Hulite pri hrani?
Hulite pri hrani?
Tak by me zajimalo zda si date jointa pri hrani????
Ja jo a bez toho by me to tak tolik nebavilo......
Co vy????
Ja jo a bez toho by me to tak tolik nebavilo......
Co vy????
Re: Hulite pri hrani?
Mě to dycky totálně zbrzdí, takže bych asi nebyl schopnej srovnat ani hovno..
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,
Jednoznačně ne, ani hulení ani jiné drogy a opravdu by mně zajímalo proč tak obrovské množství djů tyto drogy bere, jako by bez nich nedokázali hrát.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
všechno je to svinstvo včetně cigaret - Fuuuj
akorát trocha alkoholu pro zábavu, to jo

akorát trocha alkoholu pro zábavu, to jo

No ale toto jsem pratele opravdu necekal.....
No tak najde se jeste nekdo jako ja co bere
drogy
pri hrani
No tak najde se jeste nekdo jako ja co bere

asi tak párkrát sem zkusil si zahulit před hraním a měl sem pocit že se víc sžívám s hudbou ale opak byl pravdou.. podle reakcí lidí co mě znají a ví jak hrávám tak to bylo pěkné fiasko.. jen se mi to báli říct rovnou do očí proto sem toho nechal.. teď když hraju tak občas hrávám i střízlivý protože pak musím rídit domů a myslím že to není zas tak rozdílné jestli si dám pár pivek nebo panáků a nebo se na to vybodnu a zůstanu u sodovky 

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Já si dám k hraní brko rád..rozhodně mě to pak víc baví..samozřejmě nesmim bejt nějak totálně mimo 

To "fuj" co tady pisete myslite vazne???
já smrtelně vážněheerer píše:To "fuj" co tady pisete myslite vazne???

Spíš bych napsal naopak jestli ty to myslíš vážně s tím hulení při hraní, já myslim že my nehuliči jsme v tomto normální a právem můžeme říct fuj, když už ne kvuli simpatiím, tak jen třeba proto, že je to nezákonné. Já osobně říkám fuj veškerému kouření a sem jednoznačně pro úplný zákaz kouření v takovýchto podnicích a vstup od 18 let jako je tomu v Německu. Asi se V8m to mla´dasům nebude možná líbit, ale je skutečně s tím něco dělat, opravdu není normální, že už na základce má zkušenosti s drogama, především s trávou víc jak polovina žáků a o alkoholu raději ani nemluvit, to je kapitola sama pro sebe, kdejakej mladej magor se na diskotéce ožere a pak si myslí, že je minimálně ředitelem zemněkoule. Opravdu nestojim o to abych chodil do podniků kde do mně záměrně bude strkat a vyvolávat konflikty kdejakej cucák. Na to že jsem nekuřák, tak moje plíce vypadají jako kdybych celej život hulil jako fabrika a to jen díky tomu, že sem makal hafo let denodenně právě v zahulených hospodách a diskotékách. Nevidim jediný důvod proč by mně mněli nějaký huliči záměrně likvidovat mé zdraví, jestli si chtěj kurvit svoje zdraví, tak ať jsou hulit ven a pak ať se vrátěj mezi ostatní nekouřící většinu, která o ně nestojí. Bláboly o tom, že pokud by se zakázalo kouření, tak budou podniky prázný je holej nesmysl ale musí platit pravidla pro všechny stejný, ne ž to bude dobrovolné. Až bude zákaz pro všechny, tak bude všude nadále stejně plno, jen s tím rozdílem, že před barákem budou postávat venku hloučky kuřáků, jako je tomu již dne v mnohých hospodách.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
přesně tak, kouření a hulení už dávno není žádná frajeřinka ba naopak - dnes je moderní nekouřit, nehulit...
mě nejde o to cj moderní ale o to ž emi to nechutná a nemám zájem si kurvit zdraví..
naprosto souhlasim s tim co napsal Azu
naprosto souhlasim s tim co napsal Azu

Jako novacek bych taky rad vyslovil svuj nazor. S tim hulenim uznavam ze je to na pytel pac ne jenom ze to hrani pak za moc nestoji ale hlavne tim obtezujete dle myho nazoru vic jak 50 procent okoli v klubu. Co se tyce cigaret tak sem na opacny strane barikady protoze sem kurak a kdybych si pri hrani mel dojit na cigaro vzdycky kdyz potrebuju ven tak to bych sebou musel mit nekoho kdo by mi to za pultem kazdou chvili hlidal a tahle moznost se mi moc nezamlouva. A kybych mel hrat bez retek s abstakem tak by to hrani taky asi nebylo nic moc. Takze muj nazor jednoduse: Huleni klidne ale jedine venku a cigara vevnitr ano.
Hraju na cokoli co mi přijde pod ruce...
Já se plně ve všech směrech přikláním k tomu, co napsal Azu!!!!! 

Music is my destiny!