VESTAX VCI 100

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
sanchezdirty
Příspěvky: 24
Registrován: 27 črc 2007 16:38

VESTAX VCI 100

Příspěvek od sanchezdirty » 27 črc 2007 16:39

vše o ...

sanchezdirty
Příspěvky: 24
Registrován: 27 črc 2007 16:38

efekty

Příspěvek od sanchezdirty » 27 črc 2007 16:43

vestax vci + traktor 3.2 - při zapnutí všech efektovích tlačítek dochází k rušení zvuku praskáním ale jenom při otáčení poťáků. neví někdo čím by to mohlo být. já osobně si myslim že by to mohlo být integrovanou zvukovou kartou ale radši si necham poradit než koupim novou. díky

sanchezdirty
Příspěvky: 24
Registrován: 27 črc 2007 16:38

deckadance

Příspěvek od sanchezdirty » 28 črc 2007 11:57

nemá nahodou někdo namapovanýho vestax v deckadance, potřeboval bych zaslat midi rules. a nebo nějakej odkaz.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu » 28 črc 2007 16:30

deckadance umí přímo vci-100 , má ji v instalaci, tak nevím co víc potřebuješ

sanchezdirty
Příspěvky: 24
Registrován: 27 črc 2007 16:38

deckadance

Příspěvek od sanchezdirty » 28 črc 2007 19:19

to vim ale to mi nejde zkousel jsem i jine konzole herkules bcd vestax i jine verze softwaru. porad jde pouze posunovat šavlema a to je cely ani track nejde spustit softwerove myší. předem díky za radu.

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

VCI-100

Příspěvek od Velkyfunky » 28 zář 2007 16:55

Po mesici obcasného pouzivani vestaxu mi začal drhnout levy Joc -znacne citelne, dokonce i na zvukové vlnové úrovni :-). Nicméně jsem neváhal a ihned jsem ho odeslal zpět na reklamacaci. Chtej to prej vycistit ale podle me to nejde, pac to drhne primo v tom telisku, ktery je ze dvou na pevno k sobe udelaných částí -budou muset vymenit cely to zelezo. Kazdopadně jsem se dočetl na oficialním foru vestaxu o podobném problému ostatních uzivatelu a tak jsem zvedavý sám, jak to nakonec dopadne. Rád bych třeba optal jestli někdo jiz nezazil obdobnou potíz s tímto přístrojem Zasilam link na offic. forum k tomuto problému:

http://www.vestaxpro.com/phpBB2/viewtop ... ght=vci100

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 28 zář 2007 17:12

No, jestli se Ti to stalo po měsíci, tak bych to nechtěl opravit, ale VYMÉNIT! Na to máš do 6 měsíců od data prodeje nárok ze zákona, tedy za předpokladu, že se jedná o 1. reklamaci (tudíž že se to ještě neopravovalo..)

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Příspěvek od stereoman » 28 zář 2007 17:27

To slysim prvne, kdyz se do 6 mesicu projevi nejaka zavada, tak mam narok na VYMENU ZBOZI :?:

bussy
Příspěvky: 61
Registrován: 09 bře 2007 12:33

Příspěvek od bussy » 28 zář 2007 17:54

Nooo to by me zajimalo takee :?: :?: :?:

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 28 zář 2007 18:10

Zajisté pánové, naštěstí jsem měl možnost dělat 6 let v elektru a občas jsem se dostal i k reklamacím. Ono samozřejmě každej obchodník se tomu bude chtít vyhnout, ale když budete stát na svym, má smůlu samozřejmě. A nejen to, v případě, že nemá nový výrobek k dispozici, je pochopitelně povinen vám vrátit peníze, za předpokladu že odmítáte opravu.

Je to do 6. měsíců od koupi a pozor má to malinkej háček, jedná se jen o 1. reklamaci, tudíž pokud přídete do šesti měsíců už třeba podruhý že se vám to vys*alo ale poprvý ste si to nechali opravit, máte smolíka...
Dále máte nárok na výměnu zboží (nebo vrácení peněz) i do těch (zákonejch) dvou let záruky, za předpokladu, že jste to už reklamovali a bylo vám to opraveno, a to tímto způsobem: jedná-li se o 3. stejnou závadu nebo 4. jinou závadu. :twisted:
PS: nenechme si s*át zbytečně na hlavu, ono tohle vám samozřejmě žádnej obchodník neřekne, byl by sám proti sobě žejo ale je to jasně napsaný v obchodnim zákoníku takže ať si políběj! :P

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 28 zář 2007 18:15

..a ještě jedna věc, to ale třeba víte: reklamace musí být vyřízená do 30 dnů od zadání, když nestíhaj, je to jejich problém -> výměna za novej kus nebo zpět prachy...
Tohle dodávám z toho důvodu, že se kolikrát stane, že vám řeknou, že se třeba čeká až jim přijde nějaká součástka na výměnu, třeba z ciziny na to čekaj, no ale to je jejich problém že 8)

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Příspěvek od stereoman » 28 zář 2007 23:42

Muzes mi prosimte dat link na ZDROJ odkud jsi toto vycetl? Rad bych si to precetl. O takovemto zakonu-predpisu nebo jak to nazvat jsem totiz nikdy neslysel. 30 dni to je zname, ale 1. reklamace do 6 mesicu = narok na novy vyrobek, o tomto jsem nikdy neslysel :!:

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Příspěvek od stereoman » 29 zář 2007 00:10


Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu » 30 zář 2007 01:19


EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Příspěvek od EVO » 30 zář 2007 14:05

kopíruju z toho odkazu co sem šoupnul Azu:

"Musím opravdu čekat celý měsíc na vyřízení reklamace? Není prostě možné věc hned vyměnit?

Při reklamaci do 6 měsíců od zakoupení můžete využít tzv. vyvratitelnou domněnku, že rozpor s kupní smlouvou existoval již při převzetí věci ( §616 odst.4 OZ). Nejste to tedy vy, ale prodávající, kdo musí dokázat opak. Pokud tak neučiní, můžete požadovat výměnu věci za bezvadnou nebo odstoupení od smlouvy (= vrácení kupní ceny). Při reklamaci po době delší než 6 měsíců již musíte akceptovat zákonnou lhůtu pro vyřízení."

Ano, je možné že je to takhle, nicméně ve výsledku je to stejné! JAK by vám totiž prodejce dokazoval že tam ta závada při prodeji nebyla že? - Prostě ve výsledku tito prostě musej vyměnit :) 8)

Odpovědět