Nejhorší DJ performace /Nejhorší věc co ste viděli dělat DJe
Nejhorší DJ performace /Nejhorší věc co ste viděli dělat DJe
U mě zatim vítězí DJ Jerry a jeho SMSky při hraní v Paradogsu.. Dokonce mu jedna deska "došla"... To byl fakt výsměch!
Co ste vy viděli zajímavýho na vašich parties??? 
Dj ???
No nevím zdali mu mám říkat Dj, ale má to napsáno před jménem.. Prostě jeden nejmenovaný pouštěč na větší městské diskotéce začel hrát skladby jako je: Jožin z Bážin, Těžkej Pokondr a td... takový styl hrál asi přez hodinu a všichni lidi ho hnedka vypískali, no a během toho jeho hraní, vyprázdnil celou diskotéku....
Malá tečka na závěr: Od té chvíle už tam nezavítal... =)
Jinak jeho hudební zásobu tvořily Taneční ligy =) Měl jich asi jinom 8 + něco vypáleného.
Malá tečka na závěr: Od té chvíle už tam nezavítal... =)
Jinak jeho hudební zásobu tvořily Taneční ligy =) Měl jich asi jinom 8 + něco vypáleného.
Re: Dj ???
DJ Smar píše:..........jeden nejmenovaný pouštěč na větší městské diskotéce začel hrát skladby jako je: Jožin z Bážin, Těžkej Pokondr a td... takový styl hrál asi přez hodinu a všichni lidi ho hnedka vypískali, no a během toho jeho hraní, vyprázdnil celou diskotéku....
Jméno bys měl uvést protože pokud bych se s nim někdy setkal asi bych ho poblil
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Jinak taky prispeju s troskou do mlyna:
Kdysi jsem hral s Dalem a Tokym na jedne vetsi akci.Stojim si takhle ve VIP a kecam s rostenkou najednou se otocim smerem do pohovek a vidim tam Tokyho jak je tam rozvalenej a najednou se k nemu primota vykalena marenka,neco mu posepta,rozepne punta a zacne mu kourit ptaka.Bylo tam plno lidi,vsichni nestihali a Toky?Ten mel kamennou tvar a nejevil vubec zadny znamky vzruseni....RESPECT

Kdysi jsem hral s Dalem a Tokym na jedne vetsi akci.Stojim si takhle ve VIP a kecam s rostenkou najednou se otocim smerem do pohovek a vidim tam Tokyho jak je tam rozvalenej a najednou se k nemu primota vykalena marenka,neco mu posepta,rozepne punta a zacne mu kourit ptaka.Bylo tam plno lidi,vsichni nestihali a Toky?Ten mel kamennou tvar a nejevil vubec zadny znamky vzruseni....RESPECT
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Myslím si,že ŠEPTEJ,KLUB SRÁČů,TRAINSPOTTING a HUMAN TRAFIC jsou povinnost každého klubera ci djje a kazdemu co něco z toho neviděl doporučuji doplnit ohromné mezery ve filmovém vzdelani.dj_camil píše:heh, nevím proč, ale přimnělo mi to dj Paula Bulvu z filmu Klub sráčů, jestli jste ho viděli. Kevin a Perry to jsou djové![]()
![]()
![]()
Jinak myslim ze Kevin a Perry jsou už dávno překonáni Paulem Kayem který si zahrál v geniálním filmu ITS ALL GONE PETE TONG djskou superstar Frankieho Wildea
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
-
norman_cook
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=XPlTmadxMS4prave ze si myslim podle reakci ze z toho meli s tim boyfriendem dost velkou prdel a nic si z toho nedelajiDJ Smar píše:Dost krutý, myslím že to byl pro něj dost osobní trapas a že se z toho ještě teď červená na prdely =))
Nemáte ještě nějaký podobný otkaz ??
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2