Crossfader vs. šavle
Re: Crossfader vs. šavle
Tak to kazdopadne, ale zase kdyz si koupis nekdy smejd, kterej se ti vysype par mesicu po zaruce, tak asi nebudes uvazovat o teto znacce...Nemyslis? (praxe)
:wink2:
heerer píše:Tak to kazdopadne, ale zase kdyz si koupis nekdy smejd, kterej se ti vysype par mesicu po zaruce, tak asi nebudes uvazovat o teto znacce...Nemyslis? (praxe)
... jasne jasne ... (souhlas) ... tak tedy gemini skrtam

KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Potřebuju poradit prosím...
mam mixak... a ktomu pouze pc kde jsou klasicke 3 dirky na zvuk, stači mi to abych mohl mixovat dva tracky? mam traktor dj studio a nechce se mi rozjet druha šavle:( a to vtom nastaveni kutim tak dlouho už a furt jen jedna hraje!!!
musim si koupit zvukovku na to?
mam mixak... a ktomu pouze pc kde jsou klasicke 3 dirky na zvuk, stači mi to abych mohl mixovat dva tracky? mam traktor dj studio a nechce se mi rozjet druha šavle:( a to vtom nastaveni kutim tak dlouho už a furt jen jedna hraje!!!

to JerŽi
Nekde jsem cetl ze lze udelat ze zvukoveho vstupu(mic) --> vystup.
Tzn aby ti to hralo potrebujes dva vystupy... Na kazdou savly jeden...
Pokud to takto nastavis mas vyhrano a melo by to jit. A nebo si kup zvukovku za par korun ktera to ma a jeste k tomu zvuk z ni bude urcite lepsi :wink2:
Pokud to takto nastavis mas vyhrano a melo by to jit. A nebo si kup zvukovku za par korun ktera to ma a jeste k tomu zvuk z ni bude urcite lepsi :wink2:
... tipuju ze maloktera zvukna ti dovoli ze vstupu s predzesilovacem mikrofonni urovne udelat vystup ...heerer píše:to JerŽi
jednoduse potrebujes dva vystupy a pokud mas vhodnou vicekanalovou zvukovku, napriklad 4.1, 5.1, 7.1 a vhodne ovladace, tak se ti podari to rozjet, zkus na netu sehnat a pouzit asio4all ovladac, pokud to pomuze tak fajn, ale nevim - kdyz se ti to zatim nepodarilo, tak asi to moc nepujde ...
jo a kazdopadne zkus si pohrat s nastavenim zvukovky v ovladacich - mod s vice kanaly a tak ...
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
cros jsem drive puzival. tedka u jen savle. hraju trance progresive techno dnb.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
hraju dnb jungly občas diskotéky a pro kámoše hip hop rnb a cross použivám jen na rychlejši muziku teda ten dnb jungl a obcas house a tak ale tak pul na pul zalezi na muzice
Ze začátku sem "míchal" přes Cross .. Od zkušeností hraní v klubech pouze šavle
.. Nejraději bych ho urval .. Zavazí a občas se stane, že o něj zavadím a je najednou po přechodu a songu .. Takže .. ENJOY IT .. Šavle u mě vedou
(Styl: Progressive House, House, Electro)

-
Ja cross taky nepouzivam a ani me to nejak nelaka
jinak hraju house music,progressive

pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II
jedine šavle....kamosi co hraju somnou ma stale drbu, že prečo nehras cez cross
a styly: progressive, electro, house, trance

2x Pioneer CDJ-100S + Behringer DJX700 + Sony MDR-V700
-
Já crossfader používám... asi bych bez něho přežil, ale určitě bych ho z pultu ven netahal
.
Hodí se, když člově potřebuje nějakej přechod hodně rychle a při scratch. Při scratch to je jasné... bez toho si to neumim představit. Ale i při klasickém míchání se občas hodí rychle přejet třeba na 1 beat druhého tracku a pak se vrátit zpět. Nebo si vycutovat bár beatů...
House/progresiv/techno

Hodí se, když člově potřebuje nějakej přechod hodně rychle a při scratch. Při scratch to je jasné... bez toho si to neumim představit. Ale i při klasickém míchání se občas hodí rychle přejet třeba na 1 beat druhého tracku a pak se vrátit zpět. Nebo si vycutovat bár beatů...
House/progresiv/techno
Cross: Tak to je věc, kterou ja si řadim na michání zlamaných beatu jako je hip hop, dnb, break, atd. Osobně používám jenom cross.
Šavle: Věc pro rovné beaty
nepoužávám, neznám 
Šavle: Věc pro rovné beaty

na crossfader sem naposledy sahnul kdyz sem si poridil prvni mixak a ucil se poprvy vzivote srovnat beaty. -> jenom savle
(hraju house)

Používám skoro jenom šavle, málokdy šáhnu na cros. A když na něj někdy šáhnu, tak se potom pořád divim proč mi nehraje jeden kanál. Hraju DnB a Dubstep.
Já mám rád když Dj dokáže využívat svou techniku na maximum ,takže používám jak cross tak šavle ,ale určitě více šavle ...Cross je výborný pro scratch