behringer ddm 4000 nebo pioneer djm 800

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Odpovědět
shamanix

Příspěvek od shamanix »

pali píše:presne tak behringer nikdy nevirabal kvalitne studiove mixy a každy kto ich ma tak sa ich chce rychlo zbavit lebo nestoja za nič a radšej si doplati a kupi alebo AllenHealt , Sondcraft, Mackie alebo niečo podobne-----zase na druhu stranu mam digitalny crossover od behringeru DCX2496 už asi 5 rokov a na tuto mašinku nemožem povedat ani pol slova som snou nad mieru spokojny....

pro tebe jeste jednou link a pokud jsi lepsi nez jmenovani, ozvi se, necham te zahrat v klubu :D :D

a uz byste mohli prestat soudit veci podle toho kdo vam co nakecal a kde jste co vycetli, nevim kolik nahravacich studii mas v obyvaku :/
2x Technics 1210 MKII, Korg KM-202

shamanix

Příspěvek od shamanix »

pali píše:presne tak behringer nikdy nevirabal kvalitne studiove mixy a každy kto ich ma tak sa ich chce rychlo zbavit lebo nestoja za nič a radšej si doplati a kupi alebo AllenHealt , Sondcraft, Mackie alebo niečo podobne-----zase na druhu stranu mam digitalny crossover od behringeru DCX2496 už asi 5 rokov a na tuto mašinku nemožem povedat ani pol slova som snou nad mieru spokojny....
http://www.behringer.com/04_ultranet/po ... m?lang=eng

shamanix

Příspěvek od shamanix »

a porad mi nikdo nevysvetlil, proc se tu bavite o znackach a neresite ten VYROBEK :D :D :D :roll:

pali

Příspěvek od pali »

bože chlape o čo ti ide? mi ti len chceme poradit a ochranit ta pred zbytočne vyhodenymi peniazmi ked to nevieš pochopit tvoja vec. za druhe nikdy som nepovedal že behringer je uplny shit firma mam odnich dve digitalne vyhybky a zopar komresorov a nemam snimi problem len vravim že čo sa tyka mixpultov nie je to nič moc...tot vše

shamanix

no prave tot vse.

Příspěvek od shamanix »

Ja bych se proste jen rad bavil o TOM MIXAKU!!!! Napriklad me zajima, kdyz uz ma digitalni vystup S/PDIF, zda by nesly pravdepodobne "nic-moc" znejici 24-bitove / 128x oversampling prevodniky od Cirrusu "vyradit" pripojenim na jiny, vysoce kvalitni prevodnik? To je jedna vec, jak u nej zlepsit zvuk, o kterem se domnivate, ze je spatny. Co se tyce faderu, ty se daji vymenit a na cely pristroj je 3 roky zaruka - vymenou kus za kus.... tedy ja osobne bych fadery i cross vymenil za bezkontaktni, popr. "znackove" Penny + Giles. Pokud uz vyresim zvuk i soucastky, ktere diky 3lete zaruce resit nemusim, pak jsem na cene, ktera je SUPER na jednotku, ktera ma TAKOVE PARAMETRY, ne?

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

shamanix

Hele di už někam s těmi tvými Behringery, jsou to většinou jen samé sračky, málo kdy se najde doprej mix od Behringeru.. Tak pokud jsi jejich zastánce tak di na forum k Behringeru, kde všichni stebou budou souhlasit s tím že Behringer je nejlepšíí..
Prostě občas co napíšeš je pěkný Halus :lol:
Pio. 2x cdj-1000mkIII, djm-800, hdj-1000 2x Technics 1210.mk5

EVO

Re: no prave tot vse.

Příspěvek od EVO »

shamanix píše:Ja bych se proste jen rad bavil o TOM MIXAKU!!!! Napriklad me zajima, kdyz uz ma digitalni vystup S/PDIF, zda by nesly pravdepodobne "nic-moc" znejici 24-bitove / 128x oversampling prevodniky od Cirrusu "vyradit" pripojenim na jiny, vysoce kvalitni prevodnik? To je jedna vec, jak u nej zlepsit zvuk, o kterem se domnivate, ze je spatny. Co se tyce faderu, ty se daji vymenit a na cely pristroj je 3 roky zaruka - vymenou kus za kus.... tedy ja osobne bych fadery i cross vymenil za bezkontaktni, popr. "znackove" Penny + Giles. Pokud uz vyresim zvuk i soucastky, ktere diky 3lete zaruce resit nemusim, pak jsem na cene, ktera je SUPER na jednotku, ktera ma TAKOVE PARAMETRY, ne?
Stále jsi to nepochopil, je mi líto. Prosimtě, víš kolik stojí ten tvůj "vysoce kvalitní převodník"? Fadery, crossfader - víš kolik stojí ty Tvoje "Penny+Giles"??? Já už fakt nevim jak to napsat, ale uvědomuješ si, že tenhle ten Tvuj popsanej UPGRADE tě vyjde na stejný prachy, jako kdyby si koupil rovnou novej pěknej mixák, např toho Allena, nebo třeba i tu DNX-1500 za 23tisíc??? :!:

shamanix

Příspěvek od shamanix »

DJ Smar píše:shamanix

Hele di už někam s těmi tvými Behringery, jsou to většinou jen samé sračky, málo kdy se najde doprej mix od Behringeru.. Tak pokud jsi jejich zastánce tak di na forum k Behringeru, kde všichni stebou budou souhlasit s tím že Behringer je nejlepšíí..
Prostě občas co napíšeš je pěkný Halus :lol:
rAD BYCH VEDEL, CO JSEM KDE NAPSAL SPATNE. ASI SIS NEPOKLIKAL LINKY.... MIMO JINE NEVIM PROC S BEHRINGERY CHODIT NA JINE FORUM KDYZ TOTO JE PRIMO O KONKRETNIM MIXU OD BEHRINGERA A MAM POCIT, ZE JSEM JEDINY KDO TU TO TEMA RESI, PANACKU. SERU NA VAS. CLOVEK SE TU NIC NEDOVI, JE TO TU JEN PREHLIDKA VASI SNOBACKE TECHNIKY, VY "DEEJAYS" :D :D :D

p.s. I ja mam doma Eclera - mimo jine Spanelska firmy vy trubky s "Italskym designem, viz vyse" a nemam potrebu tu resit svoji techniku ani nepicuju ze jste CDckari nebo neco podobneho. Chtel jsem resit PUVODNI DOTAZ TOHOTO FORA. mj. Kvalitni ALPS fadery poridis od 700,- vy "Drahej Tuning!"

shamanix

Příspěvek od shamanix »

EVO píše:
shamanix píše:Ja bych se proste jen rad bavil o TOM MIXAKU!!!! Napriklad me zajima, kdyz uz ma digitalni vystup S/PDIF, zda by nesly pravdepodobne "nic-moc" znejici 24-bitove / 128x oversampling prevodniky od Cirrusu "vyradit" pripojenim na jiny, vysoce kvalitni prevodnik? To je jedna vec, jak u nej zlepsit zvuk, o kterem se domnivate, ze je spatny. Co se tyce faderu, ty se daji vymenit a na cely pristroj je 3 roky zaruka - vymenou kus za kus.... tedy ja osobne bych fadery i cross vymenil za bezkontaktni, popr. "znackove" Penny + Giles. Pokud uz vyresim zvuk i soucastky, ktere diky 3lete zaruce resit nemusim, pak jsem na cene, ktera je SUPER na jednotku, ktera ma TAKOVE PARAMETRY, ne?
Stále jsi to nepochopil, je mi líto. Prosimtě, víš kolik stojí ten tvůj "vysoce kvalitní převodník"? Fadery, crossfader - víš kolik stojí ty Tvoje "Penny+Giles"??? Já už fakt nevim jak to napsat, ale uvědomuješ si, že tenhle ten Tvuj popsanej UPGRADE tě vyjde na stejný prachy, jako kdyby si koupil rovnou novej pěknej mixák, např toho Allena, nebo třeba i tu DNX-1500 za 23tisíc??? :!:

A/D prevodnik Alessis 2700,-
Fadery ALPS 700,-

To je drahy "upgrade"_ ? mimo jine bavim se i o 3lete zaruce, kdy ti tohle vymeni zdarma! Uvedom si, ze tohle neni prehlidky vasich dosazenych socialnich uspechu, popripade toho, kolik vam daji rodice na vybavu. Jestli mi porad nerozumis, podivej se na nazev tohoto fora. Pokud to nepochopis ani pak, je mi lito tebe.

EVO

Příspěvek od EVO »

shamanix píše:
EVO píše:

A/D prevodnik Alessis 2700,-
Fadery ALPS 700,-

To je drahy "upgrade"_ ? mimo jine bavim se i o 3lete zaruce, kdy ti tohle vymeni zdarma! Uvedom si, ze tohle neni prehlidky vasich dosazenych socialnich uspechu, popripade toho, kolik vam daji rodice na vybavu. Jestli mi porad nerozumis, podivej se na nazev tohoto fora. Pokud to nepochopis ani pak, je mi lito tebe.
Čoveče, už to chápu. Tobě prostě nedochází, že skoro každá značka dělá ve svym sortimentu něco levnějšího (pro "socky") a něco co je kvalitní.
Příklad:
Vestax - ano, jistě, dělá fakt kvalitní a perfektní mixpulty, ale jaký? Ty s cenou okolo 50tis. - CarlCox edition apod. Mixpult značky Vestax za 10, 15tis. je úplně STEJNEJ šit jako ostatní značky v této cenové kategorii. A nenech se vysmát, levnej Vestax je pěkná m*dka! :!:
další příklad:
JBL - ano, samozřejmě že tahle značka dělá super profi bedny, např. LA Vortex je bomba, ale na druhou stranu vyrábí i megatrapný kompakty, naprosto předražený a který i "obyčejnej" megaton strčí 3x do kapsy!!!!!!!

Sakra přece neznamená, že když je něco ocejchováno nějakou značkou, která vyrábí i dobrý a kvalitní věci, že tomu tak je automaticky!!
Promiň, ale ALPS fadery se dávaj i do nejlevnějších mixpultů od Omnitronicu!!! A 700,- za fader znamená jedno jediný - S.H.I.T.

pali

Příspěvek od pali »

pioneer 800vka ma kanalove fadery alps a crossfader tiež alps , alps kanalove fadery ma aj denon1500vka.....alps najdeš všade ide o to o ake označenie a aku kvalitativnu triedu sa jedna...velky vyrobcovia mixpultov možu firme alps nadiktovat čo chcu alps može stat 7OOsk a može stat 1700sk....

Kenny

Příspěvek od Kenny »

Já fakt nechápu jak se tu někdo může ohánět nějakou trapnou Luccou? Každej vesnickej "pouštěč" je mnohem lepší.
A to že maj na stránkách vypsaný nějaký jména neznamená že to dotyčný používaj na každou akci. Je to jen reklama.
Sám vlastnim mix od Behringeru a řek bych že to je stejný jako Omnitronic. Ale třeba crossovery a podobně od Behringeru nejsou na tom tak špatně jako ty mixy.
Mixpulty od Behringeru jsou jen na doma pro začátečníky a basta.

Jen se pořádně směju jak někdo může vytvořit topic: "Behringer ddm 4000 nebo Pioneer djm 800"
:lol:

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

Ikdyž mám šlaka jako prase tak tady furt něco nechápu..na co upgrade když se dá vždy připlatit a koupit si něco co je na sebe napasovaný a dohromady vytuněný aby to dávalo nějakej komplexní tvar a zvuk osobně když budu kupovat mix tak nebudu řešit značku.. prostě si ho vyzkouším a pokud se mi bude dobře ovládat a zvuk bude v pořádku tak do něj pujdu samozdřejmě pokud si ho budu moct cenově dovolit - nemá smyls brát mix za 50litrů když na něj bude dotyčný hrát doma.. jinak se mi zdá ta ddm 4000 přeplácaná a nevím kdo by využil všechny funkce tohoto mixu - ale určitě se i takový někdo málo najde.. já když neberu v potaz pořizovací cenu tak bych šel do Denonu 1500 - je daleko přehlednější a Matrix funkce je něco spešl a unique navíc se mi líbí vzhled a cena je taky ok
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

Kenny Dixx píše:Já fakt nechápu jak se tu někdo může ohánět nějakou trapnou Luccou? Každej vesnickej "pouštěč" je mnohem lepší.
A to že maj na stránkách vypsaný nějaký jména neznamená že to dotyčný používaj na každou akci. Je to jen reklama.
Sám vlastnim mix od Behringeru a řek bych že to je stejný jako Omnitronic. Ale třeba crossovery a podobně od Behringeru nejsou na tom tak špatně jako ty mixy.

Jen se pořádně směju jak někdo může vytvořit topic: "Behringer ddm 4000 nebo Pioneer djm 800"
JJ.. přesně tak !
Pio. 2x cdj-1000mkIII, djm-800, hdj-1000 2x Technics 1210.mk5

shamanix

Příspěvek od shamanix »

Kenny Dixx píše:Já fakt nechápu jak se tu někdo může ohánět nějakou trapnou Luccou? Každej vesnickej "pouštěč" je mnohem lepší.

Ja se zas nechapu, proc oni vesnicti pousteci nehraji na vetsich parties a nevydavaj deky. Mrzi mne, ze jsem te nepoznal driv, moh´s mit mozna lepsi promotion kdyz je Lucca takova trapka, dle Tveho sousu. Vubec nepochybuji ze hrajes MNOHEM, MNOHEM LIP. Urco te pozvu na party si poradne zahrat.... Samozrejme, nemusis mit Luccu rad, to jiste ne, nicmene , mezi uzivateli Behringeru je i spousta jinych muzikantu ....

Del Atkins

Delmar Brown

Alice Cooper

Elisha's Request

farfarello

Fish

Funkstörung

Mel Gaynor

Elton John, Robert Palmer, Simple Minds…
UK

Helloween

Dennis Hormes

Alain Nkossi Konda

Justin Lassen

Empire of Modern Thought

Dave "Shirt" Nicholls

Nocturnal Rites

Oomph!

Ann Peebles

Sammy Peralta

Gloria Estefan, Janet Jackson, Mariah Carey
USA

Popakademie Baden-Württemberg

Forrest Robinson

Seventh Day Slumber

Ken Taylor

Bassist/Songwriter

Udo Lindenberg, Peter Maffay, Scorpions ...

Brian Triniti

......... etc

mimochodem, oni nepouzivaji pouze crossovery.....

jeste jednou Ti chci poblahoprat, ze vyse jmenovani muzikanti jsou pro Tebe jen banda hoven a uz se nemuzu dockat jak Te uslysim na akci zasmrdlat z gramcu........ poklona.

Odpovědět