Crossfader vs. šavle
Re: Crossfader vs. šavle
Já pokud se dobře pamatuju sem použil cross snad jen na jedné akcičce jinak to u mě na plné čáre vyhrávaj šavle
Hraju Dance, House a občas nějakej trance 

crossfader se mi hodi jen nekdy, ale jo pouzivam ho
pokud budete chvilku hledat na youtube, tak uvidite, ze s crossfaderem se daji delat jinaci divy nez s linefaderem - ale je to kazdeho vec jak mix pouziva
btw. zkousel jste nekdo nejaky bez kontaktni crossfader ? je to luxus - treba od mackie nebo allen&heath :ugeek2:

KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro
Chtěl bych se zeptat na ten crossfader, mam mic OMNITRONIC 524 pro
připadami ta křivka přechodu strašně strma... až tak pul centimetru před tim než je ten fader v pravo tak až pak jse začne strašně prudce snižovat ta hlasitost.... jako by to fungovalo až na konci....je to dojeb..neda se to pro přechod prakticky použít:( je to nějaka vada? nebo se to da nastavit?
připadami ta křivka přechodu strašně strma... až tak pul centimetru před tim než je ten fader v pravo tak až pak jse začne strašně prudce snižovat ta hlasitost.... jako by to fungovalo až na konci....je to dojeb..neda se to pro přechod prakticky použít:( je to nějaka vada? nebo se to da nastavit?
.. tenhle mix sem mel - radim poridit denon, reloop, a nebo numark ... (nejsou porovnatelny, ale dle penez) ... je to nejlepsi reseni ...JerŽi píše:Chtěl bych se zeptat na ten crossfader, mam mic OMNITRONIC 524 pro

Naposledy upravil(a) lwq dne 14 říj 2008 18:12, celkem upraveno 2 x.
spatne zkusenosti ? A kdy ?heerer píše:GEMINI NEBRAT
Ano
kdy? nejaka doba to je, ale ja uz bych do nej nesel.
heerer píše:Ano
kdy ? vis, napadlo me - kvalita vyrobku vyrobce se muze s casem lisit - pokud to tedy bylo napriklad pred peti lety, tak uz to nemusi platit ... nemyslis ? (teorie)