S tim co víš o zvučení je navrhování vlastní bedny to poslední co bys měl dělat. To není stavění lega Takže se drž toho co vymyslel, někdo kdo tomu rozumí a dřevo na to požij nějaký k tomu určený, stloukat to z latěk na plot není taky zrovna ideální
ToLa píše:S tim co víš o zvučení je navrhování vlastní bedny to poslední co bys měl dělat. To není stavění lega Takže se drž toho co vymyslel, někdo kdo tomu rozumí a dřevo na to požij nějaký k tomu určený, stloukat to z latěk na plot není taky zrovna ideální
nn to nejsou latky na plot je to kvalitni drevo a drevostriska ja uz mam jednu postavenou na styl komba jen ji nevyuzivam mel jsem ji v pokoji jen sem vykouril zesik tak ji mam ted ulozenou v kulne asi pouziju uz nejakou konstrukci co kdo stavel z repromanie jen nemate nekdo nejake linky kde sehnat selenium DT210Ti a Selenium 15W5 plus teda hornu k tomu vejskaci ????????????nasel jsem jen dva odkazy ale ty stranky se me nezdaj
D210Ti se dlouhou dobu nevyrábí, místo toho se vyrábí nástupce D220Ti. Než začneš zběsile nakupovat reproduktory a horny, je nutné se kouknout zda už je na to odladěná výhybka. Třeba zde: http://www.profirepra.cz/mereni.php?s=sest151
Výhybky a celou em151 bednu jsem ochoten vyrobit, ostatně už jsem ji měl sám. S eminencí DELTA 15LF by ses i možná divil, že to dokáže i zabasovat....
[quote="LuKyss"]D210Ti se dlouhou dobu nevyrábí, místo toho se vyrábí nástupce D220Ti. Než začneš zběsile nakupovat reproduktory a horny, je nutné se kouknout zda už je na to odladěná výhybka. Třeba zde: http://www.profirepra.cz/mereni.php?s=sest151
Výhybky a celou em151 bednu jsem ochoten vyrobit, ostatně už jsem ji měl sám. S eminencí DELTA 15LF by ses i možná divil, že to dokáže i zabasovat....[/quote]
oki projizdel jsem repromania a zaujal me http://www.repromania.net/projekty-pa/p ... d210ti.php tenhle projekt jen bych uvazoval tam soubnout bassreflex jen sem nikde nedocetl jak dlouje a sirokej ?a potom me jeste napadlo da se nekde koupit ta vyhybka uz postavena ?
oki no ja bych ti dal jeste vedet stema vyhybkama jako ja se juknu po netu jak se vyhybky delaj sem elektrikar takze by nemel bejt problem :Djinak na zesilovac je jeste cas to bych kouknul az pozdejc
no stim pocitam ze budu muset vzit ty 20 vejsky ale tak to nevadi no ja videl jednu konstrukci a ta mela i bassreflex a se mi libila vice prave
oki no ja bych ti dal jeste vedet stema vyhybkama jako ja se juknu po netu jak se vyhybky delaj sem elektrikar takze by nemel bejt problem :Djinak na zesilovac je jeste cas to bych kouknul az pozdejc
no stim pocitam ze budu muset vzit ty 20 vejsky ale tak to nevadi no ja videl jednu konstrukci a ta mela i bassreflex a se mi libila vice prave
teda s natrubkem:D:D
UPLne me neco napadlo takle kupit aktivni sestavu a predelat ji na pasivni :D:D to je blbost co ?:D:D
Jééžiš tobě něco radit to je jako nic nenapsat...
Ty chceš za pár korun dobrej zvuk... a to jsou přesně ty Megatony. Nic jinýho nevymejšlej nebo kup podle sebe a neptej se...
VIktor píše:Jééžiš tobě něco radit to je jako nic nenapsat...
Ty chceš za pár korun dobrej zvuk... a to jsou přesně ty Megatony. Nic jinýho nevymejšlej nebo kup podle sebe a neptej se...
jsem se rozhodl ze postavim ty megatony a je to bude to takova stredni volba no
střední to nebude,to je ta nejlepší... (v této cenové hladině)
jinak pasivky z aktivek? proč proboha? to koupíš dražší aktivky aby si je vykuchal a pak kupoval ještě zesik na ně?trochu uhozené..
crewy píše:střední to nebude,to je ta nejlepší... (v této cenové hladině)
jinak pasivky z aktivek? proč proboha? to koupíš dražší aktivky aby si je vykuchal a pak kupoval ještě zesik na ně?trochu uhozené..
to byl jen vtip no jeste me napadlo koupit ty jbl bedny plus zesik