Update na verzi 7 bude zdarma i pro CUE a VIRTUAL VINYL. Já jsem se kdysi kdesi dočetl, že vydání nových verzí brzdí firma Numark, aby to mohla sama vyzkoušet a pustit ven až otestovanou a spolehlivou verzi. U verzí 5 a 6 bych to chápal, tam to postupně Atomix dolaďoval jako 5.01 5.02 atd.. Ale u verze 7 se zdá, že si dal konečně s testováním záležet a vše funguje jak má už při první verzi 7.00. Procházel jsem fórum na VDJ a všichni bez rozdílu ho chválí, žádné problémy, nic. Jediná známá věc je údajně někdy trochu pomalejší načítaní videa proti VDJ 6, ale to jsem nezkoušel ještě porovnat.
I mně se zdá zvuk oproti verzi 6 ještě lepší, hlavně to master tempo je super. Navíc mi připadá, že verze 7 i při nastavení na advanced stretching bere míň výkonu procesoru, než verze 6 s obyčejným master tempem. Ve verzi 6 jsem při pohybování pitch faderem při malé latenci 5 ms slyšel slabé zkreslení zvuku, kterého jsem se zbavil až vyšší latencí (cca 10ms). Tady to šlape naprosto čistě i při těch 5 ms a zkusím jít ještě níž, abych viděl co to udělá

Když to shrnu, tak verze 7 je po zatím dvou odehraných akcí naprosto bezproblémová a nemám co bych jí vytknul.
Ještě k těm verzím s "medicínou". Je známý fakt, že Virtual DJ dělá nějaké testy na cracky i časem po pár hodinách od spuštění, takže se prostě zakousne zvuk, nebo to hraní DJ-jovi jinak znepříjemní.

Rozhodně bych to neriskoval někde před lidma. Na vyzkoušení stačí ta free verze, která funguje po spuštění 10 minut jako full.