajovaný, a přestává mi stačit 170 bpm.
ale při hraní nehulím ani nekouřím,
a pití dávám dostatečně daleko od techniky a zásuvek.

Občas hraji zčajovaný, a přestává mi stačit 170 bpm.

Voce to pekne napisal.
Milujem nazory typu "Mne staci dve az tri pivka do naladicky a pak se mi hraje paradne. Zadny drogy k tomu nepotrebuju". Lebo alkohol asi nie je droga ze?
Navyse o dost nebezpecnejsia a "tvrdsia" nez ta marihuana.
Milujem nazory typu "Mne staci dve az tri pivka do naladicky a pak se mi hraje paradne. Zadny drogy k tomu nepotrebuju". Lebo alkohol asi nie je droga ze?

a tuhle blbost ti řekl kdo? nebo jsi na to přišel sám?
že je alkohol droga tak to sem se zas dozvěděl něco na tomhle fóru
to hulení vám pěkně gumuje mozek
že je alkohol droga tak to sem se zas dozvěděl něco na tomhle fóru

to hulení vám pěkně gumuje mozek

Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG 

:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
A co je podla teba droga? To o com to povedia v televizii?

A co je podla teba droga? To o com to povedia v televizii?

to tě asi zklamu ale na TV nekoukám, snad jen když sleduju Tour De France nebo Simpsonovi 
pro mě má větší význam kvalitní literatura, ale tobě takové věci nic neříkaj viď

pro mě má větší význam kvalitní literatura, ale tobě takové věci nic neříkaj viď

Nieco som ti nasiel, mal by si si doplnit vzdelanie
. Ale pobavil si ma :geek2:
Marihuana:
Fyzicka zavislost: 0
Psychicka zavislost: ++
Vznik tolerancie: 0
Alkohol:
Fyzicka zavislost: +++
Psychicka zavislost: +++
Vznik tolerancie: ++
(Zdroj: Farmakologie v kostce, Sixtus Hynie, Triton 2001 - povinna literatura na 1. lekarske fakulte UK v Prahe)
Navyse, alkohol zabija mozgove bunky, nici pecen, vyvolava agresivitu, clovek straca schopnost sebakontroly, a vobec staci to trochu prehnat a je z neho zgrcana troska co sa vala niekde po zemi. Tisice ludi koli nemu zomru, a dalsie tisice sa musia liecit zo zavislosti na na nom. A nechcem nikoho urazit, ale nie je nic vtipnejsie ako alkoholik co mudruje o drogach a pritom vie o nich prd, akurat to ze to jeho pivo CELKOM URCITE droga nie je
:biggrin2: .

Marihuana:
Fyzicka zavislost: 0
Psychicka zavislost: ++
Vznik tolerancie: 0
Alkohol:
Fyzicka zavislost: +++
Psychicka zavislost: +++
Vznik tolerancie: ++
(Zdroj: Farmakologie v kostce, Sixtus Hynie, Triton 2001 - povinna literatura na 1. lekarske fakulte UK v Prahe)
Navyse, alkohol zabija mozgove bunky, nici pecen, vyvolava agresivitu, clovek straca schopnost sebakontroly, a vobec staci to trochu prehnat a je z neho zgrcana troska co sa vala niekde po zemi. Tisice ludi koli nemu zomru, a dalsie tisice sa musia liecit zo zavislosti na na nom. A nechcem nikoho urazit, ale nie je nic vtipnejsie ako alkoholik co mudruje o drogach a pritom vie o nich prd, akurat to ze to jeho pivo CELKOM URCITE droga nie je

Jo a este trochu KVALITNEJ LITERATURY
Vola sa ze slovnik slovenskeho jazyka
droga -y
1. návykový omamný prostriedok (napr. ópium)
Ale je mozne ze vy cesi mate iny vyklad tohto slova, o com ale silne pochybujem. To skor ty si si nevsimol, ze alkohol je navykovy, omamny, a ano - je to aj prostriedok

Vola sa ze slovnik slovenskeho jazyka

droga -y
1. návykový omamný prostriedok (napr. ópium)
Ale je mozne ze vy cesi mate iny vyklad tohto slova, o com ale silne pochybujem. To skor ty si si nevsimol, ze alkohol je navykovy, omamny, a ano - je to aj prostriedok

mě jde ale o to že porovnáváš 2 piva s hulením, pěkně mě bavíš chlapče
a toho alkoholika si nech od cesty blbečku, když nevíš kdo čeho kolik pije,
tak ta marihuana koukám gumuje mozek mnohem víc než jsem myslel

a toho alkoholika si nech od cesty blbečku, když nevíš kdo čeho kolik pije,
tak ta marihuana koukám gumuje mozek mnohem víc než jsem myslel

Kamo reagujem na tu hlupost co si napisal, a sice ze alkohol nie je droga.
S tymy alkoholikmi som nenarazal priamo na teba, takze toho blbecka si nechaj, rovnako ako tie detinske posmesky, strapnujes akurat seba. Ja nevravim ze tie dve tri piva su horsie - ale ze alkohol ako taky je neporovnatelne vacssie svinstvo, ked sa vymkne z pod kontroly. Ak si myslis opak, zacal by som na tvojom mieste prehodnocovat zdroje tych tvojich "kvalitnych" informacii.
No a prezrad teda, o co je jedno brko horsie ako dve piva, to som fakt zvedavy
S tymy alkoholikmi som nenarazal priamo na teba, takze toho blbecka si nechaj, rovnako ako tie detinske posmesky, strapnujes akurat seba. Ja nevravim ze tie dve tri piva su horsie - ale ze alkohol ako taky je neporovnatelne vacssie svinstvo, ked sa vymkne z pod kontroly. Ak si myslis opak, zacal by som na tvojom mieste prehodnocovat zdroje tych tvojich "kvalitnych" informacii.
No a prezrad teda, o co je jedno brko horsie ako dve piva, to som fakt zvedavy

Todle je debata,kera nikdy nebere konce.. ale v zasade,co tak OBVYKLE pozoruju,tak ti co obhajuji alkohol=agrese vuci zelenym "drogam",spina,smazky; a naopak "hulici" si stoji za svym nazorem a povetsinou cti demokraticke principy a nezasahuji ostatnim do jejich soukromi. "hulic" (sorry za to osloveni,nic lepsiho me nenapada) VETSINOU NIKDY tuto debatu (napadani druheho) nezacina. ze by konfrontace dob minulych (rudych) a dob osvicenskych?
kenny,nic ve zlem,ale mam pocit,ze zijes jako vetsina lidi v tom strednim proudu,kerej ma mysleni ovladany nekym jinym,kdo rika,co je spravne a co ne. myslis si,ze muzes napadat nekoho jineho jen proto,ze za tebou stoji vetsina?
neuč, nejdřív se nauč!
kenny,nic ve zlem,ale mam pocit,ze zijes jako vetsina lidi v tom strednim proudu,kerej ma mysleni ovladany nekym jinym,kdo rika,co je spravne a co ne. myslis si,ze muzes napadat nekoho jineho jen proto,ze za tebou stoji vetsina?
neuč, nejdřív se nauč!
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
www.sunflower-bitches.com
no dobře alkohol je taky droga samosebou, ale přednášíš tu že jsou 2 piva o dost horší než si zahulit, děláš jakoby pivo obsahovalo velké množství alkoholu přitom je to jen nějakých 15-25 gramů v jednom pivě - to je úplný nic, během pár hodin se to v tobě ztratí - je jasný že pokud vipiješ X litrů piva tak se namísto blahodárného účinku dostaví negativní účinky alkoholu...
a sorry nemyslel jsem to tak že alkohol není droga, ale tak že takové maličké množství co obsahuje pivo nebo i víno drogou prostě není.
já teda nevím jaký přesný standard máte na 1 akci gramů trávy, dle mě to málo nebude.. taky mám známé a kolegy kteří si rádi balí a někdy je to fakt moc...
ještě ke všemu v mariuhaně je spoustu jiných látek krom THC které škodí, přečti si např. toto:
Dle lékařských studií ovšem kouření marihuany může způsobit u mladých lidí takové poškození plic, které je typické pro starší lidi a navíc není léčitelné. Jedná se o rozedmu plic (plicní emfyzém). British Lung Foundation uvedla, že tři až čtyři cigarety marihuany denně poškodí plíce stejně jako dvacet tabákových cigaret.
pokud si dá člověk na akci 2-3 piva nebo 1 či 2 sklenky vína je to mnohem zdravější než si párkrát za večer zahulit

a sorry nemyslel jsem to tak že alkohol není droga, ale tak že takové maličké množství co obsahuje pivo nebo i víno drogou prostě není.
já teda nevím jaký přesný standard máte na 1 akci gramů trávy, dle mě to málo nebude.. taky mám známé a kolegy kteří si rádi balí a někdy je to fakt moc...
ještě ke všemu v mariuhaně je spoustu jiných látek krom THC které škodí, přečti si např. toto:
Dle lékařských studií ovšem kouření marihuany může způsobit u mladých lidí takové poškození plic, které je typické pro starší lidi a navíc není léčitelné. Jedná se o rozedmu plic (plicní emfyzém). British Lung Foundation uvedla, že tři až čtyři cigarety marihuany denně poškodí plíce stejně jako dvacet tabákových cigaret.
pokud si dá člověk na akci 2-3 piva nebo 1 či 2 sklenky vína je to mnohem zdravější než si párkrát za večer zahulit