Hraju techno!
nene, bohužel co tak vím, je to bohužel vlastnost mixpultů stanton, nevím jestli všechny řady, ale smx-304/401/501 (já mám tu 501) to tak mají.stereoman píše:Zajimave, nemas treba nejakej slabsi kousek? To by melo jit resit prave nastavenim prubehu crossdaderu. I na blbem DJX700 funguje nastaveni crossfaderu bezproblemove
To je jen teorie, ale prakticky je to blbost, protože při mixování každé další skladby ten průběh potřebuji jinak a rozhodně nedokážu odhadnout jak přesně ho budu potřebovat abych to nastavil, takže rozhodně použiju míchání přes šavle, protože si je vytáhnu tak jak zrovna potřebuju a můžu jet klidně minutu s obouma šavlema vytaženýma na max, což není ničím neobvyklé v určitých pasážích a pak postupně druhou uberu, nebo v patřičném místě rovnou okamžitě utnu.stereoman píše:pokud by jste hrali, tak jak pisete. Tedy pomoci savli, tak by to muselo vypadat asi nejak takto: jedna savle nahoru a nasledne druha dolu, coz mi prijde jako zbytecne. Chapal bych to jedine v pripade, pokud chcete udelat dokonale prolnuti a vas mixak zrovna nema moznost nastavit prubeh crossfaderu, jinak mi to prijde celkem ujete.
Jn, tak nějak bych odůvodnil i já, proč používám šavle a ne crossfader..To je jen teorie, ale prakticky je to blbost, protože při mixování každé další skladby ten průběh potřebuji jinak a rozhodně nedokážu odhadnout jak přesně ho budu potřebovat abych to nastavil, takže rozhodně použiju míchání přes šavle, protože si je vytáhnu tak jak zrovna potřebuju a můžu jet klidně minutu s obouma šavlema vytaženýma na max, což není ničím neobvyklé v určitých pasážích a pak postupně druhou uberu, nebo v patřičném místě rovnou okamžitě utnu.