American Audio VMS4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Odpovědět
Xakroo
Příspěvky: 183
Registrován: 05 čer 2008 14:03

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Xakroo » 19 zář 2010 18:13

Tak vzhledem k tomu, že to dělalo i když byl notebook bez napájení ze zásuvky, tak bych problém vyděl někde jinde. Dalším problémem byla výstupní hlasitost, v programu, ovladači, na konzoli, na mixu všechno na max a hrálo to potišeji než z bcd 2000 s korekcema v prostředku.

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od DJ D@vid » 19 zář 2010 18:41

Azu píše:Jenže ten zvuk není závada ale vlastnost toho výrobku :lol: a to ještě jen za určitých, které musí nastat kombinací rozvod proudu v budově, prodlužka, nesprávná poloha kolíků zástrčky v zásuvce (platí i pro počítač a repro) a jejich vzájemné uzemnění a když se to sejde, tak tu bude dělat šum, zejména pokud pracuje HDD v počítači.
Zkus si to pak připojit samostatně bez PC jen v režimu mixážní pult a připoj k tomu třeba mobil nebo MP3 přehrávač.

Mně dělal také Pioneer paseku díky špatnému uzemnění na které sem přišel až když sem propojoval USB kabel z počítače k přehrávači a přejel sem kovovou částí USB kabelu po kovové zadní části přehrávači kdy tam proběhli jiskřičky a zkratovalo to počítač :-) Stačilo pak jen vyndat přehrávač ze zásuvky a zastrčit jej tam opačně a bylo po všech problémech.
Az pride konzole z reklamace, pokud teda nepresahnou reklamacni dobu tak to vyzkousim. Jen mi prosim vysvetli ten pojem ''zastrčit jej tam opačně'' :lol: Jako jen pretocim koncovku do zasuvky o 180 stupnu a zapojim jej opacne? :wink:

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od Azu » 19 zář 2010 20:08

DJ D@vid píše:Jako jen pretocim koncovku do zasuvky o 180 stupnu a zapojim jej opacne? :wink:
přesně tak :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od DJ D@vid » 19 zář 2010 20:20

:wink: Ja jsem se jen ujistil, ale diky za radu :)

JAN.KOlive
Příspěvky: 28
Registrován: 30 črc 2010 12:31

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od JAN.KOlive » 22 lis 2010 20:23

Nekdo nejake nove zkusenosti s timto produktem? Planuju ze bych si ho koupil ale po precteni diskuze si nejsem vubec jistej.

JAN.KOlive
Příspěvky: 28
Registrován: 30 črc 2010 12:31

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od JAN.KOlive » 22 lis 2010 20:26

Nevite nekdo jestli se vleze do Torq Xponent gig bagu?

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od DJ D@vid » 22 lis 2010 20:48

JAN.KOlive píše:Nekdo nejake nove zkusenosti s timto produktem? Planuju ze bych si ho koupil ale po precteni diskuze si nejsem vubec jistej.
Znovu bych tu chybu neudelal! Vsechno moc komplikovane...

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od crewy » 22 lis 2010 22:25

co je na tom slozite??

raji
Příspěvky: 8
Registrován: 30 říj 2010 00:49

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od raji » 24 pro 2010 22:12

Caute, mam ho doma, je to bomba...ale mám jeden problem s virtualem....kdyz zvysujiu rychlost hudby tak to zpiva jako smoulove (nevim jak to popsat).....nevite jak na to aby mohl pisnicky hrat rychleji, ale ne tak jako smoula ? :D

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od DJ Patrix » 25 pro 2010 01:15

Vypni key lock.

raji
Příspěvky: 8
Registrován: 30 říj 2010 00:49

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od raji » 25 pro 2010 09:01

díky moc, už to jde :)

raji
Příspěvky: 8
Registrován: 30 říj 2010 00:49

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od raji » 27 pro 2010 18:49

Prosím můžete mi ještě jednou pomoc...zkouším vms4 na traktoru a zase to zpívá jak šmoulové, zkoušel jsem samí postup jako u VD, ale nefunguje to, prosím pomoc :(

M@to
Příspěvky: 161
Registrován: 19 úno 2009 10:29

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od M@to » 28 pro 2010 10:26

zapni key lock :D

coolwall
Příspěvky: 2
Registrován: 26 bře 2011 13:00

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od coolwall » 26 bře 2011 13:06

Zdravím,
Potřeboval bych poradit jak na VDJ namapovat korekce a šavle u VMS4, nejde tam nějak určit LEFT, RIGHT rozdělení, takže mi obě strany na mixáku ovládají pouze jednu stranu v programu, tu která je zrovna přeplá tlačítkem PFL. Nebo jak to udělat pomocí asia?
Díky za odpověď

teddy010
Příspěvky: 70
Registrován: 23 pro 2009 22:01

Re: American Audio VMS4

Příspěvek od teddy010 » 26 bře 2011 13:34

coolwall píše:Zdravím,
Potřeboval bych poradit jak na VDJ namapovat korekce a šavle u VMS4, nejde tam nějak určit LEFT, RIGHT rozdělení, takže mi obě strany na mixáku ovládají pouze jednu stranu v programu, tu která je zrovna přeplá tlačítkem PFL. Nebo jak to udělat pomocí asia?
Díky za odpověď
nemáš náhodou strčený kábel od reprákov v sluchátkovom jacku v konzole ?
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad

Odpovědět