Crossfader vs. šavle
Re: Crossfader vs. šavle
já měl stejnej problém jak R4Zzy..taky jsem o něj zavadil a všechno šlo do háje..Tak jsem ho ve VDJ uplně vymazal z mapperu a jsem spokojenejší..Takže u mě vedou šavle 

Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo
Já jsem dlouhé roky crossfader nepoužíval, ale pak jsem si na něj nějak zvykl a už hraji prakticky jenom přes něj. Jenom s ním posouvám doleva a doprava jak zrovna potřebuji a na šavle skoro nešahám. Je to mnohem pohodlnější, než to celé dělat přes dvě šavle a i to promíchání je pak plynulejší.
hrajem cez šavle,xfader používam na občasný scratch alebo ako tu už bolo spomenuté,skákanie z jednej strany na druhú.
už keď sme pri tom,hral už niekto cez gain??
ja som raz hral na kamošovom do*ebanom mixe,chrčali mu šavle,tak som nakoniec hral,že som ubral všetky EQ na min,gain na min a vtedy som vytiahol šavlu a potom som len pomaličky pridával gainko. celkom sa mi to zapáčilo,možno by som aj prijal nejaký rotary mix 
už keď sme pri tom,hral už niekto cez gain??

Tak já při liwe setu používám většinou úplně všechno za co se dá zatahat až pokroutit.
Když mi nestačej obě ruce tak třeba i hubou chytnu šavly a nechtějte vědět když ani to nestačí.
korg esx1,em1,yamaha rs7000,dig mix pult a o softweru se radši bavit nebudu a midi kontrollery
rozebraný sletovaný spojený no prostě prasox o kterym bych musel napsat knížku a to nechcete!!
Ve stručnosti moje výroba treků
70%svoje samply-následně smyčky-trocha trávy-mrtě kafe-upload-Blázinec...
Když mi nestačej obě ruce tak třeba i hubou chytnu šavly a nechtějte vědět když ani to nestačí.

korg esx1,em1,yamaha rs7000,dig mix pult a o softweru se radši bavit nebudu a midi kontrollery
rozebraný sletovaný spojený no prostě prasox o kterym bych musel napsat knížku a to nechcete!!
Ve stručnosti moje výroba treků
70%svoje samply-následně smyčky-trocha trávy-mrtě kafe-upload-Blázinec...
Yamaha rs7000,Korg esx-emx,akai apc60 ableton live Atd.
Tak já začal používat uplně všechno
od Crossfaderu po potenciometry
(Myslím ty na stíšování basů,vejšek atd...)Přece jen když se dělá přez CF tak je jedna ruka volná a můžeš si hrát třeba s efektama a nebo zarovnávat beaty při mashup přechodu 

Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo
mam na mixe moznost vypnutia crossu a odkedy som mix kupil tak som cross este ani raz nezapol
pouzivam iba klasicke volume fadery

pouzivam iba klasicke volume fadery
U Techna,tekkana atd cross používám
,když napojuju druhou stranu na1 tak tu první stlumim "low"a "mid" na čtvrtku apři rozjezdu ,když má přijít druhá tak tu první rychle scratchnu a vyhodim cross má to topěknej effekt,jen se stimlehce potrápit .

urcite cfd, hrat hip-hop bez neho je o nicom.