dj-johny4 píše:nejde mi nastavit, respektive aplikovat midi mapování pomocí vložení souboru .xml respektive jsem v záložce mappers nikde nezjistil jak to tam přidat, ve starších verzích mi to šlo.... poradíte někdo?
dříve:
config -> remote control -> pravym tlačítkem myši General Midi -> config -> load..
a člověk si vybral vlastní .xml soubor s nastaveným midi
ale ted? nevim, je tam akorát záložka mappers a tam jsou již připravená nastavení pro většinu midikontrolerů... ovšem jak nahraju vlastní mi je záhadou, zkoušel jsem hledat tu složku v počítači se složkou virtual dj, ale nenašel jsem...
opět oživuji svůj dotaz... do složky mappers už jsem to kopírovat zkoušel, ale nic se tím nezměnilo. Prostě nikde jsem nezjistil, jak se dá ve v virtual7 vložit vlastní nastavení kontroleru pomocí XML souboru. Protože používám a&h xone3D a ten vlastní mapování ve virtualu nemá. Je ovšem ke stažení na stránkách virtualu
Kód: Vybrat vše
http://www.virtualdj.com/addons/9827/Allen___Heath_Xone_3D_Def___Mapper.html
další věc, která mi blbne je, že když si vyberu složku kde mám uložený svoje mp3 a kliknu pravym tlačítkem "set as favorite" tak se sice přidá mezi oblíbené složky, ale při dalším spuštění už tam není...
(upgrade na 7.01 nic nevyřešil)