VESTAX VCI 100

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
tojsemja

Příspěvek od tojsemja »

jo, nesmis zapomenout, ze KOSS je tezky lowend a muze si toto dovolit :-) le tezko ti uznaji pretrzeny kabel, atd., atd.... zkus si nekdy poradne precist zarucni podminky a hlavne to zkus reklamovat a uvidis :-) jedna vec je, tahat lidi za nos druha, davat jim pravdive informace
Buchy píše:Výměna nebyla možná ? heh ... to mě ted tak napadá .. .soráč za takovej OT ... Je nějaká značka, která dělá mixáky atd a dává na ně stejnou záruku jako Koss na svoje sluchátka ? Doživotní ?(alias Jakákoliv vada = výměna za nové ?)

tojsemja

Příspěvek od tojsemja »

ty ses fakt uplne blbej :-) zkus si nekdy ten obchodni zakonik precist:-)
EVO píše:Zajisté pánové, naštěstí jsem měl možnost dělat 6 let v elektru a občas jsem se dostal i k reklamacím. Ono samozřejmě každej obchodník se tomu bude chtít vyhnout, ale když budete stát na svym, má smůlu samozřejmě. A nejen to, v případě, že nemá nový výrobek k dispozici, je pochopitelně povinen vám vrátit peníze, za předpokladu že odmítáte opravu.

Je to do 6. měsíců od koupi a pozor má to malinkej háček, jedná se jen o 1. reklamaci, tudíž pokud přídete do šesti měsíců už třeba podruhý že se vám to vys*alo ale poprvý ste si to nechali opravit, máte smolíka...
Dále máte nárok na výměnu zboží (nebo vrácení peněz) i do těch (zákonejch) dvou let záruky, za předpokladu, že jste to už reklamovali a bylo vám to opraveno, a to tímto způsobem: jedná-li se o 3. stejnou závadu nebo 4. jinou závadu. :twisted:
PS: nenechme si s*át zbytečně na hlavu, ono tohle vám samozřejmě žádnej obchodník neřekne, byl by sám proti sobě žejo ale je to jasně napsaný v obchodnim zákoníku takže ať si políběj! :P

EVO

Příspěvek od EVO »

tojsemja píše:ty ses fakt uplne blbej :-) zkus si nekdy ten obchodni zakonik precist:-)
1/ Nechápu proč mi hned nadáváš, pravděpodobně jsi to TY kdo něco nečetl, a to konkrétně pravidla diskuze na fórech

2/ kdyby jsi četl pořádně a dál, dozvěděl by ses, že jsem tu tuto informaci později doplnil o pravdivé znění tak nevím nad čím se rozčiluješ :o

Velkyfunky

Re: promazany jog

Příspěvek od Velkyfunky »

Jog je po "reklamaci/zásahu servisu" naprosto v poradku...jinak co se týče té výměny...já myslím, že z větší poloviny jsme všichni lidi a vždycky se nějak mezi sebou domluvíme. Prostě jsem se zeptal jestli ta výměna by byla možná či ne, jaký mám možnosti. Lhát někomu kvuli svému vlastnímu prospěchu nechci a nemám zájem a Evo by k tomu zde neměl asi ostatní navádět. Jinak jsem byl velmi spokojen s tím jak byl pan Tulačka ochotný a nemám žádný výhrady. Nakoupím si příště u něj znova a klidně si obcas necham promazat kolesa za poplatek. Me to nedela problem ...proste ten stroj potrebuje udrzbu....Hlavne ted resim prenášení ...zatím ho prenasim v puvodni krabici ale hledam kufr do ktereho bych ho dal tak abych ho prenasel bez problemu v lezatem poloze - mi prijde nejvic bezpecne ho tak pranset nez na "stojaka" v té krabici.

tojsemja

Příspěvek od tojsemja »

ja bych ti nenadaval, ale vylozene tady lidi navadis aby lhali !! jen tak pro priklad, kdyz jsme u toho jog dialu. jak chces tvrdit, napr. po mesici, ze ti kolo drhne uz od prijeti zbozi ??? to ti to nevadilo ??? to by jsi prohral na cele care. ale to je jedno, nejvic me nastvalo, ze tu lidi navadis, aby lhali, a ted se tu ohanis kodexem, ci pravidly o slusnem chodavi (mam na mysli slovo blbej)
EVO píše:
tojsemja píše:ty ses fakt uplne blbej :-) zkus si nekdy ten obchodni zakonik precist:-)
1/ Nechápu proč mi hned nadáváš, pravděpodobně jsi to TY kdo něco nečetl, a to konkrétně pravidla diskuze na fórech

2/ kdyby jsi četl pořádně a dál, dozvěděl by ses, že jsem tu tuto informaci později doplnil o pravdivé znění tak nevím nad čím se rozčiluješ :o

tux

Příspěvek od tux »

Tady to dnes opravdu zije :lol: .

Azu

Příspěvek od Azu »

Velkyfunky píše:Hlavne ted resim prenášení ...zatím ho prenasim v puvodni krabici ale hledam kufr do ktereho bych ho dal tak abych ho prenasel bez problemu v lezatem poloze - mi prijde nejvic bezpecne ho tak pranset nez na "stojaka" v té krabici.
Podívej se na Alu kufry na notebooky, nebo kufry na nářadí, ty jsou na to ideální,
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

Azu píše:
Velkyfunky píše:Hlavne ted resim prenášení ...zatím ho prenasim v puvodni krabici ale hledam kufr do ktereho bych ho dal tak abych ho prenasel bez problemu v lezatem poloze - mi prijde nejvic bezpecne ho tak pranset nez na "stojaka" v té krabici.
Podívej se na Alu kufry na notebooky, nebo kufry na nářadí, ty jsou na to ideální,
ja mám Total Control od Numarka v tašce přes rameno ve které jsem před tím nosil booka.. velikostně to sedí úplně nejlíp a pokud je to bezpečné pro notebook tak by to mohlo být bezpečné i pro midi kontrolér
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

tojsemja píše:jo, nesmis zapomenout, ze KOSS je tezky lowend a muze si toto dovolit :-) le tezko ti uznaji pretrzeny kabel, atd., atd....
tak s tím přetrženým kabelem u kossu nemáš příteli pravdu..přesně tuhle závadu jsem reklamoval na svých UR/29 když sem si urval kompletně mušli i s kabelem a do měsíce jsem měl doma opravený kousek musím ještě dodat že to bylo v 24měsíční záruční době a ani jsem neplatil poplatek za reklamaci vyřešil to obchod kde jsem je nakoupil.. jinak k tomu že Koss je low end bych si dovolil nesouhlasit - pravda nejsou to uplně ty nej nej sluchátka ale za svoji cenu se vyplatí a rozhodně bych je vždy doporučil začínajícím nebo možná i průměrným Dj´s (ikdyž takový si koupí něco dražšího) - já je mám už přes dva roky a nemůžu si je vynachválit
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

EVO

Příspěvek od EVO »

tojsemja píše:ja bych ti nenadaval, ale vylozene tady lidi navadis aby lhali !! jen tak pro priklad, kdyz jsme u toho jog dialu. jak chces tvrdit, napr. po mesici, ze ti kolo drhne uz od prijeti zbozi ??? to ti to nevadilo ??? to by jsi prohral na cele care. ale to je jedno, nejvic me nastvalo, ze tu lidi navadis, aby lhali, a ted se tu ohanis kodexem, ci pravidly o slusnem chodavi (mam na mysli slovo blbej)
Myslím že je poměrně dost jednoduchý vysvětlit proč si závadu zjistil až po měsíci, ale to je jiná věc. Nehodlám to tu dál rozvíjet, pane slušnej! Jestli tě moje chování nějak pobouřilo, tímto se omlouvám. Je řada na tobě....

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Velkyfunky píše:Jog je po "reklamaci/zásahu servisu" naprosto v poradku...jinak co se týče té výměny...já myslím, že z větší poloviny jsme všichni lidi a vždycky se nějak mezi sebou domluvíme. Prostě jsem se zeptal jestli ta výměna by byla možná či ne, jaký mám možnosti. Lhát někomu kvuli svému vlastnímu prospěchu nechci a nemám zájem a Evo by k tomu zde neměl asi ostatní navádět. Jinak jsem byl velmi spokojen s tím jak byl pan Tulačka ochotný a nemám žádný výhrady. Nakoupím si příště u něj znova a klidně si obcas necham promazat kolesa za poplatek. Me to nedela problem ...proste ten stroj potrebuje udrzbu....Hlavne ted resim prenášení ...zatím ho prenasim v puvodni krabici ale hledam kufr do ktereho bych ho dal tak abych ho prenasel bez problemu v lezatem poloze - mi prijde nejvic bezpecne ho tak pranset nez na "stojaka" v té krabici.
Je to sice trosku mimo tema, ale dovolim si jednu poznamku. Dost lidi si mysli, ze BCD se do mesice rozpadne apd. Na tomto prispevku je videt, ze i konsole VCI, ktera je 3x kvalitneji zpracovana nez BCD, muze mit sve slabe misto. Ja osobne ted velice casto cestuji, ze zacatku jsem vozil BCD v krabici v ruce, ale nedavno jsem celkem spechal a ani se mi uz moc nechtelo tahat BCD v krabici a tak jsem ve spechu hodil me BCD do sportovni tasky mezi obleceni. Kdyz jsem pak na nej zacal vecer hrat, tak jsem zjistil, ze mi JOGy jedou jeste lepe nez predtim :lol: Nevim co by se stalo, kdybych mel VCI :shock: , ono nekdy mene znamena vice...

Velkyfunky

RE_

Příspěvek od Velkyfunky »

Přesto i tak bych Vestaxe s tebou za beringhera nikdy nevyměnil :-) nicméně je to zajimavá "zvukovka" která stojí za pozornost

Prsk23

sluchatka

Příspěvek od Prsk23 »

Cau,

Pořád nevím jak je to se sluchátkama u téhle mašinky, mám tuto zvukovou kartu: http://cz.europe.creative.com/products/ ... 5912&nav=0

sluchátka teda zapojím do vstupu na karte? nebudu tam slyset oba kanaly najednou?? doposud jsem pouzival traktora s mixem a ten mel samozrejmne vlastni vstup pro sluchatka....tak jak to teda je? poradi nekdo?

prusajr

Příspěvek od prusajr »

Moc jsem tenhle thread neprocital ale Traktor mi praska kdyz pouzivam MIDI z DJM800 a jedu na starem nevykonem Notebooku :)
Pio. DJM800, 2x Rp. RP-6000 MK6B, Senn. HD25, Traktor 3.3 + Scratch

sanchezdirty

Příspěvek od sanchezdirty »

tato zvukovka ti bude stačit je 4 kanal ale je jedinej problem z hlasitosti protože u toho z native instruments tak trochu počitali že budou mit všichni zvukovku jejich třeba djaudio8 nebo tak nejak ktera konec monitoru zesiluje sama, Takže u klasicke zvukovky je hlasitost dost nizka, na domaci hrani mozna staci ale pri party je na shit. Nebo si kup zesilovač na sluchatka, obic treba od behringera neco asi 1200,- mozna min. ale radsi tu zvukovku od native instruments neco kolem 9000,-

Odpovědět