Nejhorší DJ performace /Nejhorší věc co ste viděli dělat DJe

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět
apin

Příspěvek od apin »

voče píše:tady proste zase zalezi na cloveku,nejde to pausalizovat.
to jo no když je někdo silnej kuřák a zvlášť na akci má hrát třeba hodinu bez cigára. no plánované drastické zražování cigaret snad pročistí vzduch ;)
lightnite.cz

apin

Příspěvek od apin »

*zdražování cigaret :oops: už jdu radši chrápat :?
lightnite.cz

CoSTo

DJ vyháňač

Příspěvek od CoSTo »

:roll: aj jaaa chce prispieť: budem konretny diskoteka BIJANKA v Žiari nad Hronom - vydrzal som tam sediet asi hodinu, DJ nemal o mixovani ani páru_do konciacej skladby jednoducho pustil ďaľšiu a to bolo buchotu a treskotu ..... a poslednou kvapkou bol Dočolomanskeho "Kotlík medený", Slovaci poznaju.....a to uz nehovorim o palenych CDčkach .....takto to vyzera, takto to fungujeeeee :o :o :o

crewy

Příspěvek od crewy »

CoSTo: tak ty pálené CD nemusejí být problém když si nechce zničit originály,ale v tomto případě ty originály asi nebudou :P :D,taky jsem už takové mixování zažil ve skalici a musel jsem odejít...

Rancidtekk

Příspěvek od Rancidtekk »

bez komentáře, když nějakej blázen hraje skoro dvě hodiny pět desek do kola... to je na palici šílenost. to jsem zažil včera a jsem z toho vyplesklej ještě teďka. bylo to asi na mně moc.

CoSTo

:o)

Příspěvek od CoSTo »

crewy píše:CoSTo: tak ty pálené CD nemusejí být problém když si nechce zničit originály,ale v tomto případě ty originály asi nebudou :P :D,taky jsem už takové mixování zažil ve skalici a musel jsem odejít...
KDEZEEEE ......KED PISEM O PALENINACH, TAK URCITE BEZ PODPORY ORIGINALU .... TO JE TU BEZNE .....AKO NA SNEHU SKUTRE SNEŽNE :o)

thebeatseek®

Příspěvek od thebeatseek® »

To ja zase zazil jednoho borce, bylo to normalne v klubu, ten den tam hral nejakej sound system a meli tam asi nejakyho kamarada, kterej zacinal, ac se teda choval jako namyslenej "profik," mel na hlave klobouk a pritom jeste kouril, ale hned jak zacal, bylo to neco nepredstavitelnyho, s kamosema sme tam malem nevydrzeli, zniceho nic v pulce pisnicky vpustil do masteru druhej track naprosto rozhozenej (a ne pomalu, rovnou na plny pecky to tam pustil), me to prislo jako by si omylem poustel ven to co poslouchal ve sluchatkach, pak to zase vypnul, dohravala pisnicka (DnB) a von tam bez problemu pustil nejaky to tekkno nebo jak to je, ale proste naprosto rozhozeny, to se pres sebe mlatilo, to fakt byl zazitek..... a pak tam zase obcas pustil nejakej track primo do toho a zase prechazel ze stylu na styl jeho "stylem", radsi sme odesli, a pri odchodu ho uz taky stridal DJ, hral asi tak 25min! Fakt uz nic takovy nechci, od ty doby se nemuzu ani odhodlat zahrat si v tom klubu(mam moznost si tam zahrat jako premieru), co kdyz se tam ztrapnim jako on? To je zazitek, kterej cloveka poznamena na celej zivot :)
*|*Breakbeat*|*Breaks*|*Big Beat*|*Drum & Bass*|*

sanny54

Příspěvek od sanny54 »

Hehehe: Proč by se nekouřili jointy za mixem???

Kód: Vybrat vše

http://www.rave.cz/fotky/10481/greenshitovy-fotky-z-techno-masters-se-showtek/?fotka=124
JAMIE BISSMIRE (50Hz, London, UK)

Buchy

Příspěvek od Buchy »

sanny54 píše:...
Ty vole na co si to staví ten kelímek s pivem? (nebo s čím to má) .. .ten týpek v pozadí ? Na gramec ?! ....jen tak v klidku ?

EVO

Příspěvek od EVO »

Buchy píše:
sanny54 píše:...
Ty vole na co si to staví ten kelímek s pivem? (nebo s čím to má) .. .ten týpek v pozadí ? Na gramec ?! ....jen tak v klidku ?
Ten týpek v pozadí je BEN LONG :P :lol: A spíš než toho kelímku doporučuji si všimnout jeho sluchátek, luxusní djský pecky :!:

Azu

Příspěvek od Azu »

Bohužel gramce slouží poměrně často jako odkládací místo pro nejrůznější drinky a plechovky a dělají to s oblibou právě ti známější djové, kteří z nich zrovna nehrajou a hrají z CD a tak jim asi přijde gramec vhodným odkládacím místem :-( Kdyby si každej na akce vozil jen svou techniku, kded by se k tomu chovali jinak, ale takhle je to opravdu často žalostný pohled jak s tím zacházejí ty "hvězdy" když to není jejich. Co se kouření jointů týče, tak toto bývá u našich známějších djů též poměrně častý jev, kdy po příjezdu do klubu hned vybalí trávu, zahulí a pak jdou teprve hrát. Neumim si to představit jak to pak asi probíhá v menších klubech kde hrají místní týpci.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Luis

Příspěvek od Luis »

ehm no ja se take pripojuju k tomu ze by se na gramo a jinou techniku nemelo nic pokladat a pridavam zivy dukaz ted ze silvestra :D :D :D

http://imajr.com/100-1883-597484

EVO

Příspěvek od EVO »

S tím hůlem se nedivim, osobně se mi taky po tom lépe hraje, narozdíl od jinejch "látek" :)

Buchy

Příspěvek od Buchy »

omg :D
Tak jako podle mého názoru... jídlo, pití a cigarety na stůl poblíž techniky (nebo dokonce na ni :!: ) vůbec nepatří ...Ale na to každej časem přijde až se drcne nechtíc do něčeho a pívečko se bude pěkně vylejvat do mixáku atd ... 8)

RoB

Příspěvek od RoB »

Kdysi sem zazil jak zvukar na nejakym festaku rozlil pivo do mixaku takovy rachot z beden ste este nesliseli :-D zrovna hrali NONAME ti s ehend zbalili a odjeli zvukar se to tam snazil zachranit fenem sem se krute smal jak sem videl jak fouka na ten mixak :-D

Odpovědět