Kenny Dixx píše:Já fakt nechápu jak se tu někdo může ohánět nějakou trapnou Luccou? Každej vesnickej "pouštěč" je mnohem lepší.
A to že maj na stránkách vypsaný nějaký jména neznamená že to dotyčný používaj na každou akci. Je to jen reklama.
Sám vlastnim mix od Behringeru a řek bych že to je stejný jako Omnitronic. Ale třeba crossovery a podobně od Behringeru nejsou na tom tak špatně jako ty mixy.
Mixpulty od Behringeru jsou jen na doma pro začátečníky a basta.
Jen se pořádně směju jak někdo může vytvořit topic: "Behringer ddm 4000 nebo Pioneer djm 800"

Ja se zas nechapu, proc oni vesnicti pousteci nehraji na vetsich parties a nevydavaj deky. Mrzi mne, ze jsem te nepoznal driv, moh´s mit mozna lepsi promotion kdyz je Lucca takova trapka, dle Tveho sousu. Vubec nepochybuji ze hrajes MNOHEM, MNOHEM LIP. Urco te pozvu na party si poradne zahrat.... Samozrejme, nemusis mit Luccu rad, to jiste ne, nicmene , mezi uzivateli Behringeru je i spousta jinych muzikantu ....
Del Atkins
Delmar Brown
Alice Cooper
Elisha's Request
farfarello
Fish
Funkstörung
Mel Gaynor
Elton John, Robert Palmer, Simple Minds…
UK
Helloween
Dennis Hormes
Alain Nkossi Konda
Justin Lassen
Empire of Modern Thought
Dave "Shirt" Nicholls
Nocturnal Rites
Oomph!
Ann Peebles
Sammy Peralta
Gloria Estefan, Janet Jackson, Mariah Carey
USA
Popakademie Baden-Württemberg
Forrest Robinson
Seventh Day Slumber
Ken Taylor
Bassist/Songwriter
Udo Lindenberg, Peter Maffay, Scorpions ...
Brian Triniti
......... etc
mimochodem, oni nepouzivaji pouze crossovery.....
jeste jednou Ti chci poblahoprat, ze vyse jmenovani muzikanti jsou pro Tebe jen banda hoven a uz se nemuzu dockat jak Te uslysim na akci zasmrdlat z gramcu........ poklona.