Virtual DJ 7

Diskuze o programech pro DJ (TRAKTOR PRO, Virtual DJ, Serato DJ/Scratch apod.)
Odpovědět
Bushido

Re: Virtual DJ 7

Příspěvek od Bushido »

Kokos s takýchto moderátorov tu musia mať radosť, čo len hustia ale snaha poradiť nulová...

Azu

Příspěvek od Azu »

Na tvůj problém rada totiž neexistuje, to co ti to dělá je totiž zcela v pořádku
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

kliknu tam jak je to a ono mi to udělá toto a neudělá to to co potřebuju..
tak a teď mi poraď
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Bushido

Příspěvek od Bushido »

To je všetko v poriadku a chápem, že ten program to má robiť... Ale pýtam sa, či sa to dá nejak vypnúť, alebo prenastaviť... bože chcem tak veľa ?

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

odpověd si dostal hned na začátku >
DJ Patrix píše:Prvé, čo mi napadlo, bolo vypnúť auto gain, aj keď to moc nedáva zmysel, lebo auto gain upravuje hlasitosť loadovaného tracku, nie toho, čo už hrá. Skús:Settings>Options>Auto Gain>Disabled
a jestli ti to pořád blbne, tak klikni na "reset factory settings" nebo něco takovýho... a pak vypni ten gain a už by to opravdu blbnout nemělo

Mikko

Příspěvek od Mikko »

Johny : Ten AutoGain to fakt nebude ... Ja som napr poriadne ani nepochopil ze co ma za problem ..neviem si to predstavit.. :lol: ale skusal som nieco ..a Fungovalo mi to tak ako pisal jedine v tomto nastaveni :D ... www.mikkonen.wz.cz/DjForum/VDJ.jpg :lol:

Bushido

Příspěvek od Bushido »

[quote="Mikko"]Johny : Ten AutoGain to fakt nebude ... Ja som napr poriadne ani nepochopil ze co ma za problem ..neviem si to predstavit.. :lol: ale skusal som nieco ..a Fungovalo mi to tak ako pisal jedine v tomto nastaveni :D ... http://www.mikkonen.wz.cz/DjForum/VDJ.jpg :lol:[/quote]
Aby ste si to vedeli lepšie predstaviť... na tom obrázku ču tu dal Mikko vidíte tie 2 pulty a keď si všimnete na pravom pulte svieti v pravo hore tá dvojka. No a mne keď zrovna hrá na tom pulte pesnička (kde to svieti), tak je zvuk v poriadku, ale keď chytím pesničku a hodím ju na druhý pult, tak tam kde hrá pesnička svetlo zhasne a zasvieti na tom kde som hodil pesničku. Jenoducho výška zvuku sa prispôsobí novej pesničke, ktorú som hodil na pult a ovplivní mi to tú pesničku, ktorá práve hrá...

Bushido

Příspěvek od Bushido »

Ok už som to vyriešil, dal som v nastaveniach "reset factory settings" a potom v autogain- "remember" a už to nerobí... ale dakujem za rady...

jeronimo

Příspěvek od jeronimo »

Ahojte. Po rokoch sa znova vraciam k Dj-jingu a velmi ma zaujal VDJpro. Uz som ho akotak otukal v home verzii, preto uvazujem nad kupou full licencie. Avsak mam na vas skusenejsich 2 otazky, ak mozem :)

1: nenasiel som v specifikaciach, ani na nete, ci VDJpro7, podporuje VST pluginy. Ak nie, aky softwarovy EQ pouzivate a odporucate?

2: mate niekto skusenosti z ovladanim a hranim s VDJ na multidotykovom monitore? Mam na mysli externy monitor. Je to urcite pohodlnejsie, nez klikat mysou, len ci to nezvykne lagovat apod :roll:

Dakujem za vase rady a pripomienky :wink2:

Ludek

Příspěvek od Ludek »

1) Ano, VDJ umí VST pluginy.

http://www.virtualdj.com/forums/5121/Vi ... tml?page=1

2) Osobně s tím zkušenost nemám, ale na youtube jsou nějaká videa, tak to snad fungovat bude 8)

http://www.youtube.com/results?search_q ... creen&aq=f

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Je tu další update - Virtual DJ 7.05

fixes video stream errors
added new formats to the video decoder engine
support firewire controllers
18 new controllers added
fixed opposite chan sync in multi-deck
fixed "leftcross off" and "rightcross off" when cross is already assigned to the other side
fixed changing vinyl mode/cd mode while touchwheel_touch is kept pressed
new action "get beatdiff"
new action "effect_select_multi"
new midi definition element: <led note="" min="" max="">
fixed midi definition element <fulljog pitch="">

strapal

Příspěvek od strapal »

Zdarec. Po X letech vlakna bych tady zdovolenim vlozil dotaz. Jak pouzivate GAIN u VDJ7? Mam vsechny MP3 sjete v MP3 Gain a potreboval bych vedet zakladni vec: MP3Gain srovna uroven (zrejme orezanim spicek) a tuto informaci ulozi do tagu - plus nebo minus dB. Mne ted zajima, jak to funguje ve VDJ.
¨
Priklad:

- Mam zaply AUTOMAT GAIN. Prehravam skladbu na deck1. Na deck2 pretahnu novou skladbu a gain ted upravi skladbu na deck2 podle urovne na deck1? To bych zrejme pochopil. Jak to ale funguje, kdyz mam gain na VDJ uplne vyply? Zajima mne to navic z duvodu, ze na tabletu, ktery pouzivam jako krajni zalohu mam v PowerAmp prehravaci moznost - Aplikovat nebo neaplikovat GAIN. Coz jsem teda taky zatim neodhalil.

Ptam se z duvodu, ze mam neustale problemy s normalizaci MP3. A navic, jak uz tady jeden clovicek nekde psal, jsem se ruznym prenastavovanim GAIN ve VDJ dostal do situace, jak popisoval - hraje deck1, pretahnu TU SAMOU skladbu na deck2 a po jejim spusteni hraje o 30% mene nez na deck1, protoze tam gain provedl korekci. Bohuzel uz nevim v jakem nastavenim gainu nebo na jake (normalizovane ci nikoli) mp3 to bylo.

Otazka - kdyz pouziju software MP3Gain na normalizaci, musim pak vubec pouzivat GAIN ve VDJ nebo treba na jmenovanem tabletu a podobne? Nebo opacny priklad - je lepsi pouzit GAIN ve VDJ (a v jakem nastaveni, auto, remember a pod.) a nepouzivat normalizaci softwarem vubec?
Jak to resit panove?

Odpovědět