A este M44G ma vacsi frekvencny rozsah.
Vsetko ma svoj dovod a to ze jedna ma vacsiu vystupnu uroven ako druhu je tiez pre nejaky dovod. Chcem len povedat ze ked to ma vacsie vystupne napatie nemusi to byt automaticky lepsie, ale zalezi to od okolnosti, zariadenia na ktore to pripajas, ucelu na co to chces pouzivat a podobne...xxxRadoxxx píše:M44-7 vs. M44G
Pisu tu aj vystupnu hlasitost a to je to v com sa lisi M44-7 od M44G.
M44-7 ma 9,5mV a M44G ma len 6,2mV takze v tomto je zasadny rozdiel, a takties to zatazenie je rozdielne (M44-7 1-3g).
Takze byt tebou bral by som M44-7 uz len preto ze cena je takmer rovnaka s M44G, tak preco nekupit neco lepsie za rovnaku cenu? a ak mas mix so slabsim gramo predzosilnovacom tak tam uvidis rozdiel.
Hoj, dobrá tedy na sestavě: Mix-PIO DJM700, Gramo-2xT1210mk2 - SERATO-SL3 (styly-dnb,breaks,fidget,scratch) byste doporucily spise m44-7 bo m44-g?Martttin píše:Vsetko ma svoj dovod a to ze jedna ma vacsiu vystupnu uroven ako druhu je tiez pre nejaky dovod. Chcem len povedat ze ked to ma vacsie vystupne napatie nemusi to byt automaticky lepsie, ale zalezi to od okolnosti, zariadenia na ktore to pripajas, ucelu na co to chces pouzivat a podobne...xxxRadoxxx píše:M44-7 vs. M44G
Pisu tu aj vystupnu hlasitost a to je to v com sa lisi M44-7 od M44G.
M44-7 ma 9,5mV a M44G ma len 6,2mV takze v tomto je zasadny rozdiel, a takties to zatazenie je rozdielne (M44-7 1-3g).
Takze byt tebou bral by som M44-7 uz len preto ze cena je takmer rovnaka s M44G, tak preco nekupit neco lepsie za rovnaku cenu? a ak mas mix so slabsim gramo predzosilnovacom tak tam uvidis rozdiel.