VESTAX VCI 100

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Velkyfunky

RE Vestax VCI

Příspěvek od Velkyfunky »

takze, jak to je ze sluchnama....Vestax je pouze midi kontrol, takze sluchny zapojish do zvukny, či vystupu ktery predstavuje Kanal A, druhy vstup _Kanal B se smeruje zas do beden ... ..nebudu to do podrobna rozespisovat...jen k tem sluchnam....sluchny lze zesilit na Vestaxu v pravo nahore ten cernej malej čudl v traktor verzi v defaultnim midi nastavení -"Monitor level" :-)....vedle je Monitor select- tim si primichavas obe strany - split - je to takovej crossfader do sluchatek pro předposlech...kanal ktery si chces odposlouchat v monitor select z právě hraným trackem in room si zapojujes tlacitkem "CUE" v prostred VCI-100 ....trochu si to omakej a prijdes na to sam ...samozrejme si pak muzes upravit dle libosti co chces kde chces mit...kazdopadne je dobry se odrazit od nejakýho základu...jinak jak tu rek sanchez....síla hlasitosti závisi na zvukovce (vestaxem vci-100její rozsah hlasitosti pouze ovládáš) ..je urcite vhodna ta která má jeste svoje vlastní zesilení odposlechu, pouziva se to prakticky jako gain na mixu kanálu...nastavís si tím maximalni výšku hlasitosti a zbytek si odladis uz primo na vestaxu vci-100........predzesilení bych resil podle daný situace, nemusí jít zrovna jen spatnou zvuknu..nekdy staci zmastrovat playlist :-)
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

Prsk23

Re: RE Vestax VCI

Příspěvek od Prsk23 »

Jo, díky za podrobné vysvětlení problému se sluchátky, pomohlo

thx to Sanchez a VelkyFun :arrow: respekt :)

Pavel Tulačka

Re:

Příspěvek od Pavel Tulačka »

EVO píše:kopíruju z toho odkazu co sem šoupnul Azu:

"Musím opravdu čekat celý měsíc na vyřízení reklamace? Není prostě možné věc hned vyměnit?

Při reklamaci do 6 měsíců od zakoupení můžete využít tzv. vyvratitelnou domněnku, že rozpor s kupní smlouvou existoval již při převzetí věci ( §616 odst.4 OZ). Nejste to tedy vy, ale prodávající, kdo musí dokázat opak. Pokud tak neučiní, můžete požadovat výměnu věci za bezvadnou nebo odstoupení od smlouvy (= vrácení kupní ceny). Při reklamaci po době delší než 6 měsíců již musíte akceptovat zákonnou lhůtu pro vyřízení."

Ano, je možné že je to takhle, nicméně ve výsledku je to stejné! JAK by vám totiž prodejce dokazoval že tam ta závada při prodeji nebyla že? - Prostě ve výsledku tito prostě musej vyměnit :) 8)

Jak by to prodejce prokázal ? zcela jednoduše. Pokud jste zboží zakoupil a nestěžoval jste si že produkt zlobí, je logické, že žádná závada nebyla !! To by jste musel začít tvrdit, že jste produkt zapnul poprvé až po těch 6ti měsících..... což by ale bylo patrné dle užívání produktu

Pavel Tulačka

Re:

Příspěvek od Pavel Tulačka »

sanchezdirty píše:já mám stejný problem s tím levým jogem ale u mně se to projevilo asi tak po 14nacti dnech a po měsíci druhý sice o něco méně ale taky drhne. chtěl bych se zeptat jestli když půjdu věc reklamovat do těch 6 měsíců a nebudou mít skladem nový výrobek jestli mi vrátí původní cenu kterou jsem za výrobek zaplatil 15000 a nebo aktuální cenu výrobku asi kolem 12000 ????? předem díky

V případě vrácení kaček je Vám prodejce (např. i my) povinen vrátit tu sumu, kterou jste za produkt zaplatil, jedno jestli produkt během doby zdražil, či zlevnil

Odpovědět