Pioneer CDJ-850
Re: Pioneer CDJ-850
viem, ze som denonacka svinka.....ale musim si rypnut....za cenu cez 800eur je CDJ850 fakt super masinka
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
-
jde jen o to kdy vyjde nový firmware...stejný problám s křivkou byl i u 2000
-
zajímalo by mě jen čím je 850 funkcemi a vším podřadnější 1000MK3 ? dyt 850 má daleko více funkcíAzu píše:Tvůj player rozhodně není novější Ty máš podstatně podřadnější model než je CDJ1000MK3, takže se tomu vůbec nediv.
Ja si tiez musim zastat tieto playery za tu cenu su super to ze nemaju napr link mi nevadi kedze hram prevazne z cd ... slip mode by som tiez moc nevyuzil a to USB na ktore tu vela ludi nadava ze display ma malo riadkov mne v pohode staci vyuzivam ho prevazne na nejake vychytavky co nemam este na CD keby som si mohol vybrat medzi cdj 850 a cdj 1000 mk3 tak by som bral cdj 850
2x Pioneer cdj 850 + pioneer djm 700 + Sennheiser HD 25-C II, Pioneer ddj sx, Macbook pro 13 "
-
V celkovém zpracování... CDJ 1kIII je starší vlajková loď a CDJ 850 je novější nižší model.DjMathiass píše:zajímalo by mě jen čím je 850 funkcemi a vším podřadnější 1000MK3 ? dyt 850 má daleko více funkcíAzu píše:Tvůj player rozhodně není novější Ty máš podstatně podřadnější model než je CDJ1000MK3, takže se tomu vůbec nediv.
Je jasné, že CDJ 850 má spoustu nových funkcí, ale celkové zpracování není na tak vysoké úrovni.
Nicméně asi bych si dneska taky raději vzal 850 než 1k3. Je to dobrý player. Já osobně bych měl problém ale už jen s jeho barvou .
-
to už je věc názoru a vkusu s funkčností to nemá co dělat a 850 sice vlajková lod nejsou ale mám je doma a zároven hraju pravidelně na 1000kách a musím říct že až vyjde nový firmware na 850 tak budou jednoznačně lepší než 1000mk3Majky_mike píše:V celkovém zpracování... CDJ 1kIII je starší vlajková loď a CDJ 850 je novější nižší model.DjMathiass píše:zajímalo by mě jen čím je 850 funkcemi a vším podřadnější 1000MK3 ? dyt 850 má daleko více funkcíAzu píše:Tvůj player rozhodně není novější Ty máš podstatně podřadnější model než je CDJ1000MK3, takže se tomu vůbec nediv.
Je jasné, že CDJ 850 má spoustu nových funkcí, ale celkové zpracování není na tak vysoké úrovni.
Nicméně asi bych si dneska taky raději vzal 850 než 1k3. Je to dobrý player. Já osobně bych měl problém ale už jen s jeho barvou .
-
To není úplně pravda... jsou tam rozdíly, které nejsou naprvní pohled vidět a na první pohled slyšet. CDJ 1K3 určitě měla kvalitnější CD mechaniku, která zvládně více načtení CD a kvalitnější tlačítka na více stisků. Taky lepší DA převodníky apod. 850 má proti 900 a 2000 taky méně výkonou DSP (což ale není předmětem debaty... tu z CDJ 1000 asi dohonil).DjMathiass píše:
to už je věc názoru a vkusu s funkčností to nemá co dělat a 850 sice vlajková lod nejsou ale mám je doma a zároven hraju pravidelně na 1000kách a musím říct že až vyjde nový firmware na 850 tak budou jednoznačně lepší než 1000mk3
850 je nový stroj a nelze dopředu říci, kolik vydrží... ale klidně bych si vsadil, že 1k3 vydrží v ostrém nasazení klubu o hodně více.
Ale to je třeba detail pro někoho, kdo na playerech hraje jednou za čas a sám... jen nelze věci porovnávat jen podle funkcí. Ty rozdělení do amatérskech a profesionálních řad svoje opodstatnění určitě mají.
-
tak já na tom zrovna nehraju doma ale budiž uvidíme přít se raději nebuduMajky_mike píše:To není úplně pravda... jsou tam rozdíly, které nejsou naprvní pohled vidět a na první pohled slyšet. CDJ 1K3 určitě měla kvalitnější CD mechaniku, která zvládně více načtení CD a kvalitnější tlačítka na více stisků. Taky lepší DA převodníky apod. 850 má proti 900 a 2000 taky méně výkonou DSP (což ale není předmětem debaty... tu z CDJ 1000 asi dohonil).DjMathiass píše:
to už je věc názoru a vkusu s funkčností to nemá co dělat a 850 sice vlajková lod nejsou ale mám je doma a zároven hraju pravidelně na 1000kách a musím říct že až vyjde nový firmware na 850 tak budou jednoznačně lepší než 1000mk3
850 je nový stroj a nelze dopředu říci, kolik vydrží... ale klidně bych si vsadil, že 1k3 vydrží v ostrém nasazení klubu o hodně více.
Ale to je třeba detail pro někoho, kdo na playerech hraje jednou za čas a sám... jen nelze věci porovnávat jen podle funkcí. Ty rozdělení do amatérskech a profesionálních řad svoje opodstatnění určitě mají.
-
Já Ti tu nepíšu, že CDJ 850 je hračka, se kterou se dá hrát jen doma... je to kvalitní stroj, se kterým se určitě v klubu neztratíš.DjMathiass píše: tak já na tom zrovna nehraju doma ale budiž uvidíme přít se raději nebudu
Jen, že tahle představa, že CDJ 850 musí být nutně lepší než CDJ 1k3 je zcestná. Player nedělají jen funkce. CDJ 850 je novější model, takže má mnoho nových funkcí, které ještě za éry 1K3 nebyly. Ale v mnoha ohledech je zase horší.
Ona koneckonců o tom vypovídá jasně ta cena. 850 je prostě podstatně levnější stroj, než byla 1K3, takže není důvod z ní dělat něco, co není. Neni náhoda, že 1K3 se doprodává "refubrished" v podstatě dráže, než nová CDJ 850.
1K3 je zastaralá flagship a 850 je aktuální "bedroom player" (nazývá ho tak sám Pioneer ve svých oficiálních materiálech).
To ale neznamená, že by to měl být špatný player... reálně je lepší, než technika minimálně 4/5 českých DJs a klubů.
Asi náhodou tady nikdo nevíte kdy asi tak vyjde nový firmware na CDJ850???
Pioneer CDJ2000, Pioneer DJM800, Sennheiser HD-25
-
čekají na něho všichni kdo to majíhavlis píše:Asi náhodou tady nikdo nevíte kdy asi tak vyjde nový firmware na CDJ850???
-
jo však vpohodě říkám že se o to nepřu no a co se týče toho poměru s tím souhlasím i díky tomu že minimálně 1/3 těch podniků svoji techniku vůbec nemají :confused2:Majky_mike píše:Já Ti tu nepíšu, že CDJ 850 je hračka, se kterou se dá hrát jen doma... je to kvalitní stroj, se kterým se určitě v klubu neztratíš.DjMathiass píše: tak já na tom zrovna nehraju doma ale budiž uvidíme přít se raději nebudu
Jen, že tahle představa, že CDJ 850 musí být nutně lepší než CDJ 1k3 je zcestná. Player nedělají jen funkce. CDJ 850 je novější model, takže má mnoho nových funkcí, které ještě za éry 1K3 nebyly. Ale v mnoha ohledech je zase horší.
Ona koneckonců o tom vypovídá jasně ta cena. 850 je prostě podstatně levnější stroj, než byla 1K3, takže není důvod z ní dělat něco, co není. Neni náhoda, že 1K3 se doprodává "refubrished" v podstatě dráže, než nová CDJ 850.
1K3 je zastaralá flagship a 850 je aktuální "bedroom player" (nazývá ho tak sám Pioneer ve svých oficiálních materiálech).
To ale neznamená, že by to měl být špatný player... reálně je lepší, než technika minimálně 4/5 českých DJs a klubů.
-
Já počítal jen ty, co mají ...DjMathiass píše: jo však vpohodě říkám že se o to nepřu no a co se týče toho poměru s tím souhlasím i díky tomu že minimálně 1/3 těch podniků svoji techniku vůbec nemají :confused2:
Nový firmware.. Zítra nahrávám a dám vědít!!
-
Novej firmware je pěkně na hovno, je sice že opravili ty smyčky ale jinak sem čekal ten waveform,
jinak jak se tu bavíte o tom co je lepší jestli 1000MK3 nebo 850 tak musím dát ze pravdu oboum, 850 je dobrá funkcema a když člověk používá origo cdčka nebo převedený mp3 do wavu a pak teprv vypaluje nebo přes recordbox kterej mi teda nevyhovuje ani trochu tak i ten waveform naběhne rychle, mám je 4 měsíce a zatím žádný větší problém krom klasickýho dojíždění když se dá vinyl knob na 100% a dá se play tak ta písnička někdy dojede a někdy se vypne jako by dal člověk cue ale to bylo i u 1000MK3 i u 800MK2 takže nic novýho, každopádně to je problém kterej by měly odstranit nejdřív, to že je 1000MK3 kvalitnější to je fakt ale oproti 1000MK1 je MK3ka plastová hračka, takže už si nedělám iluze že to bude někdy lepší (je to poznat i na váze dvě 850 váží asi jako půl 1000 ) a až se prostě tlačítka na 850 vyserou tak tam pujdou nový stejně jako na 1000 a až se vysere mechanika která na 1000 je opravdu 1000x kvalitnější tak se buď vymění nebo se člověk zařídí na hraní z flashky, jde to v pohodě mám složky a vždy najdu v čas co chci nedávám tam vše ale je to hodně příjemný a přesto že se daj sehnat 1000 za 35000 tak doba už je jinde a 850 má lepší funkce už jen to USB ale zase nepotřebuju barevný obrázky alba ani podsvícenej jog jen to propojení mezi nima by se hodilo ale pro toho, kdo dokáže hrát i na CDJ 100 to je asi uplně bezpředmětná debata
DJ SunBeam (Liberec)
jinak jak se tu bavíte o tom co je lepší jestli 1000MK3 nebo 850 tak musím dát ze pravdu oboum, 850 je dobrá funkcema a když člověk používá origo cdčka nebo převedený mp3 do wavu a pak teprv vypaluje nebo přes recordbox kterej mi teda nevyhovuje ani trochu tak i ten waveform naběhne rychle, mám je 4 měsíce a zatím žádný větší problém krom klasickýho dojíždění když se dá vinyl knob na 100% a dá se play tak ta písnička někdy dojede a někdy se vypne jako by dal člověk cue ale to bylo i u 1000MK3 i u 800MK2 takže nic novýho, každopádně to je problém kterej by měly odstranit nejdřív, to že je 1000MK3 kvalitnější to je fakt ale oproti 1000MK1 je MK3ka plastová hračka, takže už si nedělám iluze že to bude někdy lepší (je to poznat i na váze dvě 850 váží asi jako půl 1000 ) a až se prostě tlačítka na 850 vyserou tak tam pujdou nový stejně jako na 1000 a až se vysere mechanika která na 1000 je opravdu 1000x kvalitnější tak se buď vymění nebo se člověk zařídí na hraní z flashky, jde to v pohodě mám složky a vždy najdu v čas co chci nedávám tam vše ale je to hodně příjemný a přesto že se daj sehnat 1000 za 35000 tak doba už je jinde a 850 má lepší funkce už jen to USB ale zase nepotřebuju barevný obrázky alba ani podsvícenej jog jen to propojení mezi nima by se hodilo ale pro toho, kdo dokáže hrát i na CDJ 100 to je asi uplně bezpředmětná debata
DJ SunBeam (Liberec)