Nejhorší DJ performace /Nejhorší věc co ste viděli dělat DJe

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
Odpovědět
pilecarpet

Příspěvek od pilecarpet »

Napíšu jen takovej zážitek z poslední doby, byl jsme se podívat v Mecce,
první hrál nějakej vysokej kluk ,neznal jsem ho ani podle jména, hrál dost slušne! lidi se rozjeli, juchali, a on tam stál za mixem jak socha a vrchol
všeho byl,že zvednul jedno voko a podíval se do davu. co vy na to?

Luis

Příspěvek od Luis »

pilecarpet píše:Napíšu jen takovej zážitek z poslední doby, byl jsme se podívat v Mecce,
první hrál nějakej vysokej kluk ,neznal jsem ho ani podle jména, hrál dost slušne! lidi se rozjeli, juchali, a on tam stál za mixem jak socha a vrchol
a druhy měl skleněny?
ja mám rád když dj za pultem skáče,dělá kliky a honí si péro.Pokud stojí jako sloup většinou ta hudba stojí za hovno.
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

DJ Máša

Příspěvek od DJ Máša »

Luis píše:
pilecarpet píše:Napíšu jen takovej zážitek z poslední doby, byl jsme se podívat v Mecce,
a druhy měl skleněny?
ja mám rád když dj za pultem skáče,dělá kliky a honí si péro.Pokud stojí jako sloup většinou ta hudba stojí za hovno.
:lol: No delat salta a vruty nemusí ale když tam stojí jak kkt tak to je pak divný no.. :roll: Když už tak aspoň zírat na ženský jak se kroutěj :lol:

EVO

Příspěvek od EVO »

S tim kroucenim do rytmu a děláním blbinek, hele já nevim. Osobně taky u hraní poskakuju a tak, páč mě to baví, ale na 2.stranu jestli ste viděli někdy hrát třeba elektrabela, ten stojí jak solnej sloup ale je to k jeho hudbě ultimátní, takový halucinogení prostě, má svuj styl.. :twisted:

apin

Příspěvek od apin »

no jak to tak tady pročítám, tak to se člověk jenom diví, co všechno je možný...
ale podle mě (a stává se to prakticky na každé party a dělá to 90%djs) může být vůbec nejhorší, co dj udělá, když si nad mašinkama zapálí cigáro. takový lidi by se měli nemilosrdně střílet do hlavy !!!
lightnite.cz

Luis

Příspěvek od Luis »

apin píše:no jak to tak tady pročítám, tak to se člověk jenom diví, co všechno je možný...
ale podle mě (a stává se to prakticky na každé party a dělá to 90%djs) může být vůbec nejhorší, co dj udělá, když si nad mašinkama zapálí cigáro. takový lidi by se měli nemilosrdně střílet do hlavy !!!
Ono to zapaleny cigaro neni zase tak hrozny.Aspon poznas jakej je ten dj prase a pokud neni tak ten popel klepe do popeniku nebo nekam jinam nez na mix.

Pokud bys strilel za takovou kokotinu tak je polovina svetovych djs po smrti
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

Rancidtekk

Příspěvek od Rancidtekk »

a co jointy za gramofonama? jinak to jsem ještě neviděl, aby dj klepal do mixáku popel z cigára.... to už je extrém. :twisted:

Luis

Příspěvek od Luis »

myslim ze jointy snad nikdo nehuli jako klasicky cigara.je to prece jen teamova zalezitost a vzdy se koluje.

jinak ja videl uz mnoho djs co kourili cigara jak kokoti nad mixem a mysleli si ze jsou INN

Rancidtekk

Příspěvek od Rancidtekk »

luis: no já osobně s tím mám problémy a i když jsem silnej kuřák tak si hodně často to cigárko u hraní odpustím. teda pokud nejsem doma v pohodě. ale zajimalo by mě co je in na tom kouřit nad gramofony. :) :)

apin

Příspěvek od apin »

no tak v pátek jsem taky málem vytek, když si borec něco ladil na kompu a v ruce držel cigáro a tou rukou si začal ladit korekce na mixáku. a když jsem viděl jak si hezky odklepnul do šavle, okamžitě jsem mu to cigáro sebral, zašlápnul a dal pěstí(tak výchovně jenom)
nebo minulej tejden jsem měl na židli u stolu otevřenej kufr s deskama. už od začátku jsem věděl, že to není dobrej nápad, ale nebylo místo, tak jsem je měl prostě u toho stolu. můžu bejt rád, že mi do toho nějakej chytrák nevylil pivo a že jsem potom doma jednom vysával z desek popel...
lightnite.cz

apin

Příspěvek od apin »

Rancidtekk píše:luis: no já osobně s tím mám problémy a i když jsem silnej kuřák tak si hodně často to cigárko u hraní odpustím. teda pokud nejsem doma v pohodě. ale zajimalo by mě co je in na tom kouřit nad gramofony. :) :)
to není in, to je demence !
lightnite.cz

Kubass

Příspěvek od Kubass »

Já bych řek, že krom toho, že je to prasárna...Když vidim Dje, jak si zapálí a pak s tim cigárem v hubě hrabe na gramce, padá mu popel na desky a pak to ještě sype do mixáku, tak je mi z toho na blití a bejt to moje vybavení, tak bych ho tam od toho hned vykopal... No a taky mi to příjde taky jako takový debilní gesto.....takový, desku tam mám, hraje...se*u na vás, du si zakouřit....nevim, když se hraje, tak se hraje...cigáro patři k pivu a ke kávičce, ale určitě ne za gramce....řekl bych....

EVO

Příspěvek od EVO »

ad cígo: hele, myslim že ste nějaký přísný! I fakt drahý světový djs si to cíčko neodpustěj, v podstatě zatim jsem se nikdy nesetkal s tim, že by to až takhle někdo hrotil, jako máte samozřejmě pravdu, že k technice je to hnuj, ale brát to jako nějaký fuckoff_gesto nebo tak něco je podle mě přehnaný

Kubass

Příspěvek od Kubass »

Každopádně.. já jsem spíš chtěl aby to vyznělo tak, že takhle to působí na mě... to je ale subjektivní názor(to s tim fuck off gestem:)) ...... ale s tim popelem...to by prostě asi nemělo b8...

voče

Příspěvek od voče »

tady proste zase zalezi na cloveku,nejde to pausalizovat.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

Odpovědět