EVO píše:Čoveče, už to chápu. Tobě prostě nedochází, že skoro každá značka dělá ve svym sortimentu něco levnějšího (pro "socky") a něco co je kvalitní.shamanix píše:EVO píše: Stále jsi to nepochopil, je mi líto. Prosimtě, víš kolik stojí ten tvůj "vysoce kvalitní převodník"? Fadery, crossfader - víš kolik stojí ty Tvoje "Penny+Giles"??? Já už fakt nevim jak to napsat, ale uvědomuješ si, že tenhle ten Tvuj popsanej UPGRADE tě vyjde na stejný prachy, jako kdyby si koupil rovnou novej pěknej mixák, např toho Allena, nebo třeba i tu DNX-1500 za 23tisíc???
A/D prevodnik Alessis 2700,-
Fadery ALPS 700,-
To je drahy "upgrade"_ ? mimo jine bavim se i o 3lete zaruce, kdy ti tohle vymeni zdarma! Uvedom si, ze tohle neni prehlidky vasich dosazenych socialnich uspechu, popripade toho, kolik vam daji rodice na vybavu. Jestli mi porad nerozumis, podivej se na nazev tohoto fora. Pokud to nepochopis ani pak, je mi lito tebe.
Příklad:
Vestax - ano, jistě, dělá fakt kvalitní a perfektní mixpulty, ale jaký? Ty s cenou okolo 50tis. - CarlCox edition apod. Mixpult značky Vestax za 10, 15tis. je úplně STEJNEJ šit jako ostatní značky v této cenové kategorii. A nenech se vysmát, levnej Vestax je pěkná m*dka!![]()
další příklad:
JBL - ano, samozřejmě že tahle značka dělá super profi bedny, např. LA Vortex je bomba, ale na druhou stranu vyrábí i megatrapný kompakty, naprosto předražený a který i "obyčejnej" megaton strčí 3x do kapsy!!!!!!!
Sakra přece neznamená, že když je něco ocejchováno nějakou značkou, která vyrábí i dobrý a kvalitní věci, že tomu tak je automaticky!!
Promiň, ale ALPS fadery se dávaj i do nejlevnějších mixpultů od Omnitronicu!!! A 700,- za fader znamená jedno jediný - S.H.I.T.
mj. Fader do Ecler NUO 2,3,4,5 stoji prave onech 700,- ...... to teda musi byt pekny shit!!!!!!!