DJ Smar píše:Allen Xone 92ku jsem měl a byl jsem rád, že jsem ho zaměnil s Pio. Djm 800kou .. Allena bych vůbec nechtě mít někde na akci, ta manipulace je obtížnější než samo míchání, chci zakroutit s basama přitom kroutím i středy.. No prostě je to tam jak sardinky ... Pioneer djm 800 je ukázkou toho, jak de rozložit několik ,,tlačítek a kroutítek´´´.. Prostě pohoda na ovládání o aleenu se to říct nedá..
Jinak pokud nevíte tak Allen se soustředí spíše na studiový mixy, ale to je běžná negramoce Djů a amatérů. Nemyslím tím hnedka každého, ale je to jen na toho, který dělá zase ze sebe chytráka

..
No, mě se třeba xone92 ovládala úplně bez problémů, ale je fakt, že mám drobný prsty, nemám žádný "pazoury"

Jinak určitě bych nehaněl Allena kvůli tomu že to má "blbě" rozložený, prostě má 4pásmový korekce tak je tam holt o jedno kroutítko navíc no s tim nic neuděláš. Ale pochopitelně, někomu to samozřejmě vyhovovat nemusí.
JInak já pochopitelně vim že Allen dělá především studiový mixy, ale to co si tu napsal předtim byl prostě nesmysl prvního kalibru, to snad sám uznáš.

xone92 nemá se studiovym mixem nic společnýho.
Btw., ještě jedna taková věc, nevím jestli jsi četl tu diskuzi, ale bylo tam jasně řečeno, že kvalitu zvuku jde úplně jasně poznat (mezi xonem a djm-xxx), a za předpokladu že jsou dodržené určité standardy (kvalitní kabely, kvalitní nahrávka(žádný mp3 apod

) kvalitní zesy, kvalitní bedny atd.) tak je zvukovej rozdíl poznat na JAKÉMKOLIV aparátu, je úplně jedno jestli je to L´Acoustics o 100kw nebo malej 5kw aparátek (kvalitní aparátek!)
Jinak peace samozřejmě, nechci se tu hádat, ostatně pioneer JE kvalitní a profi značka, jen si myslím že je potřeba si uvědomit že zdaleka neni NEJLEPŠÍ. Toť vše...