behringer ddm 4000 nebo pioneer djm 800
-
behringer ddm 4000 nebo pioneer djm 800
ahoj chtel bych se zeptat na mix behringer ddm 4000...chci koupit páju 8stovku ale ten béda me zaujal..treba by to mohla byt alternativa amohl by stacit...zajimal by me ten sampler a jak je na tom s bpm metrem a s efektama ..porste jestli by dokazal nahradit co umi pindˇa 800..poradte pls dik
-
koukal jsem na predvadeci demo a pja mi prijde perfektni,co to vsechno umi a jak to jde kombinovat.vazne je na tom ecler lip jo? se mi nechce verit..DJ Smar píše:To si snad děláš srandu, že se rozhoduješ mezi těmito značkami !?Jasný že Pioneer a nebo se koukni také na Ecler Evo 5 .... Evo je lepší po zvukové i efektové části než P.Djm800ka, ale Evo se hůř ovládá, ale de jen o zvyk....
koukni na youtube -
Add Video to QuickList
Pioneer DJM-800 Demo Video - Video Intro - Part 1
Re: behringer ddm 4000 nebo pioneer djm 800
tak k tomuto nemam čo dodat je uplna blbost porovnavat tieto dva produkty......dj Sf_Qullo píše:ahoj chtel bych se zeptat na mix behringer ddm 4000...chci koupit páju 8stovku ale ten béda me zaujal..treba by to mohla byt alternativa amohl by stacit...zajimal by me ten sampler a jak je na tom s bpm metrem a s efektama ..porste jestli by dokazal nahradit co umi pindˇa 800..poradte pls dik

Re: behringer ddm 4000 nebo pioneer djm 800
pali píše: je to ako mercedes a škodovka

jj nejluxusnější mercedes kontra škodovka stodvacítka

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Jo, a to jsi četl kde, v Bravu?Sonido píše:no je vidět, že reklama Vám vymýva mozek...Pioneer je mnohem precizněji udělaný a hraje nejlépe...EVO 5 je jen Ecler - nic moc...navíc předražený kvůli italskému designu...nic víc...jinak obyč mix s blbýma korekcema a zbytečně složitou efektovou sekcí

Music is my destiny!
No, znalec se ozval...hele nepotřebuju si s Tebou poměřovat přirození, na to jsem až moc nad věcí. Ecler je Ecler, Pioneer je Pioneer...ale já nic vysvětlovat nebudu, tady ne...viděl jsem, slyšel jsem a objednal jsem si s klidným svědomím Pioneer DJM 800 a mám jistotu v tom, že nešlápnu vedle, což se o Ecleru říct v žádném případě nedá...jo a BRAVO je fajn...relax a ještě kalhotky, nebo náušnice zdarma...až budeš EVO 5 mít, tak napiš mail...pak pokecáme...dj_camil píše:Jo, a to jsi četl kde, v Bravu?Sonido píše:no je vidět, že reklama Vám vymýva mozek...Pioneer je mnohem precizněji udělaný a hraje nejlépe...EVO 5 je jen Ecler - nic moc...navíc předražený kvůli italskému designu...nic víc...jinak obyč mix s blbýma korekcema a zbytečně složitou efektovou sekcí
-
Sonido píše:no je vidět, že reklama Vám vymýva mozek...Pioneer je mnohem precizněji udělaný a hraje nejlépe...EVO 5 je jen Ecler - nic moc...navíc předražený kvůli italskému designu...nic víc...jinak obyč mix s blbýma korekcema a zbytečně složitou efektovou sekcí
ok parada to sem potreboval vedet,proste koupim páju800 a ne ecler,i kdyby pokulhaval co se tyce zvuku,ale i tak si myslim ze je vytecnej tak se na nej da skvele carovat.....nechce se mi moc slapnout vedle..a 8 stovka ma novy korekce
-
konecne se nekdo zastal pioneeru,nebudu vrazet penize do neosvedcenejch kramu jen kuli reklame,ecler vypada dobre,ale na 8stovce se da vyraditSonido píše:No, znalec se ozval...hele nepotřebuju si s Tebou poměřovat přirození, na to jsem až moc nad věcí. Ecler je Ecler, Pioneer je Pioneer...ale já nic vysvětlovat nebudu, tady ne...viděl jsem, slyšel jsem a objednal jsem si s klidným svědomím Pioneer DJM 800 a mám jistotu v tom, že nešlápnu vedle, což se o Ecleru říct v žádném případě nedá...jo a BRAVO je fajn...relax a ještě kalhotky, nebo náušnice zdarma...až budeš EVO 5 mít, tak napiš mail...pak pokecáme...dj_camil píše:Jo, a to jsi četl kde, v Bravu?Sonido píše:no je vidět, že reklama Vám vymýva mozek...Pioneer je mnohem precizněji udělaný a hraje nejlépe...EVO 5 je jen Ecler - nic moc...navíc předražený kvůli italskému designu...nic víc...jinak obyč mix s blbýma korekcema a zbytečně složitou efektovou sekcí
Nějak mně stejně uniká k čemu Vám tyhle top modely mixů budou. Myslíte si snad, že z Vás tyhle mixáky skoro za 50tis. udělaj velké dýdžeje, nebo si jima budete jen honit své ego? Raději za ty peníze kupte něco levnějšího v ceně kolem 20tis když už a zbytek investujte raději na nákup muziky, ale tomu stejně většina zdejších lidí neorzumí, protože razí heslo, že muzika se ze zásady nekupuje ale krade na interentu.
Oháníte se tady kvalitou zvuku, což je ve Vašem případě něco co u těchto jmenovaných mixů stejně nerozeznáte. Navíc porovnáváte neporovnatelný, protože Pioneer800 je full digital, kdežto Ecler a ostatní jsou analogy a tak je zde zcela rozdílné zpracování a výstup zvuku. Ecler není žádná neznámá značka různorodé kvality, ale jejich mixáky jsou prostě kvalita především po zvukové stránce a to znalci vědí a nemusíme dát na reklamní masáž. Je to asi stejné jako když běžný člověk koupí v obchodě receiver SONY vyhnanej reklamní masáží, ale znalec koupí ONKYO, které už podle názvu běžnému člověku nic neříká a tady je to zcela stejné. Ten kdo mixáky zná a chce top kvalitu, tak koupí Allen&Heat, Rodec, Ecler. Kdo chce být marketingově IN, volí Pioneer, který je rozhodně poctivě vyrobenej, také kvalitní ale nedosahuje takové kvality jako třeba Allen&Heat. To, že je i různě po světě ve velkých klubech vše od Pioneeru, není dáno kvaltou krou tedy CD přehrávačů, ale především marketingem, kdy nejznámější cluby, dostávají od této snačky techniku zdarma, i jim za to klidně zaplatí, protože je to pro ně reklama. Stejně tak existuje po světě mnoho DJ škol a kurzů, které Pioneer přímo sponzoruje a někdo tohle vše samozřejmě musí zaplatit a tím je tady zákazník. Jejich výrobky jsou zkrátka cenově nadhodnoceny a nenabízejí zas až tolik za ty peníze.
Oháníte se tady kvalitou zvuku, což je ve Vašem případě něco co u těchto jmenovaných mixů stejně nerozeznáte. Navíc porovnáváte neporovnatelný, protože Pioneer800 je full digital, kdežto Ecler a ostatní jsou analogy a tak je zde zcela rozdílné zpracování a výstup zvuku. Ecler není žádná neznámá značka různorodé kvality, ale jejich mixáky jsou prostě kvalita především po zvukové stránce a to znalci vědí a nemusíme dát na reklamní masáž. Je to asi stejné jako když běžný člověk koupí v obchodě receiver SONY vyhnanej reklamní masáží, ale znalec koupí ONKYO, které už podle názvu běžnému člověku nic neříká a tady je to zcela stejné. Ten kdo mixáky zná a chce top kvalitu, tak koupí Allen&Heat, Rodec, Ecler. Kdo chce být marketingově IN, volí Pioneer, který je rozhodně poctivě vyrobenej, také kvalitní ale nedosahuje takové kvality jako třeba Allen&Heat. To, že je i různě po světě ve velkých klubech vše od Pioneeru, není dáno kvaltou krou tedy CD přehrávačů, ale především marketingem, kdy nejznámější cluby, dostávají od této snačky techniku zdarma, i jim za to klidně zaplatí, protože je to pro ně reklama. Stejně tak existuje po světě mnoho DJ škol a kurzů, které Pioneer přímo sponzoruje a někdo tohle vše samozřejmě musí zaplatit a tím je tady zákazník. Jejich výrobky jsou zkrátka cenově nadhodnoceny a nenabízejí zas až tolik za ty peníze.
Azu má totální pravdu a to úplně ve všem a mám už odehrané docela dost na 8mi kile i na nuo 5 a moc dobře vím o čem mluvím, ale jak správně říká, já sám bych za mix 50 klacků nedal, protože je to opravdu zbytečné! za těch zmiňovaných 20 se dá koupit skvělý mix, který vydrží opravdu hodně a má všecko, co je potřeba!!
Music is my destiny!