Musim uplne suhlasit. Fajcenie je uplny humus. Uz sa tesim ked schvalia zakon na ochranu nefajciarov (v roku 2009 by to snad mala byt realita na Slovensku:confused2:). A k huleniu, nech si kazdy huli doma do podniku to nepatri a to, ze bey toho by Vas djing tak nebavil ako ked si pohulite tak to je na smiech. Bud ma to bavi bez hulenia alebo sa na to vykaslem a hladam si iny konicek.Azu píše:Spíš bych napsal naopak jestli ty to myslíš vážně s tím hulení při hraní, já myslim že my nehuliči jsme v tomto normální a právem můžeme říct fuj, když už ne kvuli simpatiím, tak jen třeba proto, že je to nezákonné. Já osobně říkám fuj veškerému kouření a sem jednoznačně pro úplný zákaz kouření v takovýchto podnicích a vstup od 18 let jako je tomu v Německu. Asi se V8m to mla´dasům nebude možná líbit, ale je skutečně s tím něco dělat, opravdu není normální, že už na základce má zkušenosti s drogama, především s trávou víc jak polovina žáků a o alkoholu raději ani nemluvit, to je kapitola sama pro sebe, kdejakej mladej magor se na diskotéce ožere a pak si myslí, že je minimálně ředitelem zemněkoule. Opravdu nestojim o to abych chodil do podniků kde do mně záměrně bude strkat a vyvolávat konflikty kdejakej cucák. Na to že jsem nekuřák, tak moje plíce vypadají jako kdybych celej život hulil jako fabrika a to jen díky tomu, že sem makal hafo let denodenně právě v zahulených hospodách a diskotékách. Nevidim jediný důvod proč by mně mněli nějaký huliči záměrně likvidovat mé zdraví, jestli si chtěj kurvit svoje zdraví, tak ať jsou hulit ven a pak ať se vrátěj mezi ostatní nekouřící většinu, která o ně nestojí. Bláboly o tom, že pokud by se zakázalo kouření, tak budou podniky prázný je holej nesmysl ale musí platit pravidla pro všechny stejný, ne ž to bude dobrovolné. Až bude zákaz pro všechny, tak bude všude nadále stejně plno, jen s tím rozdílem, že před barákem budou postávat venku hloučky kuřáků, jako je tomu již dne v mnohých hospodách.
Peace