Pioneer DDJ-SX
Re: Pioneer DDJ-SX
Zdravim kedze som manual pre pioneer ddj sx v jazyku SK,CZ nenasiel .... Vie mi niekto poradit ci viem vyberat efekty v SERATO DJ na kontrolery alebo to musim len z myskou na notebooku vybrat daný efekt ktorý potrebujem .
Netusim ci SERATO DJ podporuje mapovanie .... a ako funguje ten sampler ??? vdaka za vasu pomoc
Netusim ci SERATO DJ podporuje mapovanie .... a ako funguje ten sampler ??? vdaka za vasu pomoc
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem
-
shift + tlačítko pro spouštění fx
dakujem a tie sample??? fx uz funguje
Elektrovoice ELX115P ,q99 ,Sennheiser HD 25,Pioneer ddj sx,RCF 4PRO 8003-AS,mikrofóny shure ,Sennheiser a stale doplnujem
-
K sampleru jsem se ještě nedostal.... mám ho asi dva týdny
Mrkni na youtube, je tam pár videí o sampleru v ddj -sx
Mrkni na youtube, je tam pár videí o sampleru v ddj -sx
ok skusim nieco vymysliet inac u mna max spokojnost vela dobrych fukcii lahke prenosne a hlavne kvalitne i zvuk som prekvapeny aky z toho lezie na to ze to je kontroler
-
Já ho koupil jako bundle i s Magma Case .

Myslel jsem že to pujde v pohodě přenášet, ale chyba lávky... ten case váží asi deset kilo
a s noťasem a adapterama myslim že bude vážit tak 20. Od víkendu se nemůžu narovnat
Přemýšlím že case prodám a koupím jen ten bag z textilu,

Myslel jsem že to pujde v pohodě přenášet, ale chyba lávky... ten case váží asi deset kilo

ja mam ten bag a som max spokojny vopcham tam i notebook i ostatne prislusenstvo zavesim na plece a idem. )Je aj dobre vystuzeny cize sa nebojim zeby sa to nejako poskodilo 

-
Jen ta cena... pět litrů za kabelu je fakt pálka jako sviň 

jj drahe to je ,ale nakoniec som koli preprave rad proste ked musis tat musis neviem ako by som bez toho to nosil a hlavne chranil
SX je dost luxusní mašinka a já jsem spokojen, jen jednu nevýhodu má a to že nemá efekt na majk, jinak veliká spokojenost
člověk se na tom dost vyřádí 

otazka mozno banalna ,ale predsa neviem odpoved preco ked mam pio ddj-sx pripojene k pc a zapnute serato nejde zvuk z recordboxu a ani z prehliadaca a ked vypnem serato tak bud ide zvuk na prehliadaci alebo recordbox podla toho co mam zapnute ....??? spolu to nejde
Pri kupe a odskusani pioneer ddj sx ma tiez zaujimala odpoved a dosiel som na nasledovne. Pokial mas na PC pripojene cez USB tlaciaren, APC zalozny zdroj alebo Ext. HDD, je jasne, ze pri spusteni serato DJ zvuk na mastri alebo na headphones nepojde. Pri Virtual DJ verzia 7,4 kde sa nachadza aj mapa na DDJ SX, to ide bez problemov. Samozrejme musis mat zvukovku na PC nastavenu ako hlavnu od Pioneer DDJ SX. ta sa zapne automaticky ked zapnes konzolu a tak isto sa aj vypne a zapne sa povodna co mas v pc Je jedno ci mas ext. zuvovku alebo internu. Aby zvuk siel aj cez serato, tak najskor zapnes konzolu pripojenu k pc, ostatne USB HW ako tlaciaren APC alebo Ext HDD a pod. odpojis, zapnes PC nabehne Win v mojom pripade Win 7x64, zapnes serato a potom zvuk ide ako ma. Samozrejme na mojom laptope je tiez win7 x64 a tam problem nieje, tam to ide hned. Preco je to tak, asi ludia zo serato nejak nedomysleli veci ako mali a vela userov ma potom problem. Sranda je, ze predtym skusany numark n4 tento problem s PC nemal a tam to slo hned 
Inak musim povedat, je to vynikajuca konzola s vela moznostami, k tomu full serato s update-ami, FXy a samozrejme vynikajucim zvukom

Inak musim povedat, je to vynikajuca konzola s vela moznostami, k tomu full serato s update-ami, FXy a samozrejme vynikajucim zvukom

ale,ide o to ,ze ked mam napr zapnuty prehliadac a pocuval som hudbu uz mi rekordbox nenacita cez kozolu ale cez speakers conexant smartaudio hd .Teda zvuk uz mi nejde do sluchadiel ale cez notebook repraky.a ked nastavim aby to slo cez pioneer asio driver tak mi napise "bad format" alebo take nieco a naopak to iste podla toho co skor zapnem to mi pusta zvuk do konzoly to druhe uz cez notebook repraky.. a samozrejme ked mam serato zapnute ta zvuk z youtube a rekordbox ide cez repro notebooku.
Zdravim mam dotaz mam notebuk s parametry ktere serato splnuje ale po třech až čtyřech hodin hraní se mi serato zpomali nevíte co stim ? a ješte otazečka jestly jsou citlivost šavli nastavitelné? děkuji
-
Citlivost level faderů se nastavuje v seratu: Setup - záložka mixer (musí být zapnutý kontroler)
Co se týče zpomalování po třech hodinách...nevím přesně, ale zkus optimalizovat počítač, návodů na netu je hodně.
Pak vypnout wifinu, všechny ostatní programy a taky antivir...vypínání disku, spořič...
Máš nejnovější serato, firmware, driver ?
Zkusil bych jiný počítač, třeba je to chyba kontroleru.
Co se týče zpomalování po třech hodinách...nevím přesně, ale zkus optimalizovat počítač, návodů na netu je hodně.
Pak vypnout wifinu, všechny ostatní programy a taky antivir...vypínání disku, spořič...
Máš nejnovější serato, firmware, driver ?
Zkusil bych jiný počítač, třeba je to chyba kontroleru.