Pioneer CDJ-850

Diskuze o DJ přehrávačích a gramofonech
Odpovědět
DjMathiass

Re: Pioneer CDJ-850

Příspěvek od DjMathiass »

Jinak až přijdou tak uvidím když v tom bude fakt takový guláš jak říkáte tak budu hrát pořád z cd nák si s tím hlavu lámat nebudu :) peace

Azu

Příspěvek od Azu »

Tak co, už ses podíval pořádně na to video s tím tvým rádoby propojením s Rekordboxm.

Já bych si vzal CDJ-900, které stojí o pár halířů víc vedle u sousedů a měl bych klidný spaní :mrgreen:
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DjMathiass

spíš ted komunikuju s prodejcem :D nezdá se mi to nák i v tom videu jde vidět že tam připojuje pc ale k čemu nebo proč ... je docela možné že máš pravdu :D ale říkám já to neřeším :) nemám prioritu hrát z flash nebo hdd :) byl by to spíš bonus :) a nechce se mi dávat pár halířů (10tis) navíc za mašinu :D (musím to koupit v čr z dobrého důvodu) :) takže mi to zase tolik neudělá jen by to byla vychytávka navíc :)

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

jak k čemu??!? Přeci jako MIDI/HID kontroler. To s rekordboxem nema nic spolecnyho...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DjMathiass

jo to už sem se dověděl taky :)

DJ Skeleton

Příspěvek od DJ Skeleton »

[quote="DjMathiass"]to je odkaz s tím rekordboxem at jde vidět že z prstu si to netahám

http://www.mujpioneer.cz/cz/nav/novinky ... er-cdj-850

plus je ještě promo video pioneeru kde představují celou novou řadu na youtube při vyhledání "CDJ 850" nebo "CDJ 2000" kde jde přímo vidět že to mají s rekordboxem propojené :)[/quote]

Nechci nic říkat, ale kde vidíš, že se daji ty CDJ-850 propojit s Rekordboxem? Píšou tam, že dodávaji Rekordbox k přehravači ale co jsem se dočetl, tak to vypada, že se v tom programu můžeš vytvořit playlist, upravit ID3Tag...

DJ Skeleton

FOR DjMathiass - A jak se Ti hledá track na MP3 Cd? když máš dvoustovky? Zkus si vypalit okolo 100 tracku na jedno CD vlož si to do té dvoustovky a zkus si najit nějakou songu, bez nějakého seznamu? Kdy si ty tracky ještě dáš do složek, doporučují vypalit Taneční ligu více alb v MP3 na jedno CD (1 CD= cca 5-6 alb) a potom hledej nějakou songu. Tak nějak by sis hledal na 850 jenom s tím rozdílem, že na 850 máš dva řadky, ale na HD, který má několik GB třeba 320 tak to by ses asi nedohleal a za těch 5 minut stihnout vybrat songu je celkem umění a ještě k tomu ji namíchat? Nechci se do tebe navažet, ale kluci maji pravdu s tim hledaním je to velký problém. Kamarad co s semnou hrává má M-Audio a je to fakt luxus si najit na notasu songu a krásně si to najdeš na velkým displei.Tak samo můžeš mit i MIDI kontroler nevím ted který přehravač od Pio to má, ale kamarad má DN-S1200 napoji si to hezký na notasek přes USB a valí přes Virtual DJ songy a mícha si to krásně a ten přehravač stoji 12000 možná už je ted levnější. Myslel jsem si, že tohle má i 400 ale prý údajně nemá, ale nevím, nechci se zdráhat.

Azu

Příspěvek od Azu »

MIDI mají dnes už všechny přehrávače do Pioneeru (400, 350, 850, 900, 2000, 7000)

DJ Skeleton

Azu píše:MIDI mají dnes už všechny přehrávače do Pioneeru (400, 350, 850, 900, 2000, 7000)
Takže dá se dejme tomu všechny ty přehravače napojit přes USB na Virtual DJ a hrat z toho Virtualu? Není k tomu nic zapotřebí jo?

DjMathiass

DJ Skeleton píše:FOR DjMathiass - A jak se Ti hledá track na MP3 Cd? když máš dvoustovky? Zkus si vypalit okolo 100 tracku na jedno CD vlož si to do té dvoustovky a zkus si najit nějakou songu, bez nějakého seznamu? Kdy si ty tracky ještě dáš do složek, doporučují vypalit Taneční ligu více alb v MP3 na jedno CD (1 CD= cca 5-6 alb) a potom hledej nějakou songu. Tak nějak by sis hledal na 850 jenom s tím rozdílem, že na 850 máš dva řadky, ale na HD, který má několik GB třeba 320 tak to by ses asi nedohleal a za těch 5 minut stihnout vybrat songu je celkem umění a ještě k tomu ji namíchat? Nechci se do tebe navažet, ale kluci maji pravdu s tim hledaním je to velký problém. Kamarad co s semnou hrává má M-Audio a je to fakt luxus si najit na notasu songu a krásně si to najdeš na velkým displei.Tak samo můžeš mit i MIDI kontroler nevím ted který přehravač od Pio to má, ale kamarad má DN-S1200 napoji si to hezký na notasek přes USB a valí přes Virtual DJ songy a mícha si to krásně a ten přehravač stoji 12000 možná už je ted levnější. Myslel jsem si, že tohle má i 400 ale prý údajně nemá, ale nevím, nechci se zdráhat.
nemám 200tovky a tam je to problém při jednom řádku to vím....a jo asi mají spíš sem to myslel tak že nebudeš dávat všechny tracky do jedné složky ale po 10 tracích do xy složek... i tak by musel být asi náký hrubý seznam kde by to bylo napsané to je pravda nejspíš....já bych flashky stejně asi používal jen na úplné novinky které se mi zrovna nechcou dávat na cd a nebo na české a oldies které sou mi zbytečné na cd když je hraju jednou za uherský rok :) a to bych klidně mohl mít 2000 a dělal bych to takdle :) akorát 850 mají myslím 3 řádky nebo se zas pletu? :D a nejedná se mi tak o koupení playeru co má midi to zas tak neřeším :) hlavně chcu kvalitu a v tomdle jen pioneeru :) i když sou možná předražení :) ale hraje se mi na ně nejlíp :)

Azu

Příspěvek od Azu »

DJ Skeleton píše:Takže dá se dejme tomu všechny ty přehravače napojit přes USB na Virtual DJ a hrat z toho Virtualu? Není k tomu nic zapotřebí jo?
Přesně tak, připojíš k PC a hraješ, nic víc nepotřebuješ.

Azu

Příspěvek od Azu »

CDJ-850 jsou dobré na hraní z CD o tom není pochyb, na hraní z USB ano ale s rozumem a mít jen na flashdisku omezený počet skladeb, spíš je to vhodné pro dje co mají pomalu celý playlist setu co hodlají hrát připraven předem, nebo jen muziku na 4h hraní svého žánru. Jinak samozřejmě super přehrávače pro použití jako HID/MIDI kontrolér, stejně k tomuto řešení se uchyluje dřív nebo později většina djů, kteří mají sebou velkou knihovnu skladeb protože na tom monitoru se to zkrátka mnohem lépe hledá než na malém displeji.

pitch-ka

Příspěvek od pitch-ka »

Chlapci hadate sa tu o uplnych sprostostiach (teda podla mna) spocitajme si najskor cas ked hrate nejaku diskoteku : dajme tomu zacneme o 20tej vecer a koncime o 6tej rano to znamena 10 hodin ak to vynasobime 60 tak to mame 600 minut ... ak to robite tak ako ja ze jeden track vam hra 2-3 minuty tak to mame 200-300 songov za vecer ... to znamena v priemere 15 MB jedna mp3 cize za noc zahrate 4,5 GB ... nie kazdy club je rovnaky aj co sa tyka hudby ale priblizne viem co kde sa hra a na to mi staci 8 GB usb plus cd ktore si pravidelne dokupujem ... a bohate mi na to stacia moje cdj 400 ktore maju jeden riadok a v pohode najdem vzdy tu spravnu pecku aby som rozprudil zabavu v clube a nepotrebujem velke HDD a prehravace za 3500 € aby som zahral dobru akciu ... nerobim DJing koli peniazom ale ked tomu obetujem cas aj sluch tak chcem z toho aj nieco mat a nie si kupit drahe playere ked mi na to staci to co mam ... a ked sme uz pri tom ked pouzivate nariklad 500 GB disk AKU CAST z tych skladieb MATE LEGALNE ???

ToLa

Příspěvek od ToLa »

pitch-ka píše: a ked sme uz pri tom ked pouzivate nariklad 500 GB disk AKU CAST z tych skladieb MATE LEGALNE ???
A to někoho zajímá? :roll:
U nás žádný originály nepotřebuješ, jsme zem nekonečných možností...

Volejka

Příspěvek od Volejka »

Jenom taková technická k rekodboxu :) Pokud se podíváte na stránky pioneeru, tak tam máte přímo napsaný : "This deck is designed to feel and function like a CDJ-900 or CDJ-2000 and is rekordbox enabled"

Tady je ještě link: http://www.pioneer.eu/eur/products/44/1 ... index.html
Pioneer DDJ-S1 / Serato ITCH 2.0.1 || Pioneer HDJ 2000 || Dell Studio

Odpovědět