jakou aparaturu

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Jamal

jakou aparaturu

Příspěvek od Jamal »

Cau zdravim vsechny tak sem se rozhodl ze bych si poridil vlastni aparat jelikoz sem student tak nemam moc penez chtel bych mit neco co ozvuci tak dejme tomu 0-100 lidi asi je to moc ale dejme tomu chtel bych to spise na svatby a nejake mensi akce venku nevim jestli bych si mel poridit aktivni nebo pasivni sestavu z aktivni sem nasel :
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-d ... -300w.html
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-r ... t-700.html
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... -1212.html uu tohohle nevim jestli by stacila jedna bedna aspon pro 0-50 lidi.
http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... ojanu.html mozzna jeste tenhle http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-s ... ojanu.html

a z tech pasivnich sem nasel jen zesik http://www.dj-obchod.eu/katalog/zesilov ... p-500.html a ubec netusim jake bedny ale chtel bych aby me to vyslo na tu 15000-18000 tak dufam ze poradite ale docela se mi libej ty aktivni od znacky skytec jinak hraju z notesu mix numark m2(uvazuju o lepsim ):D:D tak dik za odpoved

LuKyss

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od LuKyss »

Za málo peněz ještě méně muziky, nemám síly k tomu více napsat.
ReproMania.NET

Jamal

Příspěvek od Jamal »

LuKyss píše:Za málo peněz ještě méně muziky, nemám síly k tomu více napsat.
ja vim ale proste bych potreboval nejakou vybrat je to proste jen do zacatku

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Pokud je tvůj požadavek pro 0-50 lidí, tak bych vycházel z té nuly a jel radši na dovolenou :-D

Jamal

Příspěvek od Jamal »

ToLa píše:Pokud je tvůj požadavek pro 0-50 lidí, tak bych vycházel z té nuly a jel radši na dovolenou :-D
:biggrin2: :biggrin2: :lol: nebo tak ale ne myslim to proste na mensi akce me jde hlavne o to aby me nekdo poradil protoze mi tu stejne asi nikdo neporadi a bude semej jen smat ja za to nemuzu ze nemam tolko penez abych si koupil nejakou super aparaturu potrebuju jen nejakou do zacatku aby to nervalo usi a aspon neco to hralo proste jen do zacatku

crewy

Příspěvek od crewy »

postav si Megatony EM151 plus zesik Tapco Juice J1400 a bude to aspoň trochu hrát. a pak se to dá aj prodat. to tě vyjde cca 20 000,- nové (nebo mín když bazarové. pak si postavíš suby jak budeš mět peníze.(ty suby využiješ pro víc lidí a venku.

Jamal

Příspěvek od Jamal »

crewy píše:postav si Megatony EM151 plus zesik Tapco Juice J1400 a bude to aspoň trochu hrát. a pak se to dá aj prodat. to tě vyjde cca 20 000,- nové (nebo mín když bazarové. pak si postavíš suby jak budeš mět peníze.(ty suby využiješ pro víc lidí a venku.
taky me napadlo si postavit aparucko jenze stim by me nekdo musel pomoct proste nekdo kdo tomu rozumi a bude to kutit semnou lebo na zahrade dreva je dost a ostatni bych si uz kupil

crewy

Příspěvek od crewy »

když se podíváš na ten Kit od megatonu tak dostaneš všechno,stačí to smontovat dohromady a je to. neco jak Ikea nábytek akorát že to je s reprákama. a jestli máš dřevo doma tak stačí stáhnout plánky na ty repra megaton a řezat,pak jen koupíš elektronické díly,které jsou rozepsány v té sadě a vyjde to ještě levněji.

crewy

Příspěvek od crewy »

Jamal

Příspěvek od Jamal »

crewy píše:když se podíváš na ten Kit od megatonu tak dostaneš všechno,stačí to smontovat dohromady a je to. neco jak Ikea nábytek akorát že to je s reprákama. a jestli máš dřevo doma tak stačí stáhnout plánky na ty repra megaton a řezat,pak jen koupíš elektronické díly,které jsou rozepsány v té sadě a vyjde to ještě levněji.
na ty jsem koukal na repromania,kdyz ja bych spise stejne koupil spise nejakej ten setik tech 2.1 prece nemuzou bejt vsechny 2.1 sra... jak tady vetsina uvadi???????? kdyz jsem projizdel forum

crewy

Příspěvek od crewy »

si to spočítej... já bych šel do tech megatonu. ty repra 2.1 (firmy omnitronic,skytec atd..)jsou pak neprodejný, pokud ještě teda pojedou...

Jamal

Příspěvek od Jamal »

crewy píše:si to spočítej... já bych šel do tech megatonu. ty repra 2.1 (firmy omnitronic,skytec atd..)jsou pak neprodejný, pokud ještě teda pojedou...
tak to si rovnou muzu udelat mega bednu jako stenu sice to budu vozit na nakladaku ale tak co :lol: ja to myslel ze se mi ty 2.1 zdaj jako mobilni vec tak kazde veci maji plus a minus a urco by se dali prodat sice pod cenou ale prodaj se a mezitim by se mi ty penize vratili zpet na lepsi aparaturu ja myslim ze pro me bude vsechno lepsi nez co mam ted hral jsem dve akce jednu svatbu a pak taku garden party na kazde tak 30-40 a kazdej kdo by videl na cem sem hral tak se asi pocura smichem (hi-fi bedny JVC na stitku vzadu udavano 100W ,reciver JVC na 2 kanal na kazdej kanal 70W udavano na stitku a nejlepsi na konec subwoofer ozaki B5 rekneme tak 100W reprak podle velikosti a vestavenej zesik se 70W ) :lol: :lol: :lol: sam nechapu jak na tom muzu hrat ale uhral jsem obe akce a to jsem to ani nehonil oboje melo rezervu :D

Jamal

Příspěvek od Jamal »

Jamal píše:
crewy píše:si to spočítej... já bych šel do tech megatonu. ty repra 2.1 (firmy omnitronic,skytec atd..)jsou pak neprodejný, pokud ještě teda pojedou...
tak to si rovnou muzu udelat mega bednu jako stenu sice to budu vozit na nakladaku ale tak co :lol: ja to myslel ze se mi ty 2.1 zdaj jako mobilni vec tak kazde veci maji plus a minus a urco by se dali prodat sice pod cenou ale prodaj se a mezitim by se mi ty penize vratili zpet na lepsi aparaturu ja myslim ze pro me bude vsechno lepsi nez co mam ted hral jsem dve akce jednu svatbu a pak taku garden party na kazde tak 30-40 a kazdej kdo by videl na cem sem hral tak se asi pocura smichem (hi-fi bedny JVC na stitku vzadu udavano 100W ,reciver JVC na 2 kanal na kazdej kanal 70W udavano na stitku a nejlepsi na konec subwoofer ozaki B5 rekneme tak 100W reprak podle velikosti a vestavenej zesik se 70W ) :lol: :lol: :lol: sam nechapu jak na tom muzu hrat ale uhral jsem obe akce a to jsem to ani nehonil oboje melo rezervu :D
30-40 lidi :biggrin2: :wink2:

crewy

Příspěvek od crewy »

to mi chceš říct že neuneseš 30kilový megaton(krát dva) ?? plus zesik který má nějak okolo 22kg? navíc jak se dívám na tu první sadu,tak to nebude lepší o nic víc jak ty tvoje stávající repra.. navíc tam ti bude hrát v té sadě 60Wx2 plus sub asi 180W což u megatonu cca 300Wx2.megatony maj jen středobasy 15palcové repra,v té sadě má sub 10palcový reprák...

Jamal

Příspěvek od Jamal »

crewy píše:to mi chceš říct že neuneseš 30kilový megaton(krát dva) ?? plus zesik který má nějak okolo 22kg? navíc jak se dívám na tu první sadu,tak to nebude lepší o nic víc jak ty tvoje stávající repra.. navíc tam ti bude hrát v té sadě 60Wx2 plus sub asi 180W což u megatonu cca 300Wx2.megatony maj jen středobasy 15palcové repra,v té sadě má sub 10palcový reprák...
ale jo unesu kdyz me se nechce stavet :smile2: :Dto je to ale zas tak slabej vykon nemuzou mit ty 2.1 a ty mas nejake zkusenosti stema aktivnima bednama?
googloval jsem treba ty skytec nenasel jsem teda zadne recenze ale udaje sou skoro u vsech prodejcu stejne jen na jedne strance tam to meli trosku prekotlene no :lol:
ale tak rekneme kdybysme to brali podle znacky ktere bysis vybral ty?a podle parametru jen tak na zkusku kukni na to a rekni docela by me to zajimalo

Odpovědět