jakou aparaturu

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
crewy

Re: jakou aparaturu

Příspěvek od crewy »

jo takhle... jak říkám když bych něco bral do začátku tak megatony. ty parametry máš podle zesiku.víc ti preák nemože zahrát. a navíc 6,5palcu(16cm cca) na vrchu to je jak moje monitory na Djing. to není PA sestava ty sady,to je atrapa atrapy na stereo zvuk,navíc skytec je ted nová značka co se nedávno objevila.

Kód: Vybrat vše

Dvoupásmový reprobox:

- Speaker: 1x6.5" Woofer + 1x 1" Dome Tweeter
- Input Connector: Speakon NL4Style Connector (pin 1+ & 1-)
- Nominální Impedance: 4 Ohmy
- frekv. rozsah.: 120-20KHz +/- 3dB
SPL (1W/1M): 95dB (Half Space)
- Max. SPL: 108 dB 10%THD
Crossover Frequency
(Passive): 09-02-200609-02- 20063 KHz; 18dB Octave
- Váha: 4 Kg (Pair/Pack)
- Rozměry (WxHxD): 209x304x215 (mm)

Zesilovač:

- Subwoofer: 1x 280W/4 Ohms 1% THD
- Satelity: 2x 60W/4 Ohms 1% THD
- Line In: XLR female
- Paralel Out: XLR male
- Input-Impedance: 48K Ohms
- Speaker Out: Speakon NL4 Style Connector

Aktivní výhybka:

- Frekvence výhybky: 125Hz 
- 24dB/octave

Subwoofer:

- Repro: 1x10" Subwoofer
- Nominal Impedance: 4 Ohms
- Freq. resp.: 40Hz-130Hz+3dB
- SPL (1W/1M): 98dB (Half Space)
- Max. SPL: 110dB 10% THD
- Váha: 25 Kg
- Rozměry (WxHxD): 330x410x510 (mm)

Jamal

Příspěvek od Jamal »

[quote="crewy"]jo takhle... jak říkám když bych něco bral do začátku tak megatony. ty parametry máš podle zesiku.víc ti preák nemože zahrát. a navíc 6,5palcu(16cm cca) na vrchu to je jak moje monitory na Djing. to není PA sestava ty sady,to je atrapa atrapy na stereo zvuk,navíc skytec je ted nová značka co se nedávno objevila.

Kód: Vybrat vše

Dvoupásmový reprobox:

- Speaker: 1x6.5" Woofer + 1x 1" Dome Tweeter
- Input Connector: Speakon NL4Style Connector (pin 1+ & 1-)
- Nominální Impedance: 4 Ohmy
- frekv. rozsah.: 120-20KHz +/- 3dB
SPL (1W/1M): 95dB (Half Space)
- Max. SPL: 108 dB 10%THD
Crossover Frequency
(Passive): 09-02-200609-02- 20063 KHz; 18dB Octave
- Váha: 4 Kg (Pair/Pack)
- Rozměry (WxHxD): 209x304x215 (mm)

Zesilovač:

- Subwoofer: 1x 280W/4 Ohms 1% THD
- Satelity: 2x 60W/4 Ohms 1% THD
- Line In: XLR female
- Paralel Out: XLR male
- Input-Impedance: 48K Ohms
- Speaker Out: Speakon NL4 Style Connector

Aktivní výhybka:

- Frekvence výhybky: 125Hz 
- 24dB/octave

Subwoofer:

- Repro: 1x10" Subwoofer
- Nominal Impedance: 4 Ohms
- Freq. resp.: 40Hz-130Hz+3dB
- SPL (1W/1M): 98dB (Half Space)
- Max. SPL: 110dB 10% THD
- Váha: 25 Kg
- Rozměry (WxHxD): 330x410x510 (mm)
[/quote]

tohle je ten dap ja nevim nasel jsem nehezke ohlasi na tuto znacku tu na foru ale na me spise zabral ten reloop a nebo ten skytec ale pak me napadla jeste jedna vec a to tahle tyhle pasivky http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-j ... x-115.html a trebas k nim tenhle zesik http://www.dj-obchod.eu/katalog/zesilov ... p-500.html a nebo http://www.dj-obchod.eu/katalog/zesilov ... e-700.html ????????me se treba zda ze dap ta aktivni to spise honi na znacku nez na vykon ale zase treba ten reloop a skytec ty to maj spise pomer vykon cena?

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Tam poměr cena/vykon neni.
Tam se to bere dle rovnice cokoliv jmenuješ=vyhozený peníze (slušně řečeno), ale očividně to nechceš pochopit :-D

Jamal

Příspěvek od Jamal »

ToLa píše:Tam poměr cena/vykon neni.
Tam se to bere dle rovnice cokoliv jmenuješ=vyhozený peníze (slušně řečeno), ale očividně to nechceš pochopit :-D

:lol: no asi nechci ale me se zda ze proste ze tu snad na foru neni nikdo kdo by ty aktivni sety slysel a byl schopnej o nich neco rict krom toho ze sou na hov.. me to proste nejde do hlavy ja tomu rozumim ze za ty penize od toho nemuzu cekat nejakej poradnej narez ja to potrebuju aby to nejakou dobu hralo bylo to levne a stacilo to na nejake mensi akce nez se mi ty penize vratej zpet a mezit nakoupeni lepsi aparatury ale postupne

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Za ty peníze bys práve měl čekat něco co bude fungovat, ale to si můžeš nechat akorát tak zdát...
Proč o tom nikdo nic neví? Protože ten kdo si tyhle sety kupuje je idiot co netuší nic o internetu, takže ho hledáš na špatným místě....

Jamal

Příspěvek od Jamal »

ToLa píše:Za ty peníze bys práve měl čekat něco co bude fungovat, ale to si můžeš nechat akorát tak zdát...
Proč o tom nikdo nic neví? Protože ten kdo si tyhle sety kupuje je idiot co netuší nic o internetu, takže ho hledáš na špatným místě....
a proc zrovna o internetu to spise nekdo kdo netusi nic o bednach atd?ja se jen ptam nic nehledam ale jako prijdme mi trosku ujete nadavat naneco co jsem nezkusil ?a vzdy neplati pravidlo cim drazsi tim lepsi.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Prostě zdravej člověk si tohle nekoupí :wink:
Takže buďto dej na názor někoho kdo tomu rozumí, nebo si kup tyhle srač*** a dej pokoj :mrgreen:

Co chceš jako slyšet? Že skytec jsou mrdy jak hrom a hrajou lépe než konkurence za 60 000,-? Prostě se smiř s tim, že je to čínská šrač*** a hotovo...

Jamal

Příspěvek od Jamal »

ToLa píše:Prostě zdravej člověk si tohle nekoupí :wink:
Takže buďto dej na názor někoho kdo tomu rozumí, nebo si kup tyhle srač*** a dej pokoj :mrgreen:

Co chceš jako slyšet? Že skytec jsou mrdy jak hrom a hrajou lépe než konkurence za 60 000,-? Prostě se smiř s tim, že je to čínská šrač*** a hotovo...
ale ja prece nerikam nic spatneho jen se ptam nic vic nic min ptam se na nazor ja jen porad nectu jinej argument nez ze za ty prachy je to sracka dobre tak je to sracka pode tebe podle me to zas takova hruza nemuze bejt chtelo by to prodejnu kde se to da poslechnut?a to zeje to sracka to se bere podle parametru nebo ceny?

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Tak si to kup, když to dle tebe je tak super :mrgreen:

Parametry me jsou šuma fuk (beztak si je až na rozmery vymysleli)

Prostě repráky skytec, reloop, a co já vim co ještě jsou dobrý tak na vyhození peněz, ale když ti to nevadí, tak si je kup, a mysli si jak je to super (než s eto za chvilku pos***)

PS: Kolik zvukařů používá repráky skytec? Žádnej... To jsou ale blbci... :-D

Jamal

Příspěvek od Jamal »

ToLa píše:Tak si to kup, když to dle tebe je tak super :mrgreen:

Prostě repráky skytec, reloop, a co já vim co ještě jsou dobrý tak na vyhození peněz, ale když ti to nevadí, tak si je kup, a mysli si jak je to super (než s eto za chvilku pos***)
ale ja nerekl ze jsou super :roll: takze kdybych si poridil tohle :http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-j ... x-115.html
a rekneme k tomu trebas tenhle zesik :http://www.dj-obchod.eu/katalog/zesilov ... p-500.html tak to bude lepsi ?

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Jamal píše:
ToLa píše:Tak si to kup, když to dle tebe je tak super :mrgreen:

ale ja nerekl ze jsou super :roll: takze kdybych si poridil tohle :http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-j ... x-115.html
a rekneme k tomu trebas tenhle zesik :http://www.dj-obchod.eu/katalog/zesilov ... p-500.html tak to bude lepsi ?
Repráky dejme tomu (ale megatony budou stejně lepší), a zesilovač je vhodnej jako težítko a možná bude i hrát, ale nevsázel bych na to :-D Takže k tomu QSC GX3

Jamal

Příspěvek od Jamal »

[quote="ToLa"][quote="Jamal"][quote="ToLa"]Tak si to kup, když to dle tebe je tak super :mrgreen:

Prostě repráky skytec, reloop, a co já vim co ještě jsou dobrý tak na vyhození peněz, ale když ti to nevadí, tak si je kup, a mysli si jak je to super (než s eto za chvilku pos***)[/quote]

a rekneme k tomu trebas tenhle zesik :http://www.dj-obchod.eu/katalog/zesilov ... p-500.html tak to bude lepsi ?[/quote]

Repráky dejme tomu (ale megatony budou stejně lepší), a zesilovač je vhodnej jako težítko a možná bude i hrát, ale nevsázel bych na to :-D Takže k tomu QSC GX3[/quote]

coto je za znacku ten zesik ?QSC GS3 a mam jeste dotaz mam doma jeden starsi pc je funkcni napadlo me ho pouzit jako filtr ze by slo z mixu do toho pc (jako filtr )a z toho pc do zesiku ?to by asi neslo co ?nebo nevim jak to druhe pc vyuzit ale mozna by byla sance jeden typek bude asi prodavat http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-j ... x-125.html tohle a asi i ze zesikem tak me napadlo ze bych se ho zeptal za kolko a odkupil to od nej jen nevim co to bylo za zesik ale rikal neco kolem 10 to neni spatna cena za obe bedny a plus zesik ?

VIktor

Příspěvek od VIktor »

Taky sem takhle zezačátku vybíral.....
I když na tyhle 2.1 bedny jsem nekoukal vůbec to jsou vyhozený peníze. Sice máš sub ale mizernej. Je to levný ale na úkor satelitů :D:D:D
Dost lidí mi radilo postavit EM151 + třeba ten Tapco J-1400 není špatná volba. A kdybych teď kupoval tak vyberu přesně to. Zes bych vzal asi spíš QSC RMX 1450 ale to už je asi nad tvůj rozpočet.

Každopádně ty chceš něco mobilnějšího. Ani já jsem tuhle variantu nekoupil ( Z nevědomosti a hlouposti )
Koupil jsem 2× Behringer B215A ( http://kytary.cz/behringer-eurolive-b21 ... 71:0:0:1:0 )
Někomu se nelíběj ty vejšky ale do 15 tisíc za pár nic lepšího nekoupíš. 1,4 vejśkáč 15 středobas.

Nebál bych se to postavit vedle RCF ART315 protože je to vlastně jejich kopie. Se spolehlivostí to bude horší ale za tu cenu...

Jeslti máš víc peněz skusil bych spíš 315DSP nebo vyšší řadu...ty DSP aktivky se behringeru fakt povedly...

Ale jestli nebudeš blbej a necháš si poradit tak nejideálnější možnost je pro tebe ten 151kit .. ale dobře postavenej.
Po bazarech bys něco snad i sehnal. Ale postavit to taky není tak těžký...

VIktor

Příspěvek od VIktor »

Taky další faktor je jak často budeš hrát... a jestli ti to bude něco vynášet.

Jamal

Příspěvek od Jamal »

VIktor píše:Taky další faktor je jak často budeš hrát... a jestli ti to bude něco vynášet.
no asi bych hral pomerne casto ale tak sem nad tim dneska premejslel a rozhodl jsem se zebych si postavil bedny v podstate dreva mam dost a postupne bych do toho kupoval veci :Djak by chodili penize v podste bych mel kostru bedny uplne zadarmiko jedine co by me pak stalo by byl reproduktor, vejska a zesik kouknul jsem na nejake konstrukce na repromania a mozna bych mohl skusit si navrhnut nejakou sam a mozna bych do toho volil typ repkraku a vejsky co je u tech jak vseci doporucujou ?coz by nebylo spatne ne ?

Odpovědět