VESTAX VCI 100
-
já mám stejný problem s tím levým jogem ale u mně se to projevilo asi tak po 14nacti dnech a po měsíci druhý sice o něco méně ale taky drhne. chtěl bych se zeptat jestli když půjdu věc reklamovat do těch 6 měsíců a nebudou mít skladem nový výrobek jestli mi vrátí původní cenu kterou jsem za výrobek zaplatil 15000 a nebo aktuální cenu výrobku asi kolem 12000 ????? předem díky
-
levy jog-drhnutí
tak jsem zažádal o výměnu a bohužel mi nevyhověli, čekám na vyřízení reklamace pak povím více.....nicméně že ten jog drhne- je vada z výroby,kus zaneseného plastu tam vetsinou dre o ten kof.... jenže se hádejte...pri prevzeti vse bylo ok....nepochopi ze skryta vada z výroby se muze projevit po delsi dobe...stiham doprace, majte se...
-
Levý Jog
Jog mi vyčistili a poslali zpet....vse trvalo 14 dní,dnes mi došel.. snad to bude v pořádku už...výměna nebyla prý možná....tak zatims
-
jog
ne nebyla, protoze pri predani a dalsich 4tydnu to slo v pohodě ....začalo to drhnout po mesici pouzivani...na to se to nevztahuje...koleso promazali, reklamace a servis trval i s dodanim celkem 14 dni ...a rek bych po chvilce testu, kolesa zabiraj stejně a zda se mi ze mazou lepe nez kdy predtim ), kdyz tak uvazuju, tak to opravdu za výměnu nestálo, spiš mi furt zustava otazkou jak často k tomu dochází, co to presne zpusobuje jestli bych si to byl schopnej problem vyresit -namazat sám, problem je ze zarukou, kdyz se to otevre, mohu ji asi ztratit? dokonce jsem zahledl video kde nabizi asi primo vestax soucastky, k vci-100 a to bez otevrení nepujde...takze tezko rici jak to je se zarukou....moci si to otevrit a vycistit sám v případě drhnutí...
-
Je to hrozně jednoduchý, měl jsi prostě říct, že ti to kolo drhlo už od začátku, pak je na PRODEJCI aby Ti DOKÁZAL(!!!) že tam ta vada již při předání nebyla. Což on samozřejmě těžko může že?
Ale to je jedno. Každopádně si myslím, že zásah do přístroje v době záruky znamená okamžitou ztrátu záruky, podrobnosti kdyžtak v záručním listě nebo přímo u prodejce (tel, mail. apod.)
Ale to je jedno. Každopádně si myslím, že zásah do přístroje v době záruky znamená okamžitou ztrátu záruky, podrobnosti kdyžtak v záručním listě nebo přímo u prodejce (tel, mail. apod.)
Re: VCI-100
a co to vycisteni ??? vyslo to ??
Velkyfunky píše:Po mesici obcasného pouzivani vestaxu mi začal drhnout levy Joc -znacne citelne, dokonce i na zvukové vlnové úrovni . Nicméně jsem neváhal a ihned jsem ho odeslal zpět na reklamacaci. Chtej to prej vycistit ale podle me to nejde, pac to drhne primo v tom telisku, ktery je ze dvou na pevno k sobe udelaných částí -budou muset vymenit cely to zelezo. Kazdopadně jsem se dočetl na oficialním foru vestaxu o podobném probljavascript:emoticon(':lol:')ému ostatních uzivatelu a tak jsem zvedavý sám, jak to nakonec dopadne. Rád bych třeba optal jestli někdo jiz nezazil obdobnou potíz s tímto přístrojem Zasilam link na offic. forum k tomuto problému: javascript:emoticon('')
javascript:emoticon(':twisted:')
http://www.vestaxpro.com/phpBB2/viewtop ... ght=vci100
mily evo, je videt, ze jsi uplne mimo a nic nevis. onech 6 mesicu se vztahuje na skryte zavady!!! tj. napr. ze pokud behem te doby zjistis, ze neco na produktu nefunguje, co normalne nepouzivas tak mas narok behem 6ti mesicu ode dne koupe to vratit!! jinak ale je to klasicka vada a jde to na reklamacku !! tezko budes napr. po mesici vysvetlovat, ze jsi nevedel, ze ti napr. celou dobu nefungoval jog, ci ti drel hlavne navic si musis ujasnit na co se zavady vztahuji !!! napr. na fadery a veci, ktere jsou casto mechanicky uzivane se zaruka nevztahuje takze nedelej vlny a radeji se nejprve dotaz napr. na http://www.svetspotrebitelu.info , ci COI atd.
EVO píše:No, jestli se Ti to stalo po měsíci, tak bych to nechtěl opravit, ale VYMÉNIT! Na to máš do 6 měsíců od data prodeje nárok ze zákona, tedy za předpokladu, že se jedná o 1. reklamaci (tudíž že se to ještě neopravovalo..)
http://www.spotrebitel.info
tojsemja píše:mily evo, je videt, ze jsi uplne mimo a nic nevis. onech 6 mesicu se vztahuje na skryte zavady!!! tj. napr. ze pokud behem te doby zjistis, ze neco na produktu nefunguje, co normalne nepouzivas tak mas narok behem 6ti mesicu ode dne koupe to vratit!! jinak ale je to klasicka vada a jde to na reklamacku !! tezko budes napr. po mesici vysvetlovat, ze jsi nevedel, ze ti napr. celou dobu nefungoval jog, ci ti drel hlavne navic si musis ujasnit na co se zavady vztahuji !!! napr. na fadery a veci, ktere jsou casto mechanicky uzivane se zaruka nevztahuje takze nedelej vlny a radeji se nejprve dotaz napr. na http://www.svetspotrebitelu.info , ci COI atd.
EVO píše:No, jestli se Ti to stalo po měsíci, tak bych to nechtěl opravit, ale VYMÉNIT! Na to máš do 6 měsíců od data prodeje nárok ze zákona, tedy za předpokladu, že se jedná o 1. reklamaci (tudíž že se to ještě neopravovalo..)
nu je alespon videt, ze jsi pekny podvodnik a lhar chudaci prodejci a jeste neco jak budes po nekolika tydnech vysvetlovat, ze ti vec nefunguje uz od obdrzeni zbozi ?? myslim, ze tady jsi v provaru
EVO píše:Je to hrozně jednoduchý, měl jsi prostě říct, že ti to kolo drhlo už od začátku, pak je na PRODEJCI aby Ti DOKÁZAL(!!!) že tam ta vada již při předání nebyla. Což on samozřejmě těžko může že?
Re: jog
klidne to posilej do dj-obchod.cz. maji na to certifikat a promazou ti to za park kacek, plus postovny !! kde jsi to vubec reklamoval ??
Velkyfunky píše:ne nebyla, protoze pri predani a dalsich 4tydnu to slo v pohodě ....začalo to drhnout po mesici pouzivani...na to se to nevztahuje...koleso promazali, reklamace a servis trval i s dodanim celkem 14 dni ...a rek bych po chvilce testu, kolesa zabiraj stejně a zda se mi ze mazou lepe nez kdy predtim ), kdyz tak uvazuju, tak to opravdu za výměnu nestálo, spiš mi furt zustava otazkou jak často k tomu dochází, co to presne zpusobuje jestli bych si to byl schopnej problem vyresit -namazat sám, problem je ze zarukou, kdyz se to otevre, mohu ji asi ztratit? dokonce jsem zahledl video kde nabizi asi primo vestax soucastky, k vci-100 a to bez otevrení nepujde...takze tezko rici jak to je se zarukou....moci si to otevrit a vycistit sám v případě drhnutí...