Pioneer DDJ-SX
Re: Pioneer DDJ-SX
mockrat děkuji longsleeper
Sice to hezky svetelkuje a hezky vypada..ale za ty penize me to opravdu zklamalo..po mesici zacli problemy se seratem nedorovnava rychlosti na synt a nedrzi rychlost.. na velkym zvuku cili na party problemy s korekcemi a hlavne strasne umelej a digitalni zvuk.coz se seratem na gramce nebylo, mozna tak lehke piskani signalu..je to dobra vec na domaci hrani na mensim zvuku..pokud jde o efektak tak ten je supr.. celkove konzole je dobra da se stim pohrat(tedy kdyz to slspe tak jak ma) jinak bych taky cekal ze za tyhle penize a to jaky jmeno ma znacka pioneer a serato tak budou naky automaticke aktualizace.....zaverem ..nekritizuju pouze rikam svuj nazor...dokud to funguje tak jak ma je to plnohodnotna vec. Ale ten digitalni zvuk me zklamal..
-
U hiphopu a breakbeatu mi to taky často špatně počítá bpm, od toho je dobrý si nastavit mřížku manuálně u každýho tracku.
Nedrží rychlost..jako že zrychluje nebo zpomaluje ? Analyzoval sis tracky ?
Serato někdy spočítá to bpm třeba jen o jeden dílek špatně, takže na jednom tracku uvádí třeba správně 125bpm, na druhým taky 125 ale realita je 124. Když nemám nastavenej grid, tak se řídím podle ucha a ne podle udaje bpm a je to ok. Nebude tohle tvůj problem ?
Máš intel procesor ?
Zkoušel jsi jiný notebook ? Třeba ti tam leze nějakej bordel z něj. Já se zvukem nemám problém, nedávno jsem hrál s DDJ SX poprvé na velkým aparátu, a zvuk úplně v pohodě
Nedrží rychlost..jako že zrychluje nebo zpomaluje ? Analyzoval sis tracky ?
Serato někdy spočítá to bpm třeba jen o jeden dílek špatně, takže na jednom tracku uvádí třeba správně 125bpm, na druhým taky 125 ale realita je 124. Když nemám nastavenej grid, tak se řídím podle ucha a ne podle udaje bpm a je to ok. Nebude tohle tvůj problem ?
Máš intel procesor ?
Zkoušel jsi jiný notebook ? Třeba ti tam leze nějakej bordel z něj. Já se zvukem nemám problém, nedávno jsem hrál s DDJ SX poprvé na velkým aparátu, a zvuk úplně v pohodě
Cavte mate skusenost z ddj sx ze vam praska, trha zvuk ako keby zvukovka nestihala prehravat,... neviem v com je chyba ale mne to parkrat spravilo ked som konzolu vypol a potom naspat zapol tak uz slo vsetko OK . Poradte dakijem
Ahoj. To zalezi na tom cez co to hrajes, Serato, Traktor? Mozno staci iba update. Pokial to hras cez craknuty Traktor tak sa ani necuduj. A hlavne zalezi na akom note resp. PC to mas. Pokial mas slaby procesor tak je to jasne.
PIONEER DDJ-SX with Serato DJ
-
mirec30 píše:Ahoj. To zalezi na tom cez co to hrajes, Serato, Traktor? Mozno staci iba update. Pokial to hras cez craknuty Traktor tak sa ani necuduj. A hlavne zalezi na akom note resp. PC to mas. Pokial mas slaby procesor tak je to jasne.
Mirexc pouzivam serato a notebook mam thosibu I 5 a 4gb ram som rozmyslal ze vyskusam preinstalovat windows 7 mam ho nepreinstalovany odzaciatko ako mam tento notebook a to ho mam skoro 3 rok
-
Zdravim,
funguje Serato a DDJ-SX na Windows 8 bez problemov?
funguje Serato a DDJ-SX na Windows 8 bez problemov?
-
Zdravim kupil sem si pioneer ddj sb 2 a nevim sa rozhodnut ci k nemu kupit serato dj alebo virtual dj 8 ? Nevite mi nekdo poradit potrebujem iba verziu na doma , nie profi.obidve su skoro rovnaka cena len mam stáhnuty virtual dj 8 a po 10 minutach mi vypne ze musim kupit licenciu ,len sa bojim ze ju zaplatim a vypne takisto.Ma s tym nekdo skusenosti? Diky moc
Zdravím. Mám kontroler DDJ SX a zaboha nemůžu přijít na to,jak rozsvítit ledky vedle tempa. Jsou to ty male červené trojuhelnicky. Můžete mi někdo prosim poradit? Při zapnuti se normální rozsvítí. Díky moc