Pioneer DDJ-SX
Re: Pioneer DDJ-SX
Je to prostě krasavec, funguje jak má, zvuk kvalitní, vše v pohodě a na stole to přeci jen budí konečně respekt a nevypadá to jako když hraješ z lega 

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
podla mna pecka. Ma to konecne vymenitelne fadre. Zvuk proste top z pomedzi kontrolerov.
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem
Čítal som na zahraničných fórach že veľa ľudí majú problém s mikrofónom. Ževraj nastáva skreslenie aké máte s tým skúsenosti ?
2x Pioneer cdj 850 + pioneer djm 700 + Sennheiser HD 25-C II, Pioneer ddj sx, Macbook pro 13 "
Nic takového sem na tom nepozoroval a kolega, který s tím hraje každý týden převážně na firemních akcích kde používá mikrofon nonstop, také nic neříkal.
2x Pioneer cdj 850 + pioneer djm 700 + Sennheiser HD 25-C II, Pioneer ddj sx, Macbook pro 13 "
Podle toho co tam lidí píší je to kombinace problémů se sílou signálu z mikrofonů, tak proto nám to nedělalo, protože výstup z mikrofonu neměl takovou sílu a neřveme do toho, nebo to vyřešila aktualizace firmware, které už od té doby vyšly snad tři.
Dnes mi dosla tato konzola je naozaj super
. Len by ma zaujimalo aku latenciu ste si nastavili... Mam notebook Hp probook 2,4 Ghz i3 procesor 4GB Ram windows 7. Chcem ho totiz zosynchronizovat co najlepsie so svojim notebookom.

Potreboval by som poradit.Neviem ako sa dava DDJ SX do tzv.OTHER SOFTTWARE modu.je to napisane na strane 26 manualu ale vobec tomu nerozumiem.Potrebujem vyradit SERATO a prepnut na Virtual DJ..Poradil by mi prosim niekto? Velka vdaka.
At first be sure that your unit is ready in „Mode for OTHER Software" than Serato DJ. (Pioneer Utility Modus)
1.Press hold shift with play/pause buttons than swich the power on
2.Press "Key lock / Tempo reseet" ( button will light up )
3.Press power off your controller
1.Press hold shift with play/pause buttons than swich the power on
2.Press "Key lock / Tempo reseet" ( button will light up )
3.Press power off your controller
Změnil jsem si skin jogu na DDJ-SX, ale při používání sw Serato dj se jogy nehýbou jen při doteku ve směru pohybu a některé kontrolky jako "skin" nesvítí. Zkoušel jsem i reset který jsem našel na Youtube ale neůspěšně. Navíc mě štve ještě jedna věc, a to že když mám vypnutý "Vinyl mode" při hledání cue se můžu utočit než najdu ten svůj cue point. Četl jsem nějaké zahraniční fora, kde přímo i na Pioneer support píšou že po určitém upgradu je tento problem vyřešen, ale mě to prostě dělá toto.
poraďte, děkuji.
SW: Serato dj 1.2 , FW Pioneer: 1.07 (13.5.2013). HW: Macbook Pro i5 2,3 Ghz, 4GB 1333 Mhz, OS X 10.8.3
poraďte, děkuji.
SW: Serato dj 1.2 , FW Pioneer: 1.07 (13.5.2013). HW: Macbook Pro i5 2,3 Ghz, 4GB 1333 Mhz, OS X 10.8.3
DOBRY DEN POTREBUJI RADU ,MAM TENTO KONTROLER ALE I WINDOWS 8 A NECHCE MI TO NAJIT V SERATU DDJ NEVITE CO STIM?DEKUJI
Windows 8 neni oficialne podporovany v Seratu ani v Pioneeru, tj doporucuju downgrade na win 7
Cus vsichni.chci se zeptat jestli se da na ddj sx namapovat virtual dj.popr.jak se to dela.nikdy sem to nedelal..diky
Jo, aktuální VDJ 7.4 PRO má pro DDJ-SX už nativní mapper v sobě, takže nemusíš nic složitého nastavovat, jenom připojíš a hraješ.
nevi nekdo jak namapovat na sx vDj 7.0PRO? libi se mi serato ale startovaci body mam uz ve vdj..diky