tak až to tam bude tak dej vědět.. jistojistě si to stáhnu a vytisknu :wink2:djfelixus píše:Stopro si nějaký takový pravidla dám na web a na dj stage kde budu hrát. Aspoň to nebudu muset každýmu troubovi vysvětlovat, jenom mu řeknu číslo pravidla.
Jakou mají lidi představu o práci DJe?
Re: Jakou mají lidi představu o práci DJe?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
stačí na začátku pustit "PSH - Klubový pravidla" a je to

2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..
-
dobre je kdyz delate akci kde se bude hrat jen urcenej typ hudby a nekdo prijde a ze chce tady tu pisnicku atd (nejlepe kabaty :biggrin2: ) a kdyz mu reknete ze se proste hraje tohle tak divne kouka a pta se proc atd. to vzdy nemuzu
:D

pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
Ono tohle se stává úpo většinou na místech kde se jedna akce v měsíci profiluje a zbytek měsíce tam hrajou jukeboxové, potom se není čemu divit, že ty lidi chtějí takovýto věci...
Vidim to na jedné diskotéce kam jezdim... před rokem to byla krása, ale po tom co tam začali hrát DJs co pouštějí páté přes deváté (jednoho jsem zažil, a to jsem byl opravdu v šoku.. Traffic, zvonky štěstí, italobrothers, rihanna, verona - takhle to šlo za sebou celý večer) se tam nedá normálně hrát, behem večera choděj samý pometla co hctějí AC DC, Bowieho, Slipknot atd... a strašně se divěj, že to nemam... Pro normální přání přijde tak 10% lidí z těch co otravujou...
Vidim to na jedné diskotéce kam jezdim... před rokem to byla krása, ale po tom co tam začali hrát DJs co pouštějí páté přes deváté (jednoho jsem zažil, a to jsem byl opravdu v šoku.. Traffic, zvonky štěstí, italobrothers, rihanna, verona - takhle to šlo za sebou celý večer) se tam nedá normálně hrát, behem večera choděj samý pometla co hctějí AC DC, Bowieho, Slipknot atd... a strašně se divěj, že to nemam... Pro normální přání přijde tak 10% lidí z těch co otravujou...
Najcastejsie sa to podla mna stava na disko, kde chodia ludia co pocuvaju radio sracky typu rihana..atd... Ja som jedneho casu chodil na techno party a neotravoval som Dj-a, pretoze to co poznam tak ani moc na party pocut nechcem, pretoze chcem pocut nieco co nepoznam. Ale ty co pocuvaju komercnu hudbu, ktora je vsade rovnaka a stale hraje dookola, tak sa ani necudujem, ze to chcu pocut aj na discoteke a prave otravuju toho co by nemali...mno to je mentalita tych ludi. Cest vynimkam.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
A ještě nejhorší je, když příjde nějakej borec, jako že je nějakej DJ a že jako hraje, sice z pálených ale jako hraje a chce prostě ted pro něj něco zahrát, přinese vám lísteček a tam napsáno ( přepisuju přesně ) "ENRIKE INGLASIAS - KEN YOU HEER ME, KEJT PERRY - HOT AND COLD, DANIEL LANDA - VLTAVA" .. no tak z toho jsem jako padal, nepsal to mě ale kolegovi .. když jsem tam stál, tak jsem se začal tak smát, že jsem se musel otočit aby to nikdo neviděl .. jelikož toto bylo opravdu víc než směšné ...
A k těm rádiovkám, .. no když jsem hral trošku rychlejší taneční muziku taky trošku novější .. tak za mnou přišli dvě takové ... co ja vím, .. 18ctileté slečny, že ať konečně začnu hrát to co slyší v rádiích, že jsou to pecky bomba supr a že prostě toto chtějí jinak něco uvidím ... tak jsem se těšil že mi zvednou tričko .. a nic

A k těm rádiovkám, .. no když jsem hral trošku rychlejší taneční muziku taky trošku novější .. tak za mnou přišli dvě takové ... co ja vím, .. 18ctileté slečny, že ať konečně začnu hrát to co slyší v rádiích, že jsou to pecky bomba supr a že prostě toto chtějí jinak něco uvidím ... tak jsem se těšil že mi zvednou tričko .. a nic

-
tak jsem se těšil že mi zvednou tričko .. a nic

:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

:biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Jojo , veselo veselo ..
:biggrin2:
Někteří lidi vůbec ale vůbec nemají potuchy co vlastně DJ dělá, ani někteří "pouštěči" ti to právě ... jak to říct slušně, kazí a pak si myslí lidé, že DJs jsou jen pouštěči a sem tam něco zmáčknout ať to udělá nějakej efekt ... (bavím se o pouštění cd players) - ti co mají vinyly .. jsou přece 100let za opicema a co tu vůbec s tím chtějí dělat, jak jsem si přečetl v jednom tématu

Někteří lidi vůbec ale vůbec nemají potuchy co vlastně DJ dělá, ani někteří "pouštěči" ti to právě ... jak to říct slušně, kazí a pak si myslí lidé, že DJs jsou jen pouštěči a sem tam něco zmáčknout ať to udělá nějakej efekt ... (bavím se o pouštění cd players) - ti co mají vinyly .. jsou přece 100let za opicema a co tu vůbec s tím chtějí dělat, jak jsem si přečetl v jednom tématu

ale uplně nejlepší jsou takový co si přinesou komp pustí winamp nebo mixmeister (samozdřejmě "pujčený") naskládají do něj něco za sebe a nechají na automixu aby to samo hrálo.. celý večer za tím stojí a hýbají korekcema při přechodu aby to nebylo zas tak moc poznat... a pak se snažte s kompem a dvs nebo midi když si stejně každý myslí že to jsou jen ozdoby a všechno dělá za vás komp
každý sme nějak začínaly to chápu ale když tak pár dotyčných pouští už hodně dlouho tak mě to štve no :sad2:

každý sme nějak začínaly to chápu ale když tak pár dotyčných pouští už hodně dlouho tak mě to štve no :sad2:
ja bych ty poustece normalne vyhladil, vsak winampu se za show platit nemusi, majitele klubu by jen usetrili. a za ten notebook muzou dat treba plakat z playboye, at maj lidi na co koukat 

dnb.29.blog :: http://www.2nine.netuje.cz/index.php?link=blog ::
-
No je to velký problém nohoolifan píše:ale uplně nejlepší jsou takový co si přinesou komp pustí winamp nebo mixmeister (samozdřejmě "pujčený") naskládají do něj něco za sebe a nechají na automixu aby to samo hrálo.. celý večer za tím stojí a hýbají korekcema při přechodu aby to nebylo zas tak moc poznat... a pak se snažte s kompem a dvs nebo midi když si stejně každý myslí že to jsou jen ozdoby a všechno dělá za vás komp![]()

hlavně většina těch pouštěčů si mylně říká DJ a o jejich legálnosti hudební sbírky ani radši nemluvit. Takový lidi berou kšefty a kazej mravy.
Svatá pravda..
sice moje hudební sbírka je dle našich zákonů ne zrovna nejlegálnější ale snažím se kupovat aspoň ty osvědčené taneční ligy kde se ty hity co hrají v rádiích povětšinou po čase najdoul..hold kdyby bylo aspoň to i-legálně k něčemu ale to je jiná kapitola..
Soft mám ale legální jako jeden z pár tady u nás a to mě asi nejvíc utěšuje.
sice moje hudební sbírka je dle našich zákonů ne zrovna nejlegálnější ale snažím se kupovat aspoň ty osvědčené taneční ligy kde se ty hity co hrají v rádiích povětšinou po čase najdoul..hold kdyby bylo aspoň to i-legálně k něčemu ale to je jiná kapitola..
Soft mám ale legální jako jeden z pár tady u nás a to mě asi nejvíc utěšuje.
jn, aspoň že na tich tanečních ligách něco je, pak taky hodně kupuju Tekno!, tam jsou většinou extended mixy tich věcí co sou na TL