Při zapnutém Slip mode můžeš na přehrávači libovolně efektovat, scratchovat, nebo smyčkovat a hudba pak vždy pokračuje v místě, jako kdybys tyto scratche nebo smyčky nedělal a drží se tak pořád přesně tempo skladby.
Takže jestli to dobře chápu když si srovnám dva tracky a na jednom ještě budu něco vymýšlet smyčky, efekty tak po skončení se mi to vrátí do té samé stopy co to bylo předtím a tracky se nepokopou když byli už předtím srovnané. Dá se to takhle lajcky vysvětlit? Díky
No už mám tie 900ky doma a nebanujem že som počkal a dačo si sošporil, to su ine mašiny, hrá to fakt užasne a ta kombinacia tych displayov nema chybu, krasne jednoducho nacita, lahke vyhladavanie, top mašina.
Zdravim... mam ted moznost koupit PIONEER CDJ-850K za velmi dobrej peniz..podotknu ze player nema origo bednu ale jinak je novej jeste zabalenej...Majitel nema paru co prodava a preferuje osobni prodej.... na co se zamerit pred koupi??co otestovat abych nenaletel?? neznam tento player..
zkontroluj veskere tlacitka a jejich rakce, klidne si prepni prehravac do servis modu a koukni jestli je vse ok, a pak akorat jestli srmdi kourem nebo ne to znamena ze byl na akcich a je moznost ze byl zavodnen
Tak jej už mám doma..voní ještě novotou,,jen mi vrtá v hlavě jak je možné že měl v sobě firmware 1.06.. Rok kdy byl vyroben nezjistím nijak ale žeby tam Pincek cpal verzi 1.06 se mi nezdá.. nic méně prodejce tvrdil ze je novej a nepouzitej..