jakou aparaturu

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od ToLa » 18 črc 2009 13:12

S tim co víš o zvučení je navrhování vlastní bedny to poslední co bys měl dělat. To není stavění lega :-D Takže se drž toho co vymyslel, někdo kdo tomu rozumí a dřevo na to požij nějaký k tomu určený, stloukat to z latěk na plot není taky zrovna ideální ;-)

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal » 18 črc 2009 14:15

ToLa píše:S tim co víš o zvučení je navrhování vlastní bedny to poslední co bys měl dělat. To není stavění lega :-D Takže se drž toho co vymyslel, někdo kdo tomu rozumí a dřevo na to požij nějaký k tomu určený, stloukat to z latěk na plot není taky zrovna ideální ;-)
nn to nejsou latky na plot je to kvalitni drevo a drevostriska ja uz mam jednu postavenou na styl komba :-)jen ji nevyuzivam mel jsem ji v pokoji jen sem vykouril zesik tak ji mam ted ulozenou v kulne asi pouziju uz nejakou konstrukci co kdo stavel z repromanie :-)jen nemate nekdo nejake linky kde sehnat selenium DT210Ti a Selenium 15W5 plus teda hornu k tomu vejskaci :D????????????nasel jsem jen dva odkazy ale ty stranky se me nezdaj

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od LuKyss » 18 črc 2009 14:56

D210Ti se dlouhou dobu nevyrábí, místo toho se vyrábí nástupce D220Ti. Než začneš zběsile nakupovat reproduktory a horny, je nutné se kouknout zda už je na to odladěná výhybka. Třeba zde: http://www.profirepra.cz/mereni.php?s=sest151

Výhybky a celou em151 bednu jsem ochoten vyrobit, ostatně už jsem ji měl sám. S eminencí DELTA 15LF by ses i možná divil, že to dokáže i zabasovat....
ReproMania.NET

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal » 18 črc 2009 15:01

[quote="LuKyss"]D210Ti se dlouhou dobu nevyrábí, místo toho se vyrábí nástupce D220Ti. Než začneš zběsile nakupovat reproduktory a horny, je nutné se kouknout zda už je na to odladěná výhybka. Třeba zde: http://www.profirepra.cz/mereni.php?s=sest151

Výhybky a celou em151 bednu jsem ochoten vyrobit, ostatně už jsem ji měl sám. S eminencí DELTA 15LF by ses i možná divil, že to dokáže i zabasovat....[/quote]

oki projizdel jsem repromania a zaujal me http://www.repromania.net/projekty-pa/p ... d210ti.php tenhle projekt jen bych uvazoval tam soubnout bassreflex jen sem nikde nedocetl jak dlouje a sirokej ?a potom me jeste napadlo da se nekde koupit ta vyhybka uz postavena ?

LuKyss
Příspěvky: 179
Registrován: 15 bře 2007 17:28

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od LuKyss » 18 črc 2009 15:10

Ano dá, za 1445Kč jedna. http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=78332

Já dokážu vyrobit ve stejné kvalitě za 2000Kč obě....Bassreflex je tam u bedny je řešen jen jako otvor, bez nátrubku.

Nezapomeň, místo D210 musíš pořídit Selenium D220ti..tu starší už neseženeš.

Moje práce:
[img]http://www.lukyss.wz.cz/ost/vyhybky.jpg[/img]
ReproMania.NET

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od crewy » 18 črc 2009 15:56

zesik máš tady bazarový za 6500 http://hudba.bazos.cz/inzerat/3702963/T ... J-1400.php a megatony http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82162 a víc nereš... když nechceš ty megatony tak si kup aspon ten zesik. a nezapomen na pořádné káble.

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal » 18 črc 2009 16:14

crewy píše:zesik máš tady bazarový za 6500 http://hudba.bazos.cz/inzerat/3702963/T ... J-1400.php a megatony http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82162 a víc nereš... když nechceš ty megatony tak si kup aspon ten zesik. a nezapomen na pořádné káble.
oki no ja bych ti dal jeste vedet stema vyhybkama jako ja se juknu po netu jak se vyhybky delaj sem elektrikar takze by nemel bejt problem :D:Djinak na zesilovac je jeste cas to bych kouknul az pozdejc
no stim pocitam ze budu muset vzit ty 20 vejsky ale tak to nevadi no ja videl jednu konstrukci a ta mela i bassreflex :-)a se mi libila vice prave

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal » 18 črc 2009 16:18

Jamal píše:
crewy píše:zesik máš tady bazarový za 6500 http://hudba.bazos.cz/inzerat/3702963/T ... J-1400.php a megatony http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82162 a víc nereš... když nechceš ty megatony tak si kup aspon ten zesik. a nezapomen na pořádné káble.
oki no ja bych ti dal jeste vedet stema vyhybkama jako ja se juknu po netu jak se vyhybky delaj sem elektrikar takze by nemel bejt problem :D:Djinak na zesilovac je jeste cas to bych kouknul az pozdejc
no stim pocitam ze budu muset vzit ty 20 vejsky ale tak to nevadi no ja videl jednu konstrukci a ta mela i bassreflex :-)a se mi libila vice prave
teda s natrubkem:D:D

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal » 18 črc 2009 16:36

Jamal píše:
Jamal píše:
crewy píše:zesik máš tady bazarový za 6500 http://hudba.bazos.cz/inzerat/3702963/T ... J-1400.php a megatony http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=82162 a víc nereš... když nechceš ty megatony tak si kup aspon ten zesik. a nezapomen na pořádné káble.
oki no ja bych ti dal jeste vedet stema vyhybkama jako ja se juknu po netu jak se vyhybky delaj sem elektrikar takze by nemel bejt problem :D:Djinak na zesilovac je jeste cas to bych kouknul az pozdejc
no stim pocitam ze budu muset vzit ty 20 vejsky ale tak to nevadi no ja videl jednu konstrukci a ta mela i bassreflex :-)a se mi libila vice prave
teda s natrubkem:D:D


UPLne me neco napadlo takle kupit aktivni sestavu a predelat ji na pasivni :D:D:D to je blbost co ?:D:D

VIktor
Příspěvky: 120
Registrován: 25 kvě 2009 20:34

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od VIktor » 18 črc 2009 17:34

Jééžiš tobě něco radit to je jako nic nenapsat...
Ty chceš za pár korun dobrej zvuk... a to jsou přesně ty Megatony. Nic jinýho nevymejšlej nebo kup podle sebe a neptej se...

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal » 18 črc 2009 17:46

VIktor píše:Jééžiš tobě něco radit to je jako nic nenapsat...
Ty chceš za pár korun dobrej zvuk... a to jsou přesně ty Megatony. Nic jinýho nevymejšlej nebo kup podle sebe a neptej se...
jsem se rozhodl ze postavim ty megatony a je to bude to takova stredni volba no :-)

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od crewy » 19 črc 2009 14:11

střední to nebude,to je ta nejlepší... (v této cenové hladině)
jinak pasivky z aktivek? proč proboha? to koupíš dražší aktivky aby si je vykuchal a pak kupoval ještě zesik na ně?trochu uhozené..

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal » 19 črc 2009 15:26

crewy píše:střední to nebude,to je ta nejlepší... (v této cenové hladině)
jinak pasivky z aktivek? proč proboha? to koupíš dražší aktivky aby si je vykuchal a pak kupoval ještě zesik na ně?trochu uhozené..
to byl jen vtip no jeste me napadlo koupit ty jbl bedny plus zesik

honcka
Příspěvky: 1914
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od honcka » 19 črc 2009 23:23

Jamal píše: to byl jen vtip no jeste me napadlo koupit ty jbl bedny plus zesik
nizsi modely jbl neni zadna slava, ten megaton je za stejny prachy osazenej lepsima reprakama
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

Jamal
Příspěvky: 64
Registrován: 01 bře 2009 20:30

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal » 20 črc 2009 11:43

honcka píše:
Jamal píše: to byl jen vtip no jeste me napadlo koupit ty jbl bedny plus zesik
nizsi modely jbl neni zadna slava, ten megaton je za stejny prachy osazenej lepsima reprakama
oki tak se tak projizdel fora a tak jedine co by me pri stavbe s jinejma reprakama delalo problem by byla vyhybka spise jeji nastaveni

Odpovědět