btw, co jsem počítal výdaje na zavedení shopu, tak to neni taková hrůza. ani zdaleka ne poloviční hypotéka na slušný baráček (tím myslím žádný luxus) u německých hranic...

Jak píše felixus........dnes jde z 75% o známosti než o nadání......djfelixus píše:Je to sice byznys, ale v týhle branži jde taky o to s kym se DJ zná. Je to víceméně o známostech. Spousta zkušenejch DJs vám řekne, že neni důležitý jak kdo hraje, ale koho znáte. Proto je tak těžký se někam protlačit.
A nevim, proč by měla být pro začátečníka blbost seznámit se s DJem, kterej se pak nota bene může přimluvit u produkčního. On na svého rezidenta určitě dá.
To není arogance, ale ono tě to přestane bavit odepisovat "každýmu jelimanovi" co si che zahrátR4Zzy píše:Taky se člověk často setká s ignorací největšího rázu, kdy člověk napíše mail a odezva z klubu ? Žádná ..
mna osobne nie uz mi par ludi takto prislo tak nech si vyskusaju, koniec koncov takto som aj ja zacinal ked mi teraz uz kamos dal zahrat na jeho strojoch (pioeer cdj-200 + djm 600)Blast píše:Ale řekněte mi po pravdě. Když tady píšete skamrádit se s nějakým DJ.... když byste hráli někde na akci a celej večer vás otravoval ňákej neznámej týpek (třeba já) a cpal vám jak doma trénuje a další věci.... nechali byste ho zahrát a odpovězte po pravdě, neštval bych vás že tam pořád lezu a tak?
Já bych ho teda vyprovodilBlast píše:Ale řekněte mi po pravdě. Když tady píšete skamrádit se s nějakým DJ.... když byste hráli někde na akci a celej večer vás otravoval ňákej neznámej týpek (třeba já) a cpal vám jak doma trénuje a další věci.... nechali byste ho zahrát a odpovězte po pravdě, neštval bych vás že tam pořád lezu a tak?