Mixovani skladeb a ostatni zaklady
Totéž bych moh prohlásit když hraješ z timecode vinylů protože vidíš na monitoru BPM a průběhy skladeb a koukáš na to a je úplně jedno že to dorovnáváš na gramci, když to vezmu do absurdní situace, tak stejně tak můžeš označit každého kdo používá vinyly nebo CD na kterých je již napsáno BPM, nebo používá přehrávače s BPM, protože podle této hodnoty to srovnám též i bez poslechu + podle sluchu doladění a djem by tak byl dle tohoto tvého názoru jen ten kdo používá klasické vinyly bez uvedení BPM. Djign není o tom aby se tam někdo honil tím, že hraje z gramců, ale je to o tom co tam ve výsledku předvede a dneska to není jen o muzice ale o celkovém dojmu, musí to být zkrátka show, díky které se dj prodá. Lidi nestojej o týpka co tam bude stát za gramcem a jen precizně pouštět skladby, to je většině návštěvníků úplně ukradený, oni se přišli bavit.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
GHI v podstate hraju rok z SL a bez BPM v podstate uz na to skoro nekoukam..........buh vi treba to zacnu pouzivat zatim nemam potrebu!!!!SHOW???? no nevim pro me je dalko dulezitejsi precizn mix nez skakajici dj musim souhlasit ze lidi se dou bavit a chtej nakou show ale taky pamatuj ze lidi jsou ruzni a chteji ruzny druhy zabavy..jeden skvely mixi buchty hezky dje treti chce zas hajpujici hovado.....sem dost striktni ale je to muj nazor.........
Technics1200mk2
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
RESPECT!Azu píše:Totéž bych moh prohlásit když hraješ z timecode vinylů protože vidíš na monitoru BPM a průběhy skladeb a koukáš na to a je úplně jedno že to dorovnáváš na gramci, když to vezmu do absurdní situace, tak stejně tak můžeš označit každého kdo používá vinyly nebo CD na kterých je již napsáno BPM, nebo používá přehrávače s BPM, protože podle této hodnoty to srovnám též i bez poslechu + podle sluchu doladění a djem by tak byl dle tohoto tvého názoru jen ten kdo používá klasické vinyly bez uvedení BPM. Djign není o tom aby se tam někdo honil tím, že hraje z gramců, ale je to o tom co tam ve výsledku předvede a dneska to není jen o muzice ale o celkovém dojmu, musí to být zkrátka show, díky které se dj prodá. Lidi nestojej o týpka co tam bude stát za gramcem a jen precizně pouštět skladby, to je většině návštěvníků úplně ukradený, oni se přišli bavit.
Dj na DISKOTÉCE dělá show a trapný vtipy a má úspěch za to jaký songy pouští... Já jsem, respektive chci být KLUBOVÝ dj A tam jde o techniku a šikovnost dje. Chci aby na mě lidi chodili pro to jak hraju a né proto, že ze sebe udělám debila. Správnej klubovej dj přijde za mixpult a odehraje super set na kterej se zapaří... A o tom to podle je Chci hrát pro lidi, co house chtějí poslouchat. Lasery, pára, tanečnice a hudba tak dobře a plynule hraná, aby nebylo poznat, že tam nějakej dj vůbec je.
jo asi tak nějak:D viz. když jsem byl jednou u nás na dýze v http://www.roxet.eu tak někdy v červenci tam byl MIchael C, ale před nim hrál tamní rezidentní diskofilní dj a ten furt kvákal do mikrofonu nějaký hovadiny a dělal ze sebe fakt šaška:D pak přišel Michael C a první co udělal bylo to, že odpojil mikrofon a odložil ho kamsi pod mixák:D a pak celou noc se všichni bavili aniž by řekl do mikrofonu jedinné slovo:)
jinak stejně podle mě je důležitá taky komunikace mezi djem a mezi lidma, myslim jako tak aby dj reagoval na náladu davu a taky by měl určitě občas dělat nějaký gesta, aby vyprovokal lidi k tanci nebo k tomu a aby lidi začali do beatů tleskat atd...
jinak stejně podle mě je důležitá taky komunikace mezi djem a mezi lidma, myslim jako tak aby dj reagoval na náladu davu a taky by měl určitě občas dělat nějaký gesta, aby vyprovokal lidi k tanci nebo k tomu a aby lidi začali do beatů tleskat atd...
samozrejme komunikace je dulezita a abych rek pravdu taky pozivam mikrofo vetsinou si tedy hlasky nahraju pak je skrecuju ale uz sem tam reknu i nakej blabol o to nejde ani o to synchro moc nejde spis mi pride ze proste na par chvil smichat pecky uz umi pocitat tim padem takovej radoby DJ muze bejd kde kdo
mir
mir
Technics1200mk2
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
RaneTTM57SL
ShureM44-7
MacBookPro
A&H-XD53
TFinger
heh... nač se o tomto vlastně vůbec hádat? Každej si držte to svoje s čím jste spokojení a bude klid ... U mě lidi prostě chtěj blbnout na hovadiny a nové taneční hity ... tak jim tma pouštím nové taneční hity a nějaké blázniviny ... volám po nich do mikrofonu a hlavně po kámoších, bo tam chodijou dost často ... zpíváme sborově třeba i Cocotte Minute - Czeko ... a všeci jsou spokojení ... já že jsem pobavbil lidi ... lidi že se pobavili ... a šéfová, že má tržbu ... Samozřejmě že s tímto nepůjdu do klubu ... a je jasný že DJ z klubu nema co delat na dýzách ... Vůbec bych to tu neřešil ... stejně nikdo nikoho nepřesvědčí... o ničem...