Crossfader vs. šavle

Jak krotit beaty...
Hitman

Příspěvek od Hitman »

Cross pouzivam uplne nejvic, savle samo taky, ale ne tolik. Hraju od teku do hardcoru. Libi se mi kdyz si davam takovou bitvu beatu a crossem litam z jedny desky na druhou :)
MINUUNTUR IURA, QUOTIES GLISCIT POTESTAS.

EVO

Příspěvek od EVO »

Hitman píše:Cross pouzivam uplne nejvic, savle samo taky, ale ne tolik. Hraju od teku do hardcoru. Libi se mi kdyz si davam takovou bitvu beatu a crossem litam z jedny desky na druhou :)
chápu! :mrgreen:

Luis

Příspěvek od Luis »

cross pouzivam jen kdyz jsem opitej a cumi na me moc lidi...tak delam exibici 8)
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

apin

cf

Příspěvek od apin »

základ je mixák s pořádným crossfaderem a nastavitelným průběhem řezání, nejlépe na technologii P&G. mixy bez nastavitelné křivky jsou pro děti...
lightnite.cz

1Rozy6

Příspěvek od 1Rozy6 »

Presne tak, ale je pravda ze to plati hlavne pro hiphop pokud nekdo jen pousti a navazuje a nepotrebuje delat ruzny psi kusy nebo max efekty tak poradnej cross nevyuzije 8)
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

dj_C!nch

cross

Příspěvek od dj_C!nch »

Pro me je cross snad dulezitejsi, nez jinsi "ceciky"... mimochodem...house is my life
2xTechnics SL 1210 MK5+Pioneer DJM 400

heerer

Příspěvek od heerer »

Hitman: taky dekam podobny veci :D , Jinak i svale jsou potreba, pouzivam oboje.

Marci

Re: Crossfader vs. šavle

Příspěvek od Marci »

Já pokud se dobře pamatuju sem použil cross snad jen na jedné akcičce jinak to u mě na plné čáre vyhrávaj šavle :) Hraju Dance, House a občas nějakej trance :twisted:

lwq

Příspěvek od lwq »

crossfader se mi hodi jen nekdy, ale jo pouzivam ho :-) pokud budete chvilku hledat na youtube, tak uvidite, ze s crossfaderem se daji delat jinaci divy nez s linefaderem - ale je to kazdeho vec jak mix pouziva :-) btw. zkousel jste nekdo nejaky bez kontaktni crossfader ? je to luxus - treba od mackie nebo allen&heath :ugeek2: :twisted: :lol:
KorgNanoKontrol#AKG K181DJ#TraktorDJStudio#Ableton#MacBook Pro

JerŽi

Příspěvek od JerŽi »

Chtěl bych se zeptat na ten crossfader, mam mic OMNITRONIC 524 pro
připadami ta křivka přechodu strašně strma... až tak pul centimetru před tim než je ten fader v pravo tak až pak jse začne strašně prudce snižovat ta hlasitost.... jako by to fungovalo až na konci....je to dojeb..neda se to pro přechod prakticky použít:( je to nějaka vada? nebo se to da nastavit?

lwq

Příspěvek od lwq »

JerŽi píše:Chtěl bych se zeptat na ten crossfader, mam mic OMNITRONIC 524 pro
připadami ta křivka přechodu strašně strma... až tak pul centimetru před tim než je ten fader v pravo tak až pak jse začne strašně prudce snižovat ta hlasitost.... jako by to fungovalo až na konci....je to dojeb..neda se to pro přechod prakticky použít:( je to nějaka vada? nebo se to da nastavit?
.. tenhle mix sem mel - radim poridit denon, reloop, a nebo numark ... (nejsou porovnatelny, ale dle penez) ... je to nejlepsi reseni ... :wink:
Naposledy upravil(a) lwq dne 14 říj 2008 18:12, celkem upraveno 2 x.

lwq

Příspěvek od lwq »

heerer píše:GEMINI NEBRAT :!:
spatne zkusenosti ? A kdy ?

heerer

Příspěvek od heerer »

Ano

kdy? nejaka doba to je, ale ja uz bych do nej nesel.

lwq

Příspěvek od lwq »

heerer píše:Ano

kdy? nejaka doba to je, ale ja uz bych do nej nesel.

kdy ? vis, napadlo me - kvalita vyrobku vyrobce se muze s casem lisit - pokud to tedy bylo napriklad pred peti lety, tak uz to nemusi platit ... nemyslis ? (teorie)

Odpovědět